Dodaj do ulubionych

Robin Williams...

12.08.14, 08:23
[*]
Już nie zagra w żadnym filmie...
Bardzo mi smutno.
Obserwuj wątek
    • embepe Re: Robin Williams... 12.08.14, 09:31
      Taki cytat: "Robin Williams i depresja. Ciężko sobie wyobrazić, że ich drogi mogły się skrzyżować..."

No niestety!

Bardzo lubię filmy z jego udziałem i taka wiadomość od samego rana po prostu wali w łeb.
    • minerwamcg Re: Robin Williams... 12.08.14, 09:37
      Ojej, szkoda. Świetny był. Co rola, to perełka. "Good morning Vietnam"... "Hook"... "Pani Doubtfire"...
      • dorka_31 Re: Robin Williams... 12.08.14, 10:32
        minerwamcg napisała:

> Ojej, szkoda. Świetny był. Co rola, to perełka. "Good morning Vietnam"... "Hook
        > "... "Pani Doubtfire"...

..."Fisher king", "Przebudzenie"... to jedne z moich ulubionych filmów.
        A jeszcze "Jumanji", "Buntownik z wyboru" i tyle innych.
        Echhh... sad

• tylkodeszcz Re: Robin Williams... 12.08.14, 12:22
          Niezapomniane"Stowarzyszenie umarłych poetów"-marzenie o charyzmatycznym pedagogu..i cudowny w "Ptaszku na uwięzi"...zawsze żal...mechanizmy iluzji i zaprzeczen nie pozwalają zobaczyć w porę...smutno!!!
          • balamuk Re: Robin Williams... 12.08.14, 14:23
            Kompletnie nie w moim typie (jako mężczyzna), ale za "Świat według Garpa" i "Jumanji" baaardzo go lubię.
            Wielka szkoda.
            • czekolada72 Re: Robin Williams... 12.08.14, 15:06
              No nie wiem Dorko, czy powinnas o tym wspominac, w koncu nie tak dawno bylo wielkie aj-waj jaki to nie-na-temat-Forum temat, co prawda od tego czasu F niezle zamarlo, ale jednak.... odwazna jestes.
              Co nie zmienia faktu, ze bardzo RW lubiłam i zal, ze już zadnego nowego filmu nie nakreci. Jako zas facet byl jak dobre wino - im starsy tym lepszy....
              • balamuk Re: Robin Williams... 12.08.14, 16:15
                Daj spokój. Wtedy chodziło o to, żeby nie tworzyć służbowej zbiorczej listy poległych. Normalne, czasem ktoś umiera, komuś z tego powodu smutno i można o tym pogadać, powspominać, jeszcze chyba nie było przypadku, żeby podobny wątek spotkał się z negatywną reakcją.
                • czekolada72 Re: Robin Williams... 12.08.14, 16:20
                  O nie nie, to były pretensje, by nie pisać, bo zbyt wiele osób umiera...
                  Ale ok, pogoda zle na mnie działa, więc moja wredność wyłazi, zwłaszcza, że mam zastój w remoncie...
                  • dorka_31 Re: Robin Williams... 12.08.14, 21:18
                    Cóż, mam wrażenie że na tym forum jest wiele wątków "nie na temat" i mnie osobiście się to bardzo podoba, że jak komuś coś się uzbiera, to może sobie napisać co mu tam w środku siedzi, a inni mogą mu na to odpowiedzieć bądź nie (w końcu nikt tu nikogo do niczego nie zmusza). Mnie dzisiaj ta wiadomość poruszyła, więc tak po prostu napisałam i tyle. A jeśli komuś to się nie spodobało to trudno.
                    • czekolada72 Re: Robin Williams... 12.08.14, 21:54
                      Tiaaaa własnie kiedys tak bylo.....
                    • szkorbut-lumbago Re: Robin Williams... 13.08.14, 08:59
                      Dorka, ja straszliwie podoba mi się ostatnie zdanie twojej wypowiedzi smile. Chyba zrobię sobie z tego sygnaturkę zrobię, jak tylko doczytam jak się to robi smile.
                      • asia.sthm Re: Robin Williams... 13.08.14, 10:10
                        Strasznie trudno sie pogodzic z takim szatanskim rozpedem depresji.

Walnelo mnie jak rzadko.
          • tylkodeszcz Re: Robin Williams... 12.08.14, 16:10
            Pomieszania zmysłów i tytułów dostałam..rzecz jasna,że "Klatka dla ptaków"...a nie ..na uwięzi..już siedzę cicho,bo w błąd wprowadzam...idę czytać,tylko to dziś mogę w spokoju robić.
            • minerwamcg Re: Robin Williams... 12.08.14, 17:02
              A tak, w "Klatce dla ptaków" też był świetny.
    • tylkodeszcz Re: Robin Williams... 12.08.14, 18:36
      "Między niebem a piekłem" absolutnie wspaniała rola....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka