Dodaj do ulubionych

Prezent na K - K... wazonik

05.11.14, 22:37
Była gdzieś kiedyś taka tradycja podobnież. Że litery, że prezenty oraz nalewki (ale tutaj to mogę mieszać wydarzenia).
To robimy Mikołajki w tym roku? Udostępnię lokal pod znanym adresem, może nawet choinka już będzie (u mnie dość wcześniej zaczynają się choinkowe naciski, a lobby jest liczne i skuteczne).
Ktoś się pisze?
Obserwuj wątek
    • minerwamcg Re: Prezent na K - K... wazonik 05.11.14, 23:34
      Nalewki to było coś innego, natomiast k...wazoniki na literkę potwierdzam, stąd się wziął wazonikowy bonmocik.
      • szkorbut-lumbago Re: Prezent na K - K... wazonik 06.11.14, 11:13
        No ale ROBIMY COŚ??? Ja się przy nalewkach nie upieram, bo sama nie robię, ale mikołajki można by machnąć smile.
        • kocio_pierzaczek Re: Prezent na K - K... wazonik 06.11.14, 14:10
          Jestem w posiadaniu odpowiedniej czapy i wielkiego czerwonego wora. Służę uprzejmie.
          • minerwamcg Re: Prezent na K - K... wazonik 07.11.14, 00:34
            O, o! Właśnie. To podstawa. Brodę Ci machniemy z waty albo białego polaru smile
            • kocio_pierzaczek Re: Prezent na K - K... wazonik 07.11.14, 08:03
              Mogę po prostu przestać się golić. smile
              • papuga_ara Re: Prezent na K - K... wazonik 07.11.14, 15:41
                Podoba mi się! I Kociowa z zapuszczoną brodą, i pomysł ogólny!
                • szkorbut-lumbago Re: Prezent na K - K... wazonik 07.11.14, 23:00
                  Najmocniej Was przepraszam, bo najpierw wychylam się przed szereg, a potem odkręcam. Wycięcie migdała u Średniego zaplanowane zostało na 10 grudnia (środa), teoretycznie nie powinno to kolidować z Mikołajkami, ale wycięcie będzie miało miejsce na Dolnym Śląsku. W związku z czym będziemy wyjeżdżać w weekend przed (6-7.12), a wrócimy najwcześniej 13-14.12. Tak więc terminy Mikołajkowe odpadają.
                  Istnieje jeszcze taka możliwość, że wycięcie będzie miało miejsce 24 listopada, ale o tym dowiem się zasadniczo z dnia na dzień.
                  • dorka_31 Re: Prezent na K - K... wazonik 07.11.14, 23:14
                    Przecież nigdzie nie jest powiedziane, że Mikołajki muszą odbyć się w grudniu. Zwłaszcza u nas... wink
                    Zresztą, o ile pamiętam, to nasze Mikołajki chyba w grudniu nie były. Kto był niech mnie poprawi, bo ja niestety do tej pory na Mikołajkach nie bywałam i szkoda mi było niezmiernie. Chętnie bym więc przybyła, aczkolwiek w chwili obecnej niczego obiecać nie mogę, bo u nas niestety sezon na wirusy już się rozpoczął uncertain
                    • papuga_ara Re: Prezent na K - K... wazonik 08.11.14, 22:57
                      Dorko - tak, dobrze mówisz, Mikołajki dotychczasowe u Edyty odbywały się w listopadzie i była to już nawet swojego rodzaju tradycja, żaden grudzień, bo Chmielewski Kalendarz miał swoje prawa.
                      S-L - to dobrze, że udało Ci się znaleźć miejsce i termin dosyć szybko, bo pisałaś w innym wątku, że z tym krucho. Kciuczenie będzie!!! Ja mam w środę laryngologa i tak, jak wspominałam, być może będę się łączyć....
                      • papuga_ara Re: Prezent na K - K... wazonik 09.11.14, 02:25
                        Aha, Kochana, ja nie napisałam o tym listopadzie po to, by wymuszać na Tobie przyspieszenie imprezy, wręcz przeciwnie, w zamyśle było, że każda pora (oprócz grudnia wink ) na Mikołajki Chmielewskie dobra, więc luzik i stres z tego powodu ja takoż proszę won wink
                        • szkorbut-lumbago Re: Prezent na K - K... wazonik 09.11.14, 07:45
                          Listopad możemy sobie zaplanować, ale na ruchomo, bo może wypadnie 24 listopada. Ale w takiej sytuacji będziemy mogli przenieść się na grudzień. Posiadanie dzieci nie jest jednak łatwe.
                          • papuga_ara Re: Prezent na K - K... wazonik 10.11.14, 23:33
                            Posiadanie migdałów również sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka