Dodaj do ulubionych

O matko to JUŻ!!! 8:-O)

05.01.06, 18:43
Czy to naprawdę jutro?? Czy godzina się nie zmieniła, czy Szpulki nie
zamknięto z powodu remontu, czy w ogóle ktoś przyjdzie, czy tylko ja????... wink)
Obserwuj wątek
    • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 20:55
      ciekawe czy dojade. zawieja u nas. drogi zawala, ale może przejadę.
    • edeka5 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 21:25
      Szpulka już po remoncie. Tylko nie wiem jak teraz się nazywa? "Szpulka" czy "Podobno".
    • magdajeden Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 21:29
      a więcej szczegółów?
      godzina ta sama czy wczesniejsza? bo coś sie dowiedziec nie moge sad
      • kmsanczia Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 21:44
        Magdajeden chcą nas wykończyc nerwowo, nazwę lokalu zmienili, godzina niepewna... wink
        • magdajeden Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 23:00
          ha! ale pamietajcie ja mam książke i pilotke jak pobłądze albo na zawał padne
          to..... d..a blada tongue_out wiec nie wykańczać proszę tak okrutnie, bo jeszcze sie do
          czegoś mozemy przydać

a ta szpulka czy tam coś to będzie normalnie otwarta czy pukać trzeba jakimś
          szkorbutowym hasłem?
          • kmsanczia Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 23:14
            Zacharczesz 3 razy szkorbutem i wpuszczą, jutro mam byc mróz to akurat. wink)
            • magdajeden Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 23:41
              toś mnie pocieszyła sad
              a szefowa milczy
    • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 21:57
      osz kurcze to ja tam nie trafie smile dobrze ze mam wujka w Warszawie bo inaczej
      to marnie by byłosmile ja też się denerwuje, ale mniej bo mi nerwy złość
      zasłania...
    • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 22:35
      no to do jutra, na żywo!!!
      • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 23:16
        jak się cos zmieni to nie wiem jak sie dowiem, najwyżej przyjade i "pocałuję
        klamkę". hehehe
    • groha Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 23:29
      Trzymam za Was kciuki! Będzie dobrze. To znaczy - Wam będzie, bo mnie to chyba
      tak sobie. Przyjdzie mi tu wieczorem wyć samotnie do monitora, czekając na
      relacje. Gdybyście nagle poczuli jakieś zimne tchnienie, lub usłyszeli
      cichutkie jęki, to znaczy, że mój duch zawitał do "Szpulki', czy jak jej tam,
      żaląc się na podły swój los... No, chyba, że spotkam zwiewne duchy Asi i Gooni,
      wtedy zrobimy wspólny seansik. Gdyby tak jeszcze dołączył do nas niejaki Woło
      Duch smile) oraz duchy pozostałych, nieutulonych w żalu, to ach, ach! te cudne,
      te ułudne, te prześliczne seanse spirytystycznesmile) A tak poważnie, to bawcie
      się dobrze! I pamiętajcie, że my tu czekamy na Wasze wrażenia ze spotkania z
      Bóstwem, ogryzając resztki paznokci.
      • marrtawu Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 05.01.06, 23:59
        Dowiedziałam się, że spotkanie o 17.30, coby być wcześniej, niż Gwiazda nasza
        najjaśniejsza tego wieczoru.
        Czy ktoś mnie oświeci, czy "coby" pisze się razem? "Co by" jakoś mi nie
        wygląda, ale kto go tam wie.... (wszyscy jego wiedzą!)

Grohuniu, żal mi okropnie - podwójnie, bo też egoistycznie - że nie będzie Cię
        jutro. Dołożę starań, abyś miała jak najpełniejszy obraz błogich chwil, które
        staną się naszym udziałem. Słowo weteryniarza! W końcu razem my te trupy
        utrupiały, między innymi, nie?
        • kmsanczia Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 00:06
          czy ktos mi szybko powie z której strony pl. 3 krzyzy jest nr 18?

Groha jestesmy z tobą, spróbuje nagrac kilka krótkich filmików z wypowiedziami
          Guruy especially for you smile
          • asia.sthm Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 00:18
            Od gornej lewej nosem w strone centrum smile)
            Grohuniu bede jutro z toba buczec, ze wszystkimi smutnymi tez pobucze jak
            naleze.
            Na krociutkich wakacjach bylam, a tu sie dzialo....
            Temat na doktorat ide wybierac smile
            Buzka.
            • magdajeden Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 00:21
              obok tych szaprek i szpilek?
              matko jak ja was poznam.
              moim znakiem rozpoznawczym będzie wczesnonastoletnie dziecko - krzyczcie, ze to
              wy - bardzo proszę smile
          • groha Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 00:28
            O Jezu, Sanczia, tylko nie podpadnij! Bo Gurua chyba nie bardzo lubi być
            nagrywana. Może jednak daj spokój, co? Żeby się jakiegoś kwasku nie narobiło,
            bo wtedy, to chyba nie pozostałoby nic innego, tylko dać się naprawdę utrupić.
            A tak bym chciała, żeby to było cudne spotkanie. I dla Guruy i dla Was.
            Martusiu, Sanczio, godnie brońcie honoru naszych trupówsmile) I jakby co, to
            koniecznie wraz z G0p0sem, zbierajcie wszystkie laury, należą Wam sięsmile
            • magdajeden Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 01:00
              rany jak wy Nią straszycie.
              jak już dziecku powiedziałam, ze je zabieram, to powiedziała, ze w życiu, bo
              pani J.Ch. to ludzi/głupków na śniadanie je - oczywiście przenośnia, ale skąd
              dziecko to wzięło nie wiem, a jeszcze wy straszycie.
              • groha Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 01:24
                Chryste... smile)) Powiedz córce, że na kolację dla Guruy przewidziano bardziej
                zjadliwe kąski, niż wyrośnięte nastolatkismile)
                Ach, Magdo, jakże mogłam zapomnieć o Tobie? Przepraszam strasznie! Ty też
                godnie broń honoru naszych trupów, a przede wszystkim niejakiej ś.p. Dory
                Jurczyk, której jesteś osobistą morderczynią, więc jakby co - pilnuj jej
                spokoju wiecznego i nie daj szkalować nieboszczkismile)
                • magdajeden Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 01:59
                  o matko! zapomniałaś o mnie??
                  o matko! zapomniałam o Dorce!!
                  nie wiem co gorsze!
                  trzeba wrócić do pisania, oj trzeba....
                  • groha Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 02:13
                    magdajeden napisała:

> o matko! zapomniałaś o mnie??
                    > o matko! zapomniałam o Dorce!!
                    > nie wiem co gorsze!
                    > trzeba wrócić do pisania, oj trzeba....

Magdo, do tej rzeki już nie wleziemy. Dla nas wyschła już na amen, czyli z
                    tamtymi powieściami szlus, koniec, kropka. Zresztą, zobaczysz jutro, co się z
                    nimi stało. Ale to nie znaczy, że nie napiszemy sobie nowej, prawda? Cóż to dla
                    nas. Tylko patrzeć, jak nam się znowu zachce, bo jakoś tak dziwnie, gdy nie
                    trzeba wymyślać zbrodni, lub choćby małego kryminałku, nie uważasz?
                    • magdajeden Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:32
                      niooo
      • woloduch1 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 00:26
        Dla Ciebie - wszystko! Dolaczam. Dodam jeszcze (obprocz zimnego powiewu i jekow)
        brzeczenie.

Pozdrawiam

Wolo Duch
        • groha Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 00:45
          woloduch1 napisał:

> Dla Ciebie - wszystko! Dolaczam. Dodam jeszcze (obprocz zimnego powiewu i
          jekow) brzeczenie.
          > Pozdrawiam
          >
          > Wolo Duch

No, to jesteśmy umówieni. Mam nadzieję, że o 10 rano (Twojej strefy czasowej,
          oczywiście), gdy w sposób naturalny jest się ślicznym i apetycznym, Ty bez
          trudu przeistoczysz się w tego brzęczącego? Bo nam jednak będzie trochę lżej -
          18.00, czyli wieczór. Wieczorem jakby łatwiej o duchowość, duchowatość, a nawet
          o dusznoścismile)
          • woloduch1 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 01:18
            W zasadzie jestesmy. Cos mi tylko nie gra - godzina. 18:00 czasu warszawskiego,
            to chyba u mnie "W samo poludnie"?
            Zaraz sprawdze.

Pozdrawiam

Woloduch
            • woloduch1 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 01:19
              Sprawdzilem. Jednak 6 godzin. A wiec jutro, w samo poludnie.

Pozdrawiam

Wolo Duch
              • groha Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 01:43
                Jasne, że 6 godzin. Nie wiem skąd mi się wzięła ta 10 rano... A nie, wiem! To
                ja o 10 rano czasu warszawskiego mam ważne spotkanie, więc muszę być śliczna i
                apetyczna, ciałem i duchem. A dopiero wieczorem zacznę wyć. Czyli Ty spokojnie
                możesz zacząć brzęczeć w samo swoje południesmile
    • stara.gropa Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 07:50
      -Zbiórka o 17.30. Musimy jeszcze ustalić kolejność wręczania prezentów itd.
      -Jedno mnie niepokoi, dziś o 00.20 dostałam od Bumbeckiego smsa o treści: czy
      masz pistolet? I teraz nie wiem, strzeliła sobie, za przeproszeniem, w łeb, czy
      nie? Bo może trema ją zżerała.
      • edeka5 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 08:29
        To raczej chodzi o pamiętny pistolet ze Szpilki, z którego Agnieszka strzelała
        do trębacza.
        • bumbecki Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 09:03
          no oczywiście, że chodziło o TEN z którego juz strzelałam... Przecież, Pani
          Prezes Stara Gropa zobowiązała się go dostarczyć (tzn dziecku siłą odebrać)..
          no ale trudno
          • bzr1 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 09:15
            Gdzie sie zbieramy o 17.30? Tzn wiem ze w Szpulce ale w ktorym miejscu? Bo ja w
            Szpulce nigdy nie bylam, Was na oczy nie widzialam, debiut moj to bedzie, ale
            numer, co?smile Wejde do Szpulki i gdzie mam sie kierowac powiedzcie mi prosze ale
            nie kazcie mi drzec morde "szkorbut" tylko powiedzcie gdzie nogami mam isc zeby
            Was ujrzec.
            Beatka
            • klarisa Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:03
              Bardzo, bardzo bym chciała się stawić w Szpulce o 17,30, ale z przyczyn
              technicznych nie dam rady.Niestety pracuję do 17,00 i dojazd z Ursusa troszkę
              mi zajmie.
              • mariken Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 12:38
                no, za to ja prosto z pracy w stroju Bardzo Nieformalnym, tj,. spodniach i
                polarze... chciałabym jakoś bardziej uroczyście, ale co ja poradzę, że o 17
                pracę kończę??

może być nieformalny strój?
                m.
            • g0p0s Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:15
              Prosto i na prawo.
    • stara.gropa Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:08
      Nie chcę Was straszyć, ale przed chwilą dzwoniła do mnie pani z TVN i
      zapowiedziała przyjazd telewizji. Chcą zrobić wywiad z Guruą. Mam nadzieję, że
      nie będą filmować tego, co nastąpi późniejsmile
      A swoją drogą, to widzę postępy. W zeszłym roku była pani z radia, w tym będzie
      pani z telewizjismile))))))))))))))
      • g0p0s Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:20
        a) Gurua o tym wie? Zadowolona pewnie nie jest.
        b) Oni chcą wywiadu przed, po czy w trakcie NASZEGO spotkania?
        c) Niech ni zeżrą tego co dla Gurui będzie. W ogóle to tak trochę na krzywy ryj
        wskoczyli. Będzie wadziło.
        • stara.gropa Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:24
          a) Gurua wie, pan Tadeusz zgodził się
          b) chcą wywiadu przed
          c) będzie wadziło jak cholera. Nie możemy zacząć naszych występów zanim nie
          odjadą. Trzeba będzie pilnować talerzy z jedzeniemsmile
          • g0p0s Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:31
            Może via pan Tadeusz negocjuj, żeby się wywiadowali w innej części Szpulki? O
            której godzinie mają przyjechać? I jak się spóźnią to proszę won!
            • magdajeden Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:36
              no pięknie!
              pogonić, niech sie wywiadują w innych terminach. tak na krzywy ryj, no kto to
              widział

mało mam stresu? <<< to była wypowiedź typowo egoistycznie-subiektywna.
              • g0p0s Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:38
                No właśnie, kto to wymyślił?
                • bumbecki Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:50
                  i skąd oni wiedzą o NASZYM spotkaniu ????
                • stara.gropa Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:51
                  Cholera wie. Jeszcze chwila i zacznę przeklinać.
                  • g0p0s Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 10:55
                    Pani z tv nie zostawiła czasem telefonu do siebie? Możemy zrobić mały
                    mobbing ...
                    • stara.gropa Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 11:00
                      Wyświetlił się jej numer na ekranie i mam go. A jak chcesz mobbingować?
                      • g0p0s Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 11:03
                        Jeszcze nie wiem smile Może podać nowe miejsce spotkania, np. Szczecin?
                        • stara.gropa Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 11:05
                          A potem twierdzić, że to był Cieszynsmile
                      • kmsanczia Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 11:05
                        G0p0sie wymobuj ją w szalonym hinduskim tańcu. smile
                        Wiecie co że oni w tych tv są bezczelni, pewnie puszcząjakiś 5-cio sekundowy
                        spot z godzinego wywiadu z Guruą, zawsze tak jest, jak już ma coś byc to wywiad
                        rzeka jak z tymi studniami.
                        (p.s. duża baba w brązowym waciaku kręcąca się niepewnie na prosgu
                        PodobnoSzpulki to będę ja, proszę patrzec czasem na drzwi!wink
                        • stara.gropa Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 11:10
                          Najnowsze wieści głoszą, że pokażą nas w programie "Nie do wiary"smile)))))))
                          • magdajeden Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 11:14
                            no nie!!!
                            zjawisko paranormalne???
                            protestuję! żeby jeszcze w Faktach, ale w "nie do wiary"???
                            a do czego ja nie do wiary?
                            a kto niby tu jest duchem, albo inną zjawą z zaświatów???
                            • bumbecki Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 11:17
                              wiesz, członkostwo w TWCH nie wygasa w momencie zejścia z tego padołu więc może
                              duchami jesteśmy, szczególnie,że i tak jesteśy dziwolągami - kto w dzisiejszych
                              czasach czyta książki,w dodatku papierowe ??
                              smile))
                              • g0p0s Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 11:21
                                No właśnie. Obawiam, się że ta telewizorka też czyta tylko programy tv
                                (konkurencji) i pewnie padnie żelazne pytanie - "Skąd pani bierze pomysły do
                                swoich książek?".
                          • edeka5 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 13:06
                            Dziewczyny sio! z pracy, do fryzjera, kosmetyczki .....
    • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 14:14
      aaaaaaaaa!!!!!!!!!!! ja sie boje!!!nie trafie do Szpulki!!! zamordują mnie po
      drodze!!! nie wiem co sie jeszcze stanie, ale mam katastroficzne wizje... nie
      wzięłam legitymacji... masakra... i jeszcze tv brrrrrrr...
      • mariken Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 14:22
        możemy się umówić i trafimy razem smile))
        m/j
    • magdajeden Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 14:24
      a moze kogoś podwieźć? będę jechała z poludnia, w kupie raźniej. wink
      jakiś ursynów, sadyba te rejony dolne bede miała po drodze....
      • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 14:28
        ja mam zamówic taxi to może mnie zawiezie tam gdzie trzeba. najlepiej pod drzwi
        bo inaczej moge zabłądzić. wiecie przyznam wam sie nie lubie przechodzic przez
        ulice, boje sie samochodów... mam nadzieje ze nie bedę musiała latac po całym
        placu i szukaćsmile
        • mariken Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 14:30
          a skąd będziesz jechać? mogę cię zgarnąć wink po drodze smile)

m czyli j
          • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 14:39
            ja gdzies niedaleko. nawet nie wiem gdzie jestem, ulica Czerska tyle wiem, ale
            nie ma sprawy jakos dam rade. w tej chwili nie mam siły mysleć gdzie jestem.
            masakra boje sie....
            • stara.gropa To rzut beretem. 06.01.06, 14:45
              A ja jestem teraz na sąsiedniej ulicy.
              • ida14 Re: To rzut beretem. 06.01.06, 14:49
                juz poczułam dobre fluidy płynace z sasiedniej ulicysmile czuje się lepiej kiedy
                wiem ze ktos jest blisko smile
            • mariken Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 14:46
              matko boska, ja się nie boję... może powinnam?? w końcu to mój pierwszy raz...

m.
    • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 15:14
      no widze, ze cisza panuje przed spotkaniem, wszystkie panie robią makijaż czyli
      tapete...
      • bumbecki Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 15:23
        panie nie robią tapet, panie robią rezerwę ... sad
        • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 15:25
          bumbecki napisała:

> panie nie robią tapet, panie robią rezerwę ... sad
          >

uuuu marniebig_grin
    • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 15:20
      hej, a jak przyjade troche wczesniej tak powiedzmyna 17.15 to bedzie dobrze?
      zamówie taksówke na17. moze byc?
      właśnie słucham o polskiej kobiecie która nie konkuruje z facetem, ale mu
      pomoga. identyczne poglady jak Gurui.
      -
      "...człowiek rodzi sie po to by nieść radość innym."
    • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 15:56
      załozyłam czerwone majtki na szcześciebig_grin teraz wszystko musi sie udaćtongue_out
    • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 16:19
      hej a jakbym sie jednak zgubiła to takia blondynka w okularach cała na czarno z
      czerwonym szalikiem taka torebka i obłedem w oczach to. ja jakbym sie gdzieś
      tam błakała po okolicy to mnie zgarnijcie.
    • ida14 Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 16:50
      dobra. jestem prawie gotowa. zaraz sie wybiorę... jesu jak sie boje... chyba
      zemdleje pierwszy raz w życiu...
      • asia.sthm Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 16:52
        Iduniu nic sie nie martw, czerwone majtki cie wybawia od wszystkich utrapien.
        No, szable w dlon !
        • goonia Re: O matko to JUŻ!!! 8:-O) 06.01.06, 17:17
          Czy juz mam skrzypiec tzn. wozic sie na furtce? Moeze poczekam na telewizje, i
          zione chlodem, to sobie szybko pojda. Swoja droga tak sie wladowac z butami w
          cudza impreze to nielaaaaaadnie, nie.
          Kurcze a moze jest internet w Szpulce i komputer cobyscie mogli pare slow na
          biezaca napisac? Meki straszne przechodze buuuuuuuuuuuuu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka