sherlock_holmes 11.12.06, 20:32 www.samar.pl/index.html?__la=pl&__ac=sec,4&new=12086 Nie chcę się wypowiadać, bo męki mojego ojca z Fabią I sprawiają, że jestem stronniczy, jednak to auto wcale mi się nie podoba :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.mp Re: Pierwsze zdjęcia Fabii II 11.12.06, 20:39 sherlock_holmes napisał: > www.samar.pl/index.html?__la=pl&__ac=sec,4&new=12086 > > Nie chcę się wypowiadać, bo męki mojego ojca z Fabią I sprawiają, że jestem str > onniczy, jednak to auto wcale mi się nie podoba :( > Popatrz,popatrz. A taki byłeś zachwycony fabią. mnie Skoda,jako marka się podoba.Ale ta FabiaII to plagiat Swifta.Za to pepiki powinny beknąć. Ciekawe,czy wnętrze też wzięli od Roomstera? Odpowiedz Link
lobuzek1 Re: Pierwsze zdjęcia Fabii II 11.12.06, 20:44 No właśnie, Krakus masz rację. Pierwsze skojarzenie ze Swiftem. Ayuto pewnie technicznie będzie całkiem spoko, ale stylizacja jak dla mnie kiepska. NIe przepadam za tą marką. Odpowiedz Link
pap10 Re: Pierwsze zdjęcia Fabii II 11.12.06, 21:04 Ech, ja za to zywie duzy sentyment do mojej niezawodnej fabii klekota. Ogolnie lubie Skode (i Fabia i Octavia i nawet Superb sa dla mnie jak najbardziej OK) ale ani Roomster ani ta nowa Fabia wogole mi sie nie podobaja :( Pozdrowka, Pap :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Pierwsze zdjęcia Fabii II 11.12.06, 21:15 Niech wprowadzą do produkcji Joystera.Taki wózek bym kupił.:) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Pierwsze zdjęcia Fabii II 11.12.06, 22:30 ojciec do czasu Fabii też był zadowolony... A moja Skoda? Obecnie ma ok. 350 tys.km be remontu silnuika! I ma sie całkiem nieźle :) Odpowiedz Link
mejson.e Mini Swift 12.12.06, 08:54 Faktycznie - pierwsze wrażenie to skojarzenie z nowym Swiftem. Podobnie jak Swift kojarzył się z Mini Roverem - taka sama stroma przednia szyba. Jak dla mnie może być, choć ostatnie niezawodne skody chyba odeszły razem z modelem Felicia... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link