edeka5 08.07.05, 23:49 Najświeższa wiadomość od Anmaniki. W niedzielę w radiu RMF Classic wywiad-rzeka z Joanną Chmielewską: www.rmf-classic.pl/ Na dole strony długości fal na których można go odbierać (Warszawa 98,3) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.nl Re: Chmielewska w RMF Classic 09.07.05, 10:51 dzięki za info. jeżeli jeszcze uda się komuś dowiedzieć o której mniej więcej godzinie (nie dam rady całego dnia spędzić przy radiu ), będzie super. ja szukałam - i się nie udało. miłego dnia życzy joanna z miską świeżo ugotowanego bobu j. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Chmielewska w RMF Classic 09.07.05, 11:04 Z tego co usłyszała Anmanika, to wynikałoby, że wywiad będzie cały dzień, po trochu. Być może o każdej pełnej godzinie, ale tego nie była pewna. Niestety ja również nie doszukałam się "rozkładu jazdy" w RMF Classic. Może ktoś będzie bystrzejszy i nam tu poda? Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Chmielewska w RMF Classic 09.07.05, 18:47 RMF Classic nie podaje całego programu, a jedynie utwory muzyczne: tinyurl.com/b25vr Wywiad, tak jak i inne wywiady emitowane w niedzielę będą poszatkowane, a poszczególne fragmenty rozdzielone muzyką Odpowiedz Link
ida14 Re: Chmielewska w RMF Classic 09.07.05, 16:00 bylby ktos miły i nagralby mi to??? błagam!!! w niedziele wyjeżdżam, a poza tym nie wiem czy moje radio to łapie.. prosze ... al Odpowiedz Link
joasia72 Re: Chmielewska w RMF Classic 10.07.05, 00:53 Moje radio też nie łapie RMF Classic (Chełm) ale można słuchać w komputerze ze strony podanej w pierwszym poście. Szkoda, ze poszatkują wywiad i której to wstawać. pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link
ida14 Re: Chmielewska w RMF Classic 09.07.05, 16:03 moj tata mówil mi ze jakos niedawno w radiu słyszal wywiad z pania Joanną. jakoś w nocy, na jedynce, w pierwszym tygodniu wakacji. moze by sie udalo nagranie jakies wyzemdać??? al Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Chmielewska w RMF Classic 10.07.05, 11:43 Wlaczone od 11 i nic, tylko muzyka Odpowiedz Link
kmsanczia Re: Chmielewska w RMF Classic 10.07.05, 23:40 No wiecie co! Stara Gropo, czy ty byś nie mogła być informowana o takich rzeczach? Czy ta Gurua się ukrywa przed nami?? Odpowiedz Link
groha Re: Chmielewska w RMF Classic 10.07.05, 23:47 Czyli nie było wywiadu? Uff... Bo już ubolewałam, ze cały dzień straciłam na świeżym powietrzu, bez dostępu bez radia. Odpowiedz Link
iwwabella Re: Chmielewska w RMF Classic 11.07.05, 01:10 Jak to nie było? Był!!! Np. o 10.37, o 11.40, parę minut po 14.00 też.. wszytkiego minutkę za każdym razem.. Tragedia!!!! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Chmielewska w RMF Classic 11.07.05, 08:23 No właśnie. Trzeba było być uwiązanym do radia. Załapałam się na rozmowy o ziołach, o tłumaczeniach książek Guruy, o ulubionych lekturach, o architekturze i o tym jak Gurua traci poczucie rzeczywistości, kiedy pisze książki. Odpowiedz Link
anmanika Re: Chmielewska w RMF Classic 11.07.05, 08:33 Dobrze, ze Guruya nie widziala strony RMF Classic. Agatha Christi - litosci!! Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Chmielewska w RMF Classic 11.07.05, 10:18 czyli stracilam tylko architekture, szkoda.... Odpowiedz Link
iwwabella Re: Chmielewska w RMF Classic 11.07.05, 11:02 Najbardziej podobał mi się tekst: "Dla mężczyzny narzedziem wszechstronnym jest kobieta, a dla kobiety wszytko jest narzędziem". Była to część odpowiedzi na pytanie o to, dlaczego ta Joanna tak tym szydełkiem Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Chmielewska w RMF Classic 11.07.05, 11:08 Fajne było też to, jak mówiła, że jako architekt przerabiała wychodki na stołówki i stołówki na wychodki. Odpowiedz Link