mha1 18.08.03, 08:55 Ludzie!!! Co można napisać, żeby się Wam nie kojarzyło??? Nie powiem, żeby mi to bardzo przeszkadzało :)))) Żebym wiedziała, że wczorajsze wątki tak się rozwiną, to bym tak szybko się nie zmyła... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mha1 Re: :))))) 18.08.03, 08:59 > To nie tylko co. Wazne kto i kiedy :) A kto i kiedy? Odpowiedz Link
wonsz Re: :))))) 18.08.03, 09:01 mha1 napisała: > A kto i kiedy? Czytajcie a znajdziecie ;) K. Odpowiedz Link
raszefka Nie męcz się , Mha :) 18.08.03, 09:04 Ciągle Wonsz :)) a Betty broni go jak lwica :)))) Oberwałoby mi się wczoraj Odpowiedz Link
betty-bt Re: Nie męcz się , Mha :) 18.08.03, 09:06 raszefka napisała: > Ciągle Wonsz :)) a Betty broni go jak lwica :)))) betty jest lwica, choc posiada sporo cech raka ;-) > Oberwałoby mi się wczoraj nadrobimy! Odpowiedz Link
wonsz Re: Nie męcz się , Mha :) 18.08.03, 09:08 betty-bt napisała: > choc posiada sporo cech raka ;-) sie niech rakiem nie wycofuje :) K. Odpowiedz Link
mha1 Re: Nie męcz się , Mha :) 18.08.03, 09:11 raszefka napisała: > Ciągle Wonsz :)) a Betty broni go jak lwica :)))) Oberwałoby mi się wczoraj Ale to nie może tak być!!!! Raszefka! zewrzyjmy szeregi!!!! błagam, bo mnie zemdli do końca od tych słodkości "Becia, Krystek" ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Albo nie!! 18.08.03, 09:16 raszefka napisała: > Zorganizujmy walki w kisielu... bijcie sie o wensza miedzy soba. ide na kawe. chcialabym to zobaczyc :) Odpowiedz Link
wonsz Re: Albo nie!! 18.08.03, 09:18 betty-bt napisała: > raszefka napisała: > > > Zorganizujmy walki w kisielu... > > bijcie sie o wensza miedzy soba. ide na kawe. czy wonsz ma jeszcze cos do powiedzenia??? K. Odpowiedz Link
mha1 Re: Albo nie!! 18.08.03, 09:20 > czy wonsz ma jeszcze cos do powiedzenia??? nie! chyba że się zgodzi :) Odpowiedz Link
raszefka Wonsz moze sobie popatrzec 18.08.03, 09:22 w milczeniu. A mu się będziemy bić dla rozładowania napiętej do granic możliwości słodkiej atmosfery.... to może lepiej zwykle błoto, bo ten kisiel :( Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz moze sobie popatrzec 18.08.03, 09:23 > w milczeniu. A mu się będziemy bić dla rozładowania napiętej do granic > możliwości słodkiej atmosfery.... to może lepiej zwykle błoto, bo ten kisiel : ( ha! masz rację! kisiel za słodki! niech będzie błoto chyba że jakieś inne pomysły? Odpowiedz Link
mha1 Re: Albo nie!! 18.08.03, 09:19 raszefka napisała: > Zorganizujmy walki w kisielu... Dobra! załatwimy sobie takie skórzane bikini! i będziemy pejczami biły facetów, którzy za blisko podejdą :) Gosiaczku :) A do mnie możesz mówić Moniczko :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Nie męcz się , Mha :) 18.08.03, 09:14 mha1 napisała: > Ale to nie może tak być!!!! Raszefka! zewrzyjmy szeregi!!!! błagam, bo mnie > zemdli do końca od tych słodkości "Becia, Krystek" ;) prosze wymiotowac w domowych czelusciach. nie wadzi ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: Nie męcz się , Mha :) 18.08.03, 09:22 > prosze wymiotowac w domowych czelusciach. nie wadzi ;) jestem damą! wymiotuje zawsze tylko w domowych czeluściach Odpowiedz Link
betty-bt Re: :))))) 18.08.03, 09:05 mha1 napisała: > Ludzie!!! Co można napisać, żeby się Wam nie kojarzyło???... wszyyyystko mi sie kojarzy! pisz, a my bedziemy kojarzyc :))) Odpowiedz Link
wonsz Re: Krystek ! ! ! 18.08.03, 09:09 betty-bt napisała: > cmok mrrr... budujemy choinke dla summy? > > K. > > > B. > K. Odpowiedz Link
wonsz Re: Krystek ! ! ! 18.08.03, 09:17 mha1 napisała: > czy wy codziennie coś pijecie przed snem????? Tez pytanie... K. Odpowiedz Link
mha1 Re: :))))) 18.08.03, 09:09 > wszyyyystko mi sie kojarzy! pisz, a my bedziemy kojarzyc :))) ok :) zupa pomidorowa (pierwsze co mi przyszło do głowy, i jak najbardziej niekojarzliwe) i co wy na to???? Odpowiedz Link
wonsz Re: :))))) 18.08.03, 09:10 mha1 napisała: > zupa pomidorowa mmm, pomidorki, jaki ksztalt, i ta twardosc jak sa swieze :) choc jabluszka lepsze :) a ja zjem banana! K. Odpowiedz Link
mha1 Re: :))))) 18.08.03, 09:13 > mmm, pomidorki, jaki ksztalt, i ta twardosc jak sa swieze :) > > choc jabluszka lepsze :) > > a ja zjem banana! dobra, masz mnie :( ale niech jest sama "zupa" PS a co z tym bananem :))))) Odpowiedz Link
raszefka Re: :))))) 18.08.03, 09:11 ..przejście przez Morze Czerwone... niee, to zupełnie aseksualne. Byłam wczoraj w kinie i tak mi się od razu nasunęło Odpowiedz Link
mha1 Re: :))))) 18.08.03, 09:12 raszefka napisała: > ..przejście przez Morze Czerwone... > > niee, to zupełnie aseksualne. Byłam wczoraj w kinie i tak mi się od razu > nasunęło Hahaha Ciekawe skojarzenie :) Odpowiedz Link
wonsz Re: :))))) 18.08.03, 09:12 raszefka napisała: a propos kina, wlasnie skonczylem solaris widzialas? ktos widzial? K. Odpowiedz Link
mha1 Re: :))))) 18.08.03, 09:14 > a propos kina, wlasnie skonczylem solaris > widzialas? > ktos widzial? nie wdziałam, podobno romansidło :( Odpowiedz Link
raszefka Re: :))))) 18.08.03, 09:16 Właśnie, były próbował mnie kiedyś namówić, ale się nie dałam. A co Ty sądzisz, Wenszu długi ponad wszelkie statystyki? Odpowiedz Link
wonsz Raszefko 18.08.03, 09:22 w zalewie beznadziejnych filmow, ktore ostatnio pojawiaja sie w wypozyczalniach, ten wyroznia sie in plus. ale w kinie nie bylem, a to o czyms swiadczy :) ale nie bierz sobie mojego zdania do serca, bo ja taki krytyk filmowy jak z koziej d. tromba powieczna pozdrawiam z wysokosci, K. Odpowiedz Link
wonsz Re: :))))) 18.08.03, 09:17 mha1 napisała: > nie wdziałam, podobno romansidło :( nie. ale wciaz powtarzam: ksiazka zawsze lepsza :) K. Odpowiedz Link
wo_bi Re: :))))) 18.08.03, 12:29 raszefka napisała: > ..przejście przez Morze Czerwone... > ---------------------------------- ...ale to nie jest cud, to jest zwylka sztuczka. ;) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: :))))) 18.08.03, 10:08 mha1 napisała: > Ludzie!!! Co można napisać, żeby się Wam nie kojarzyło??? Hehe.... cokolwiek byś nie napisała to i tak nam sie skojarzy..... > Nie powiem, żeby mi to bardzo przeszkadzało :)))) > Żebym wiedziała, że wczorajsze wątki tak się rozwiną, to bym tak szybko się > nie zmyła... Hihi.... tak to jest, jak ktoś z imprezki za wcześnie wychodzi Odpowiedz Link
mha1 Re: :))))) 18.08.03, 10:10 > Hehe.... cokolwiek byś nie napisała to i tak nam sie skojarzy..... Zauważyłam :) > Hihi.... tak to jest, jak ktoś z imprezki za wcześnie wychodzi Na drugi raz zostaję do rana!!! Odpowiedz Link
wo_bi Re: :))))) 18.08.03, 12:33 mha1 napisała: > Na drugi raz zostaję do rana!!! ------------------------------ Oj ja tez, ja tez!!!! Minelo pare godzin, a ja nie wiem co sie dzieje. Pojedynki w blocie, itp. Az strach zagladac do kolejnych watkow ;) Odpowiedz Link