cafeszpulka 24.01.04, 00:55 Właśnie odkryłam bingo moi drodzy, 100 osob w jednej sali, srednia wieku ok80, dym papierosowy i piwo ... bajka strasznie mi sie podobało, przyszły tydzien jesli chcecie mnie znaezc to jestem na marszałkowskiej -))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: hazard resurection 24.01.04, 03:08 Aneta, postaraj się tylko nie dopasować się do tej średniej wieku i nie przegraj "Szpulki" w bingo, bo nie będzie gdzie nieboszczyków z powieści rozkładać. ;DDD Odpowiedz Link
lol21ndm Re: hazard resurection 24.01.04, 08:08 W bingo, w Anglii, kiedys pracowalam... ... cale dwa dni! Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: hazard resurection 24.01.04, 09:58 własnie to jest najlepsze w bingo, kupony kosztują 2,3 i 5 pln, trudno przegrac majątek, ja spedzilam tam kilka ładnych godzin i wyszlam lzejsza o jakies 30 pln, da sie przezyc -))) p.s. jak zwykle wygrywał moj brat Odpowiedz Link
edeka5 Re: hazard resurection 24.01.04, 10:17 Aneta, to Ty prawdziwa hazardzistka jesteś !!! Odpowiedz Link
klarisa Re: hazard resurection 24.01.04, 12:25 Moge się pochwalić, że kiedyś też byłam na bingo, nawet wygrałam linię, oczywiście byłam wtedy pierwszy raz.Następnym już mi tak dobrze nie poszło. Ale zgadzam się z Anitą jest tam fajnie. Odpowiedz Link
czekolada72 Re: hazard resurection 24.01.04, 13:44 Wiec ja tez sie pochwale, pare lat temu w Manghdze byla jakas promocja bingo i wygralam ! .... japonski wachlarz co prawda, ale zawsze ) Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: hazard resurection 25.01.04, 03:10 p.s jak ja czasami tęsknie za pracą biurową.... zatrudnijcie sie w jakiejs knajpie, przynajmniej o tej porze ktos dostepny bedzie -))) Odpowiedz Link
siwapp Re: hazard resurection 25.01.04, 12:25 A ja tęsknię za pracą w knajpie... Pewnie dlatego, że pracuję w biurze Odpowiedz Link
stara.gropa Re: hazard resurection 26.01.04, 09:06 Może się zamienimy? Co prawda praca nie biurowa, ale w godzinach biurowych. Ja byłam na bingo już 10 lat temu,to czuję się jak stara, 80-letnia weteranka. Odpowiedz Link
czekolada72 ach ta praca ;) 26.01.04, 19:06 Nowy Regulamin Pracy (wchodzi w zycie od zaraz) UBIOR: Radzimy ubierac sie zgodnie z wynagrodzeniem, jezeli pracownik jest widziany w butach za 1.500 zl i teczka za 5.000 zl, Pracodawca zaklada, ze pracownikowi bardzo dobrze sie powodzi i nie potrzebuje podwyzki . DNI CHOROBOWE: Pracodawca nie bedzie dluzej tolerowal zwolnienia lekarskiego jako dowodu choroby pracownika. Jezeli pracownik jest w stanie isc do lekarza, jest tez w stanie isc do pracy. OPERACJE CHIRURGICZNE: Operacje sa zakazane. Jak dlugo pracownik pozostaje zatrudniony, Pracodawca potrzebuje wszystkich jego organow. Pracownik nie powinien nic usuwac.Pracodawca zatrudnil pracownika nietknietego. Usuniecie jaiegokolwiek organu bedzie stanowilo naruszenie warunkow umowy o prace. DNI WOLNE: W szczegolnych okolicznosciach pracownik otrzyma od Pracodawcy 104 dni wolne od pracy rocznie. Dni te sa nazywane sobota i niedziela. Oczywiscie pracownik powinien miec w tej sytuacji stosowne wyrzuty sumienia. URLOP: Wszyscy pracownicy beda wykorzystywali swoj urlop w tym samym czasie. Urlop jest udzielany na dni: 1 stycznia, 25 grudnia i 26 grudnia . SMIERC OSOBY BLISKIEJ: To nie jest przyczyna do opuszczenia stanowiska pracy. Pracownik nie moze juz nic zrobic dla zmarlego przyjaciela, osoby z rodziny lub wspolpracownika. Pracownik jest zobowiazany do dolozenia wszelkich staran, aby wszelkie sprawy zwiazane ze smiercia osoby bliskiej byly zalatwiane przez osoby nie zatrudnione przez Pracodawce. W rzadkich przypadkach, gdy pracownik jest zmuszony do uczestniczenia w takich sprawach, pogrzeb powinien sie odbyc bardzo poznym popoludniem. Pracodawca z przyjemnoscia zezwoli pracownikowi na prace podczas przerwy obiadowej i wyjscie z pracy wczesniej o tyle czasu, ile pracownikowi nalezy sie na przerwe obiadowa, pod warunkiem, ze pracownik wykonal juz absolutnie wszystkie swoje zadania na dany dzien . SMIERC PRACOWNIKA: Pracodawca akceptuje ten fakt jako przyczyne opuszczenia stanowiskapracy.Jednakze wymagane jest przedlozenie stosownego oswiadczenia co najmniej na 2 tygodnie przed smiercia pracownika i przeszkolenie przez pracownika osoby,ktora zastapi pracownika . KORZYSTANIE Z UBIKACJI: Stanowczo zbyt duzo czasu pracownicy poswiecaja na korzystanie z ubikacji.Od chwili wejscia niniejszego Regulaminu w zycie, pracownicy beda korzystali z ubikacji w porzadku alfabetycznym. Na przyklad, wszyscy pracownicy, ktorych nazwisko zaczyna sie na litere A beda korzystali z ubikacji od 8 do 8:20, pracownicy, ktorych nazwisko zaczyna sie nalitere B od 8:20 do 8:40 itd. Jezeli pracownik nie jest w stanie skorzystac z ubikacji w wyznaczonym czasie, musi poczekac na swoja kolej do nastepnego dnia. W wyjatkowych wypadkach pracownicy moga wymieniac sie swoim wyznaczonym czasem z innymi pracownikami. W takim jednak przypadku, stosowne oswiadczenie musi zostac podpisane przez Zwierzchnikow obu pracownikow . PRZERWA OBIADOWA: Chudzi pracownicy moga wykorzystac na przerwe obiadowa pol godziny w celu najedzenia sie w stopniu wystarczajacym, aby wygladac zdrowo. Pracownicy o normalnych rozmiarach maja 15 minut na przerwe obiadowaw celu zjedzenia zbalansowanego posilku utrzymujacego ich normalne rozmiary Grubi pracownicy maja 3,5 minuty na przerwe, ktore sa wystarczajace na wypicie Slim Fast i wziecie pigulki odchudzajacej . > > > > > > > > > Dziekujemy za lojalnosc wobec naszej firmy . Jestesmy tu po to, aby dostarczyc pozytywnego doswiadczenia w pracy . Zyczymy milej pracy Odpowiedz Link
bumbecki Re: hazard resurection 26.01.04, 21:26 Aneta, a może zaczniesz prowadzić bingo w Szpulce ) wtedy to juz bedzie wszystko w jednym : hazard, piwo, mile towarzystwo (kolejność przypadkowa )) pzdr. 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link