Dodaj do ulubionych

hazard resurection

24.01.04, 00:55
Właśnie odkryłam bingo moi drodzy, 100 osob w jednej sali, srednia wieku
ok80, dym papierosowy i piwo ... bajka strasznie mi sie podobało, przyszły
tydzien jesli chcecie mnie znaezc to jestem na marszałkowskiej -)))
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: hazard resurection 24.01.04, 03:08
      Aneta, postaraj się tylko nie dopasować się do tej średniej wieku i nie
      przegraj "Szpulki" w bingo, bo nie będzie gdzie nieboszczyków z powieści
      rozkładać. ;DDD
      • lol21ndm Re: hazard resurection 24.01.04, 08:08
        W bingo, w Anglii, kiedys pracowalam... smile ... cale dwa dni!
        • cafeszpulka Re: hazard resurection 24.01.04, 09:58
          własnie to jest najlepsze w bingo, kupony kosztują 2,3 i 5 pln, trudno przegrac
          majątek, ja spedzilam tam kilka ładnych godzin i wyszlam lzejsza o jakies 30
          pln, da sie przezyc -)))
          p.s. jak zwykle wygrywał moj brat
          • edeka5 Re: hazard resurection 24.01.04, 10:17
            Aneta, to Ty prawdziwa hazardzistka jesteś !!!
            • cafeszpulka Re: hazard resurection 24.01.04, 11:47
              no, mam nadzieję !!! -)))
              • klarisa Re: hazard resurection 24.01.04, 12:25
                Moge się pochwalić, że kiedyś też byłam na bingo, nawet wygrałam linię,
                oczywiście byłam wtedy pierwszy raz.Następnym już mi tak dobrze nie poszło.
                Ale zgadzam się z Anitą jest tam fajnie.
                • czekolada72 Re: hazard resurection 24.01.04, 13:44
                  Wiec ja tez sie pochwale, pare lat temu w Manghdze byla jakas promocja bingo i
                  wygralam ! .... japonski wachlarz co prawda, ale zawsze smile)
                  • cafeszpulka Re: hazard resurection 25.01.04, 03:10
                    p.s jak ja czasami tęsknie za pracą biurową.... zatrudnijcie sie w jakiejs
                    knajpie, przynajmniej o tej porze ktos dostepny bedzie -)))
                    • siwapp Re: hazard resurection 25.01.04, 12:25
                      A ja tęsknię za pracą w knajpie... smile Pewnie dlatego, że pracuję w biurze smile
                    • stara.gropa Re: hazard resurection 26.01.04, 09:06
                      Może się zamienimy? Co prawda praca nie biurowa, ale w godzinach biurowych.
                      Ja byłam na bingo już 10 lat temu,to czuję się jak stara, 80-letnia weteranka.
                      • czekolada72 ach ta praca ;) 26.01.04, 19:06
                        Nowy Regulamin Pracy (wchodzi w zycie od zaraz)
                        UBIOR:
                        Radzimy ubierac sie zgodnie z wynagrodzeniem, jezeli pracownik jest widziany w
                        butach za 1.500 zl i teczka za 5.000 zl, Pracodawca zaklada, ze pracownikowi
                        bardzo dobrze sie powodzi i nie potrzebuje podwyzki .
                        DNI CHOROBOWE:
                        Pracodawca nie bedzie dluzej tolerowal zwolnienia lekarskiego jako dowodu
                        choroby pracownika. Jezeli pracownik jest w stanie isc do lekarza, jest tez w
                        stanie isc do pracy.
                        OPERACJE CHIRURGICZNE:
                        Operacje sa zakazane. Jak dlugo pracownik pozostaje zatrudniony, Pracodawca
                        potrzebuje wszystkich jego organow. Pracownik nie powinien nic
                        usuwac.Pracodawca zatrudnil pracownika nietknietego. Usuniecie jaiegokolwiek
                        organu bedzie stanowilo naruszenie warunkow umowy o prace.
                        DNI WOLNE:
                        W szczegolnych okolicznosciach pracownik otrzyma od Pracodawcy 104 dni wolne
                        od pracy rocznie. Dni te sa nazywane sobota i niedziela. Oczywiscie pracownik
                        powinien miec w tej sytuacji stosowne wyrzuty sumienia.
                        URLOP:
                        Wszyscy pracownicy beda wykorzystywali swoj urlop w tym samym czasie. Urlop
                        jest udzielany na dni: 1 stycznia, 25 grudnia i 26 grudnia .
                        SMIERC OSOBY BLISKIEJ:
                        To nie jest przyczyna do opuszczenia stanowiska pracy. Pracownik nie moze juz
                        nic zrobic dla zmarlego przyjaciela, osoby z rodziny lub wspolpracownika.
                        Pracownik jest zobowiazany do dolozenia wszelkich staran, aby wszelkie sprawy
                        zwiazane ze smiercia osoby bliskiej byly zalatwiane przez osoby nie
                        zatrudnione przez Pracodawce. W rzadkich przypadkach, gdy pracownik jest
                        zmuszony do uczestniczenia w takich sprawach, pogrzeb powinien sie odbyc
                        bardzo poznym popoludniem. Pracodawca z przyjemnoscia zezwoli pracownikowi na
                        prace podczas przerwy obiadowej i wyjscie z pracy wczesniej o tyle czasu, ile
                        pracownikowi nalezy sie na przerwe obiadowa, pod warunkiem, ze pracownik
                        wykonal juz absolutnie wszystkie swoje zadania na dany dzien .
                        SMIERC PRACOWNIKA:
                        Pracodawca akceptuje ten fakt jako przyczyne opuszczenia
                        stanowiskapracy.Jednakze wymagane jest przedlozenie stosownego oswiadczenia co
                        najmniej na 2 tygodnie przed smiercia pracownika i przeszkolenie przez
                        pracownika osoby,ktora zastapi pracownika .
                        KORZYSTANIE Z UBIKACJI:
                        Stanowczo zbyt duzo czasu pracownicy poswiecaja na korzystanie z ubikacji.Od
                        chwili wejscia niniejszego Regulaminu w zycie, pracownicy beda korzystali z
                        ubikacji w porzadku alfabetycznym. Na przyklad, wszyscy pracownicy, ktorych
                        nazwisko zaczyna sie na litere A beda korzystali z ubikacji od 8 do 8:20,
                        pracownicy, ktorych nazwisko zaczyna sie nalitere B od 8:20 do 8:40 itd.
                        Jezeli pracownik nie jest w stanie skorzystac z ubikacji w wyznaczonym czasie,
                        musi poczekac na swoja kolej do nastepnego dnia. W wyjatkowych wypadkach
                        pracownicy moga wymieniac sie swoim wyznaczonym czasem z innymi pracownikami.
                        W takim jednak przypadku, stosowne oswiadczenie musi zostac podpisane przez
                        Zwierzchnikow obu pracownikow .
                        PRZERWA OBIADOWA:
                        Chudzi pracownicy moga wykorzystac na przerwe obiadowa pol godziny w celu
                        najedzenia sie w stopniu wystarczajacym, aby wygladac zdrowo. Pracownicy o
                        normalnych rozmiarach maja 15 minut na przerwe obiadowaw celu zjedzenia
                        zbalansowanego posilku utrzymujacego ich normalne
                        rozmiary Grubi pracownicy maja 3,5 minuty na przerwe, ktore sa wystarczajace
                        na wypicie Slim Fast i wziecie pigulki odchudzajacej .
                        > > > > > > > > >
                        Dziekujemy za lojalnosc wobec naszej firmy . Jestesmy tu po to, aby dostarczyc
                        pozytywnego
                        doswiadczenia w pracy . Zyczymy milej pracy
                    • bumbecki Re: hazard resurection 26.01.04, 21:26
                      Aneta, a może zaczniesz prowadzić bingo w Szpulce smile)
                      wtedy to juz bedzie wszystko w jednym : hazard, piwo, mile towarzystwo
                      (kolejność przypadkowa smile))

pzdr.
                      1/2 bumbecki Agnieszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka