01.04.06, 23:06
Śniłeś mi się...
Obserwuj wątek
    • tomaszek874 Re: Typson ! 02.04.06, 10:44
      bassooner napisał:

> Śniłeś mi się...

prima aprilis :) ?
      • bassooner Re: Typson ! 02.04.06, 12:23
        Naprawdę! No,no...nic z tych rzeczy.
        Byłem sobie u mojego przyjaciela w Warszawie,właściwie to wyszedłem z jakiegoś
        domu wynieść śmieci w samym szlafroku i patrzę,a tu śmiga ktoś na motorze,minął
        mnie,spoglądam na rejestrację i widzę napis typson.No to zacząłem biec i
        krzyczeć za tobą.No to się zatrzymałeś,coś tam pogadaliśmy i stwierdziliśmy,że
        bro jest jak najbardziej na miejscu.Staliśmy pod murem pijąc piwo,a Warszawa
        wyglądała wogóle jak tuż po wyzwoleniu,pełno ruin i gruzowisk.Później przylazł
        ten mój kumpel i gdzieś tam poleźliśmy-ja cały czas tylko w szlafroku.Poszliśmy
        gdzieś do centrum i po chwili byłem sam,nie wiedziałem jak wrócić z powrotem i
        najbardziej mnie martwiło to,że ludzie się na mnie patrzą bo defiluję po mieście
        w samym szlafroku...i to by było na tyle.
        A jaki z tego morał-nigdy nie wyrzucaj śmieci w samym szlafroku bo nigdy nie
        wiadomo co ci się może przytrafić.
        Na ten przykład:
        kumpel nie zrobił "kawalerskiego"(przyszła żona mu marudziła,że "po co" i
        wogóle).Kumple z bloku wyczaili go w końcu po ślubie jak wynosi w wiaderku
        śmieci z domu-na szczęście nie w szlafroku ino w laczuszkach.No i go zgarnęli do
        samochodu w tych laczuszkach - kierunek Mazury.Wrócił po dwóch dniach pokorny
        jak baranek w laczuszkach i z kubełkiem.
        • mejson.e Re: Typson ! 02.04.06, 18:20
          bassooner napisał:

"Kumple z bloku wyczaili go w końcu po ślubie jak wynosi w wiaderku śmieci z
          domu-na szczęście nie w szlafroku ino w laczuszkach.No i go zgarnęli do
          samochodu w tych laczuszkach - kierunek Mazury.Wrócił po dwóch dniach pokorny
          jak baranek w laczuszkach i z kubełkiem."

Dooobree!!!

Jaki morał?

Żona rządzi dopiero po ślubie, a kumple do kawalerskiego...

Pozdrawiam,
          Mejson
          --
          Automobil
          Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
          • bassooner Re: Typson ! 02.04.06, 20:28
            Prawdziwe i trochę smutne...ach kawalerski stan.
    • typson Re: Typson ! 03.04.06, 01:38
      to chyba mimo wszystko fajnie ;)

Mi to sie nic nie sni. Spe za krotko, wiecznie wstaje nieprzytomny i spozniony.
      A z forum to chyba nigdy nikt mi sie nie snil, nawet nasze kolezanki :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka