computerland1 20.06.08, 14:39 abstrahuje od plci. za to powinni dozywotnio zabierac prawo jazdy. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5332615,Czekajac_na_zmiane_swiatel_zasnela_za_kierownica.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strongwaz Re: kur... debilka... 20.06.08, 14:47 mieszkam blisko, co zrobić.. stara ochota , taki klimat :) Odpowiedz Link
margotje Re: kur... debilka... 20.06.08, 16:49 do pierdla k**e! na pare lat, albo chociaz w zawiasach! Przez takie k***y ja mam juz 7 lat wyjete z zyciorysu. A o jezdzie to juz w ogole nie powinno byc mowy Odpowiedz Link
sven_b Re: kur... debilka... 20.06.08, 18:18 > Przez takie k***y ja mam juz 7 lat wyjete z zyciorysu. A co zaszło jeżeli moge zapytać? Odpowiedz Link
margotje Re: kur... debilka... 20.06.08, 22:50 sven_b napisał: > A co zaszło jeżeli moge zapytać? Przed siedmioma laty (dokladnie 19 sierpnia 2001) na autostradzie pewna pijana czarna szmata stracila panowanie nad kierownica, zawirowala oberka i wyladowala mi przed maska. Nie mialam szans ani mozliwosci odbicia w zadna strone; zdolalam jedynie zwolnic do ok. 110 - 120... uderzylam czolowo w te kurwe.... Szmacie nic.. a ja stracilam zdrowie, prace i dom. Szmata wyszla z tego nie tylko bez zadrasniecia ale i bezkarnie... Odpowiedz Link
margotje ze nie wspomne o nowiutkim aucie 20.06.08, 22:52 które - oczywiście - poszło do kasacji, zaś odszkodowanie, jakie zań dostałam.... śmiechu warte Odpowiedz Link
sven_b Re: ze nie wspomne o nowiutkim aucie 20.06.08, 23:32 Naprawdę przykro to czytać, gdy czyjaś bezmyślność wpływa na ludzkie losy i zdrowie. Niby wszyscy jesteśmy dorośli a niektórzy jakby przeczyli ludzkiemu rodzajowi. Odpowiedz Link