edeka5 04.05.04, 09:06 Do Bumbecek - organizatorek. Gdzie i kiedy lądujemy w Garwolinie? Jak się umawiamy szanowna wycieczko? Termin – sobota 8 maj 2004, ale godzina? Miejsce? Garwolin nie jest duży, ale....??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bumbecki Re: Lądowanie w Garwolinie 04.05.04, 09:56 Witam już odpowiadam godzina - 11:00 miejsce - stacja Orlenu (dawniej CPN) na ulicy B. Czecha, tuż przed Zakrętem na Lublin. (Po drugiej stronie jest McDonalds oraz stacja BP). Proponuję, żeby wszyscy co zdecydowali się jechać wpisali się na listę (chyba już ostateczną) i osoby które mają miejsce w samochodzie i chcą kogoś zabrać niech zgłoszą ile sztuk mogą wziąć. pzdr. ABumbecki Odpowiedz Link
edeka5 Re: Lądowanie w Garwolinie 04.05.04, 11:40 Jadę, niestety tylko na sobotę. Co do miejsc - podam później, po konsultacjach. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Lądowanie w Garwolinie 05.05.04, 12:23 Jeszcze raz potwierdzam wyjazd. Miejsc wolnych w samochodzie mam dwa, a może nawet trzy. Muszę wrócić w sobotę do Warszawy, tak że chętnych na tylko jednodniową majówkę proszę o kontakt. Odpowiedz Link
anmanika Re: Lądowanie w Garwolinie 05.05.04, 13:28 edeka5 napisała: > Jeszcze raz potwierdzam wyjazd. > Miejsc wolnych w samochodzie mam dwa, a może nawet trzy. > Muszę wrócić w sobotę do Warszawy, tak że chętnych na tylko jednodniową majówkę > > proszę o kontakt. Mozna sie zalapac na ta jednodniowa, ja z cora? Odpowiedz Link
edeka5 Re: Lądowanie w Garwolinie 05.05.04, 14:29 Anmaniko, napisałam na pocztę gazetową. Odpowiedz Link
jotka13 Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 09:26 Ja też jadę, właśnie przed chwilką zarezerwowałam pokoik w ośrodku. Teraz poszukuję dwóch wolnych miejsc w autku - czy ktoś mnie i mojego M. zabierze ze sobą? Odpowiedz Link
bumbecki Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 10:10 fajnie, że jedziecie ) niestety, u nas juz komplet ale wybierało się kilka osób jeszcze: Sloggi, Klarisa, dc22... może mają wolne miejsca ... ABumbecki Odpowiedz Link
antyhiggs Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 11:28 > niestety, u nas juz komplet Pozdrowienia od 1/2 kompletu Pytanko: plany co do niedzieli są jakieś takieś w miarę skrystalizowane? Do której okupujemy Garwolin? Tak się śmiesznie składa, że muszę być w poniedziałek w Garwolinie (niesamowity zbieg okoliczności, Monty Python live , zastanawiam się czy po prostu nie zostać dzień dłużej w owym wspaniałym, przepysznym, zbasenionym, luksusowym ośrodku... Pozdr Odpowiedz Link
bumbecki Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 13:04 witam 1/4 kompletu ))) Garwolin okupujemy tylko w sobotę - Dworzec, potem może jakaś kawka, ciastko na rynku (jeśli taki tam istnieje), może uda nam się jakieś ognisko w lesie zrobić... no a potem hajda na Wilgę )) co do niedzieli to ja mam tylko jeden plan - łapać mahoń (bo się na czerwono opalam )) żeby na spływie się nie spalić )) to tyle jeśli chodzi o skrystalizowane plany ) ABumbecki vel 1/2 Bumbecki Odpowiedz Link
anmanika Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 13:29 bumbecki napisała: > witam 1/4 kompletu ))) > Garwolin okupujemy tylko w sobotę - Dworzec, potem może jakaś kawka, ciastko na > > rynku (jeśli taki tam istnieje), może uda nam się jakieś ognisko w lesie > zrobić... no a potem hajda na Wilgę )) > co do niedzieli to ja mam tylko jeden plan - łapać mahoń (bo się na czerwono > opalam )) żeby na spływie się nie spalić )) > to tyle jeśli chodzi o skrystalizowane plany ) > > ABumbecki vel 1/2 Bumbecki > Jak to zwykle w soboty i niedziele bywa ma padac i byc zimno. Odpowiedz Link
antyhiggs Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 14:04 anmanika napisała: > Jak to zwykle w soboty i niedziele bywa ma padac i byc zimno. Veto. Nie ma mowy. Nie i już. Basta. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 14:49 anmanika napisała: > > > Jak to zwykle w soboty i niedziele bywa ma padac i byc zimno. nie, nie ! czarnowidztwu mówimy zdecydowane NIE !! ) poza tym - ostatni weekend był ładny ABumbecki Odpowiedz Link
antyhiggs Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 14:03 bumbecki napisała: > witam 1/4 kompletu ))) Racja, z rozpędu przyjąłem, że komplet=>naddatek do standardu Chociaż wagowo-kubaturowo może i 1/2 (reszta kompletu jest dość wiotka) Odpowiedz Link
bumbecki Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 14:52 antyhiggs napisał: > bumbecki napisała: > > > witam 1/4 kompletu ))) > > Racja, z rozpędu przyjąłem, że komplet=>naddatek do standardu > Chociaż wagowo-kubaturowo może i 1/2 (reszta kompletu jest dość wiotka) hihihi zawsze mam problem z ułamkami )) ponoć i 1/2 Bumbecki to nie pół tylko całość tzn 1/1.... ABumbecki Odpowiedz Link
antyhiggs Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 16:33 bumbecki napisała: > hihihi zawsze mam problem z ułamkami )) > ponoć i 1/2 Bumbecki to nie pół tylko całość tzn 1/1.... > ABumbecki eeee łot? 1/2 to 1/1? <tak_jak_kazali_na_szkoloeniu MODE ON> "To ciekawa koncepcja, muszę się z nią dokładnie zapoznać, wyciągnąć wnioski... Wygląda obecująco" <tak_jak_kazali_na_szkoloeniu MODE OFF> Odpowiedz Link
edeka5 Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 14:57 bumbecki napisała: > Garwolin okupujemy tylko w sobotę - Dworzec, potem może jakaś kawka, ciastko > na rynku (jeśli taki tam istnieje), Rynek w Garwolinie istnieje jak najbardziej, jest też przy nim (prawie) knajpa. Ale kiedyś uprzedzano mnie, że to mordownia. Może teraz się zmieniło. A wogóle to niech boją się nas, a nie my Odpowiedz Link
bumbecki Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 15:08 może weźmy tłuczki ??? tak na wszelki wypadek ... )))))) ABumbecki Odpowiedz Link
antyhiggs Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 16:36 bumbecki napisała: > może weźmy tłuczki ??? > tak na wszelki wypadek ... Wystarczy sekcja spiewacza, jak wytną "Hej Sokoły" to miejscowy element z miejsca rzuci wszelkie używki Odpowiedz Link
bumbecki Re: Lądowanie w Garwolinie 06.05.04, 18:44 ale musi być koniecznie akompaniament gitarowy )) ABumbecki Odpowiedz Link
antyhiggs Re: Lądowanie w Garwolinie 07.05.04, 08:23 edeka5 napisała: > Sokoły bez Mariurzki - żame !!! No to musi jechać - w ramach odtruwania pijusów garwolińskich! Może wpisać do statutu jako "działalność charytatywna"? Zresztą, jako niezrzeszony się nie wypowiadam. Odpowiedz Link
mariurzka Re: Lądowanie w Garwolinie 07.05.04, 18:58 No ale właśnie nie jadę(( Spiewajcie sobie beze mnie, u mnie niestety gorący okres tyle co przedmaturalny, dodatkowo zbliża się 60 - lecie szkoły a więc na mojej głowie częśc artystyczna i kto by pomyślał... - występy wokalne) Nie widać mnie spod góry papierów, sprawdzianów i konspektów (jak ja tego nienawidzę!!!!!!!) Hej sokoły, omijajcie góry, doły i co tam jeszcze) Udanego szaleństwa!! Odpowiedz Link
antyhiggs Re: Lądowanie w Garwolinie 08.05.04, 11:34 mariurzka napisała: > Hej sokoły, omijajcie góry, doły i co tam jeszcze) > Udanego szaleństwa!! Wersja mojej Mamy: "Omijajcie wszystkie wyższe szkoły, omujajcie uniwery - tam roboty od cholery" A tu sie okazało, że jednak nie jedziemy, angino-przeziembienie powaliło Siwą... Ech... Następnym razem Odpowiedz Link
edeka5 Lądowanie w Garwolinie - sprawozdanie 09.05.04, 23:39 W wyprawie do Garwolina brało udział 9 osób + pies (przepraszam – suczka). Obejrzeliśmy centrum miasta i oczywiście dworzec PKS. Gdy byliśmy na dworcu, na niebie pokazał się świetlisty krąg. Jeszcze chwila i bylibyśmy świadkami następnego lądowania „obcych istot” ..... niestety. Niektórzy twierdzili, że to słońce przebija się przez chmury, ale ja pozostanę przy swojej (jedynej, prawdziwej ) wersji. Część merytoryczna wyprawy została zakończona grillem w pięknym miejscu biwakowym. Chapeau bas dla organizatorek. Piesek mógł pobiegać, a my pogadać na tematy ... różne. Pogoda nam zdecydowanie sprzyjała, padało tylko wtedy, gdy się przemieszczaliśmy. Do Mariurzki Mieliśmy możliwość startowanie do „Szansy na sukces”, ale Sekcja Chóralna zredukowana do jednej osoby i bez Przewodniczącej – nie ośmieliliśmy się. A nie wiem czy taka szansa się powtórzy? Odpowiedz Link
siwapp Re: Lądowanie w Garwolinie - sprawozdanie 10.05.04, 06:11 Mam nadzieję, że się powtórzy... Niestety pokonała mnie grypa/przeziębienie/coś tam jeszcze i weekend spędziłam przykuta do łóżka, zamiast podziwiać piękne miasto Garwolin ( Odpowiedz Link
edeka5 Re: Lądowanie w Garwolinie - sprawozdanie 10.05.04, 09:18 siwapp napisała: > Mam nadzieję, że się powtórzy... Ale nie wiem, czy p.Skrętkowska będzie pod ręką? Odpowiedz Link
bumbecki Re: Lądowanie w Garwolinie - sprawozdanie 10.05.04, 09:32 śmiem przypuszczać, że ponowne spotkanie z p.Skrętkowską i uczestnikami "Szansy na sukces" jest takie jak trafienie 6-tki w lotto. ))) ABumbecki Odpowiedz Link
mariurzka Re: Lądowanie w Garwolinie - sprawozdanie 14.05.04, 10:39 Jakaż szkoda((( Oderwałam się własnie na chwilę od sprawdzania matur (0 Boże, jakie pierdoły!!!!!) i załamałam się na wieść o szansie jaka nas ominęła... Nigdy sobie tego nie wybaczę!!!!!! A mogliśmy całą sekcją wygrać kolejną edycję Szansy! Rozpacz czarna mnie ogarnęła i chyba się już z niej nie wyzwolę!! Żegnajcie !! Idę cierpieć w samotności!! ) Odpowiedz Link
edeka5 Re: Lądowanie w Garwolinie - zdjęcia 28.06.04, 12:07 Zdjęcia z lądowania w Garwolinie: www.album.com.pl/album.php?id=5049&start=0&start_opinie=0&prestop=0&prestzd=0&zm=zo&so=&sz=&n=&a=&s=&o= Odpowiedz Link
klarisa Re: Lądowanie w Garwolinie - zdjęcia 18.08.05, 10:00 Już okupowaliśmy Garwolin Ach to były czasy. Odpowiedz Link
przytulkasie Re: Lądowanie w Garwolinie - zdjęcia 18.08.05, 10:02 ooo!widze..dawne czasy, to co teraz można okupowac? Odpowiedz Link
klarisa Re: Lądowanie w Garwolinie - zdjęcia 18.08.05, 10:04 Wszystko, zależy to tylko od okupujących Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Lądowanie w Garwolinie - zdjęcia 18.08.05, 11:00 Teraz, to mamy w planach Brazylię i Danię)) A na emeryturze objazd Polski, śladami Bocznych dróg Odpowiedz Link
beti76 Re: Lądowanie w Garwolinie - zdjęcia 01.09.05, 17:16 Ja mam takie pytanie - gdzie robiliście te zdjęcia? Bo na pewno nie w samym Garwolinie. Co prawda tutaj nie ma może zbyt pięknych i kameralnych miejsc, ale przynajmniej mozna się teraz napić przyzwoitej kawy. Zapraszam, gdybyście chcieli jeszcze raz wylądować u nas, na kawę w lodziarni. A lody sa super. Odpowiedz Link
beti76 Re: Lądowanie w Garwolinie - zdjęcia 01.09.05, 17:17 To chyba "scieżka ekoloiczna" nieopodal Odpowiedz Link
bumbecki Re: Lądowanie w Garwolinie - zdjęcia 01.09.05, 20:20 zgadza się, to nie sam Garwolin. Na lody - tak, tak !! chyba będziemy tam (tzn w Garwolinie) w przyszłą sobotę ... mniam, mniam lody ) Odpowiedz Link