art_0 23.01.05, 14:24 Dawno nie widzialem tak dziwnego pojazdu www.motogazeta.mojeauto.pl/cms/index.php/12246 motoryzacja.interia.pl/news?inf=580153 ale z tym katem zejscia to ciut chyba przesadzili. pozdrawiam Art Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undercover_brother Re: Jeep Hurricane 23.01.05, 15:31 Fajny, podoba mi sie. Nie wiem czy to nie jest przerost mocy - znaczy czy na dajmy na to jakas przeprawowke bylaby potrzebna az tak wielka moc, ale nie zmienia to faktu, ze mi sie podoba. No i jeszcze jedno - ja wiem, ze ma 2 silniki itd., ale umowimy sie: 1700 kg to nie jest 'lekki'. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Jeep Hurricane 23.01.05, 15:46 Ciekawy jest mechanizm skrętny nie wspominając o osiągach, które jak na auto ważące 1700kg są bardzo imponujące. Pzdr. Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Jeep Hurricane 23.01.05, 17:39 Nalezy dodac, ze zbyt korzystnego Cx to ten samochod nie ma. No i w ogole raczej nie wyglada jak scigant. Szkoda tylko, ze potencjalni nabywcy (jesli mialby byc produkowany, to pewnie cena bylaby okropnie wysoka) to tacy, ktorzy za szczyt offroad'u beda mieli plaze :). Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Jeep Hurricane 25.01.05, 11:13 w sumie nie wiem co o tym myslec- z jednej strony fajna scigalka (z amerykanskiego punktu widzenia off-road to "galopem przez prerie") z drugiej 100% rasowego trialu. jezeli o mnie chodzi to wolalbym cos jednoznacznie ukierunkowanego. ale podoba mi sie :) bardzo chetnie przyjme egzemplarz do przetestowania na walbrzyskich haldach ;) Odpowiedz Link