sven_b 03.10.08, 18:30 Oni dawno przekroczyli wszelkie bariery dobrego smaku, ale trzeba im przyznać że są zgrani, dlatego lubie słuchać jak łatwo sie nakręcają. Sens ma tu marginalne znaczenie:) pl.youtube.com/watch?v=cD6zqO9UbAY Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizza987 Re: W intencji singla 04.10.08, 01:33 Teraz ich już nie słucham, ale w czasach jak urzędowali w Antyradiu to poranek bez Antylisty był porankiem straconym. Niektóre ich wejścia mnie wkurzały, ale jednak sporo fajnych podejść im się udało. Odpowiedz Link
tomek854 Re: W intencji singla 04.10.08, 15:00 Ech. Z takich rzeczy to niezastąpiony jednak był JW-23 w niedzielę wieczorem na RMF jakieś 15 lat temu (jeśli nie lepiej). Odpowiedz Link
sven_b Re: W intencji singla 05.10.08, 11:58 Pamiętam tamten RMF. Wtedy było czymś nowym i mimo że też było stacją komercyjną to o wiele ambitniejszą. Chyba protoplastą była jakaś francuska stacja Fen czy jakoś. Wieczorami wchodziła ramówka poświęcona prawdziwej muzyce, koncertom przeplatanym wywiadami, a ja wtedy preferowałem wieczorowo-nocne przeloty na długich trasach. Fajnie się jechało. Teraz to w zasadzie nie radio, czego nawet nie będę rozwijał. Odpowiedz Link