Dodaj do ulubionych

Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze.

22.02.06, 10:19
Ja przepraszam, że tak nudzę, ale czy Szanownym Państwu odpowiada ten lokal
na zebranie marcowe?
www.rozdroze.pl/products.htm
Jeśli tak, to spotykamy się tam 10 marca, o godz 19.00.

A poza tym chciałam powiedzieć, że 5 marca jest wycieczka po Warszawie p.t.
Praga- dzielnica z charakterem. Zbiórka pod katedrą św. Floriana o godz. 11.00
Koszt 4 zł.
Obserwuj wątek
    • g0p0s Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 10:56
      Może ktoś przetestować poziom hałasu? Bo z nauką języka miganego możemy nie
      zdążyćsmile
      • bumbecki Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 11:01
        to może spotkajmy się na środku Cmentarza na Wólce?? tam poziom hałasu jest
        znikomy
        • g0p0s Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 11:07
          Na Powązki mam bliżej.
          • stara.gropa Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 11:10
            I ładniejsze nagrobki tam są.
            • bumbecki Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 11:51
              ale więcej ludzi się kręci .. sad
              • stara.gropa Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 11:53
                O 19.00?
                • bumbecki Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 14:21
                  a czemu nie ?? wink
                  • stara.gropa Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 14:24
                    Jak Bumbecki widział tłok o 19.00 na Powązkach, w marcu, to aż się boję myśleć
                    w jakim był stanie. Ten Bumbeckismile))))))))))))
                    • bumbecki Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 14:39
                      widziałam, na trzeźwo - w kościele na ul.Powązkowskiej (nie pamietam patrona)
                      było biezmowanie lub inna uroczystość z dużą ilością młodzieży, po czym
                      młodzież owa udała się na cmentarz
                      • stara.gropa Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 14:43
                        A to odszczekuję insynuacje i kalumnie, które pozwoliłam sobie umieścić wyżej.
                        Hau, hau, hau.
      • xkropka Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 11:03
        W Rozdrożu bywałąm (co prawda nie wieczorami), i wtedy było cicho
        • edyta95 Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 11:57
          Na spotkaniach pojawiają się:
          Edeka
          Edyta
          Bumbeckie
          Stara Gropa
          Jotka
          MartaWu z koleżanką
          Xkropka
          gOpOs
          anmanika
          W związku z powyższym to grono (jeśli o kimś zapomniałam przepraszam i proszę
          się dopisać) te osoby mogą głosować nad miejscem spotkania. Inne osoby bardzo
          mile widziane będą ale z racji nieczęstych bytności się dostosują do decyzji
          podjętej WIĘKSZOŚCIĄ GŁOSÓW
          pozdrawiam
          • jotka13 Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 13:59
            Jestem i za Rozdrożem i za wycieczką po Pradze(jak tylko będzie ładnie).
            • bumbecki Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 14:22
              ja też x 2 smile
            • edyta95 Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 14:37
              j.w.
              • edeka5 Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 22.02.06, 20:12
                Niestety 5 marca zarezerwowany, odgórnie (i oddolnie, póki jest lód pod nogami).
                Rozdroże, 10 marca - jak najbardziej. Chyba będę sobie kierowcę rezerwować smile
                www.rozdroze.pl/prod01.htm
    • stara.gropa Praga 22.02.06, 14:36
      I jeszcze jedna impreza:

"WIRTUALNY SPACER PO NOWEJ I STAREJ PRADZE"
      - spotkanie połączone z promocją książki"
      Prowadzenie: Michał Pilich - autor przewodnika "Warszawska Praga"
      Termin: 14 marca 2006 roku (wtorek), g.17.30.
      Miejsce: Dom Kultury "Działdowska" przy ul. Działdowskiej 6, sala "na pięterku"
      • bumbecki Re: Praga 22.02.06, 14:41
        odpada - nie dość że nas w Wawie nie będzie to i godzina nie dla ludu
        pracującego sad
        • jotka13 Re: Praga 22.02.06, 14:47
          Ja też odpadam, ale dzięki za przypomnienie o przewodniku po Pradze -
          zapomniałam nabyć.
          • edyta95 Re: Praga 22.02.06, 15:20
            j.w.
            • marrtawu Re: Praga 22.02.06, 22:59
              Ale Praga jak, przed, po czy w trakcie?
              Piano Bar - pięknie, pięknie. Głosuję za, bo to szlakiem wiecie kogo.
              Agnieszce (mojej) odbieram osobiście prawo głosu, bo i tak tu nie zajrzy, a co
              ma się głos marnować.
              Mariurzko - czy można powiedzieć "łaskotających"? To ze stronki w/wym. piano
              baru z karafką.
              • stara.gropa Re: Praga 23.02.06, 07:24
                marrtawu napisała:

> Ale Praga jak, przed, po czy w trakcie?

W trakcie czego, Martusiu?
                • bumbecki Re: Praga 23.02.06, 08:47
                  przed czym ? lub po czym ??

smile
                • anmanika Re: Praga 23.02.06, 08:49
                  Ja jestem 2 razy na taksmile) Zwłaszcza, że zwiedzanie Pragi wypadnie w moje
                  urodziny więc mam prezent z głowy. Lubię zwiedzać i lubię Pragę.
                  • edyta95 Re: Praga 23.02.06, 10:06
                    Uzyskano wymaganą większość.
                    10 marca w Rozdrozu o godz.19
                    • edeka5 Re: Praga 23.02.06, 11:50
                      Od 20 tańce, ale to już chyba po karnawale.
              • mariurzka Re: Praga 23.02.06, 11:53
                Byłabym raczej za opcja "łaskoczących", polonistycznie rzecz biorąc. Choć jak
                słucham języka moich uczniów, to stwierdzam, że nic nie jest już w stanie mnie
                zdziwićsmile
                • marrtawu Re: Praga 25.02.06, 22:17
                  I kamień z mojego serca, Mariurzko.
                  O Pragę pytałam, wycieczkę kiedy chcecie odbywać. Opcje przed, po i w trakcie
                  tyczyły się zebrania, tyle że jeśli w trakcie to rozumiem, że jakaś delegacja
                  idzie, reszta tańczy lub odwrotniesmile
    • nchyb żałuję bardzo... 27.02.06, 07:53
      Żałuję bardzo, że do Was dołączyć nie mogę, po zebraniu proszę o informowanie,
      co się wydarzyło itp itd...
      Może jednak kiedyś te Boczne drogi zaprowadzą Was w inne rejony Polski... smile
    • tangotendresse33 Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 27.02.06, 11:50
      Ja tu nowa na tym forum i chętnie bym się dołączyła do spotkania fanów - jeśli
      można - ale mnie nie będzie akuratw mieście! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
      A czy na wycieczkę po Pradze mogę? Bo ja z Pragi w ogóle!
      A tak najbardziej w ogóle to chciałam się przy okazji przywitać... big_grin
      • g0p0s Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 27.02.06, 12:32
        Spotkania w zasadzie są co miesiąc, w drugie piątki. Są kolejne szanse smile
        Wycieczka jest ogólnie dostępna.
        • marrtawu Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 27.02.06, 22:02
          Przy czym wciąż nie wiadomo, czy odbywa się przed, po, czy w trakcie.
          Czegokolwiek.
          Dołącz, dołącz, ja też ich się bałam, a teraz co. Nie powiem, że rodzina, bo z
          rodziną mam nie najlesze doświadczenia, a z forumowiczami - wręcz przeciwniebig_grin
          • tangotendresse33 Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 27.02.06, 23:06
            Aaaaah! No to jasne, że dołączę! Co miesiąc w drugi piątek ? Rewelacja! Bardzo
            bardzo mam ochotę się dołączyć! Dzięki big_grin (też się trochę boję, ale może mi
            przejdzie... wink )
    • stara.gropa Dla kryminalistów 01.03.06, 07:40
      Znalazłam ciekawą imprezę; wiem, że w godzinach dosyć dziwnych, ale może są
      wśród nas studenci, bezrobotni i ludzie wolnych zawodów:
      www.kultura.uw.edu.pl/0603/kryminalityka.htm
      • edyta95 Re: Dla kryminalistów 01.03.06, 08:48
        ambulans zobaczyć od środka to no no, ale pokaz sprawności to dopiero cudo
        może być. Zaraz człowiek poczuje się bezpieczny
        • anmanika Re: Dla kryminalistów 01.03.06, 12:16
          Najbardziej zainteresował mnie ten akapit:"pokaz sprawności policjantów służby
          prewencji". Czy to oznacza, że będą prezentować metody reanimacji usta-usta?
          Jak tak to ja lecę!!!!
          • marrtawu Re: Dla kryminalistów 01.03.06, 20:37
            O ile wiem, to prewencja chodzi z pałami na meczach. Chcemy, żeby nam to
            pokazali?
            Ale tak poza tym - bym se poszła!
            • anmanika Re: Dla kryminalistów 05.03.06, 11:34
              Chyba pod zlym kosciolem bylam, stawilam sie o 11.00, nikogo znajomego nie
              widzialam, wiec zaniechalam zanizania sredniej wieku wycieczki ktora na oko
              wynosila okolo 80tki i poszlam do domu.
              • dslonce Re: Dla kryminalistów 05.03.06, 22:01
                dziwnie się składa po raz kolejny, znaczy się po raz kolejny się składa, iż w
                2. piątek miesiąca marca wypadają urodziny mojego męża, więc chyba nie mogę go
                zaszczycić nieobecnością mą w tymże dniu i strasznie mi przykro, że na kolejne
                spotkanie muszę czekać, aż do 2. piątku kwietnia .. buu..
                dslonce
                • edyta95 Re: Dla kryminalistów 06.03.06, 08:57
                  rany, my mamy tego samego męża? mój też ma urodziny
                  • g0p0s Re: Dla kryminalistów 06.03.06, 15:18
                    Bliźniacy?
                    No dobra, odpukuję: puk, puk, puk.
              • stara.gropa Re: Dla kryminalistów 06.03.06, 07:13
                Byliśmy tam, tylko w przebraniu. Berety na główkach, to nas odrobinę
                postarzałosmile
                • anmanika Re: Dla kryminalistów 06.03.06, 09:02
                  Ja nie wiedziałam, że trzeba się przebrać. Trzeba było podejść do mnie i
                  wołać "szkorbut, szkorbut".
                  • marrtawu Edyto! 06.03.06, 17:40
                    Bądź tak dobra i weź filmik wiesz z czego, bo jak w końcu Groha nie dostanie
                    ode mnie płytki, to chyba nerkę mi wyszarpie i będzie miała do tego pełne
                    prawo. I tak Cię podziwiam za cierpliwość, Grohosmile
                    • groha Re: Marto! 06.03.06, 20:30
                      Spokojnie, nic Ci nie wyszarpię. Najwyżej będę mówiła do Ciebie per Martusiusmile)
                      A sprawozdanka z wycieczki nie bedzie?? sad
                      • edyta95 Re: Marto! 07.03.06, 08:34
                        filmik za zdjęcia. Nic za darmo. Jak już mówiłam wcześniej. drobna aluzja teraz
                        miała być ale wykasowałam.
    • stara.gropa Kwestia formalna 07.03.06, 09:21
      Robię remanent.
      Czy Goonia dostała książkę?
      Czy Nchyb dostała legitymację?
      Czy G0p0s dostał list od Gururzątka?
      • g0p0s Re: Kwestia formalna 07.03.06, 09:32
        Spis z natury:
        Przesyłek z Kanady - 0.
        Zwłok listonosza - 0 (ale może się zmienić).
        Podpis, data, pieczęć
        • asia.sthm Re: Kwestia formalna 07.03.06, 09:56
          Jakies zle nad toba wisi. Mozemy odczynic jak sie zgodzisz wink

Za to asia ci wczoraj i dzisiaj mejle wyslala z zalacznikami.
          Staralam sie i dzieciaka do starania zapedzilam, wiec powiedz, ze dobre.
          smile))
          • g0p0s Re: Kwestia formalna 07.03.06, 10:21
            To w czym poczta anologowa łap nie maczała, to doszło. Ale o tym ciii.
            • anmanika Re: Kwestia formalna 07.03.06, 11:07
              Gopsie pomysł jak zwykle genialny, ale to u Ciebie normalka.
              • marrtawu Re: Kwestia formalna 07.03.06, 21:04
                Edyto, ale że niby ja Ci z czymś zalegam? Oświeć mnie, bo mroki zapadły,
                zaprawdę.
                • edyta95 Re: Kwestia formalna 08.03.06, 08:28
                  tylko Twoich zdjęć nikt na oczy nie widział
      • nchyb Re: Kwestia formalna 08.03.06, 07:06
        > Czy Nchyb dostała legitymację?
        Nchyb legitymacji nie dostała!
        • stara.gropa Re: Kwestia formalna 08.03.06, 08:26
          Przepadła taka piękna legitymacja! I jeszcze piękniejszy banknot! Trudno, wyślę
          następne. Jak widać ukrytych wielbicieli Guruy w Polsce jest dużo więcej, G0p0s
          nie dostał dwóch listów od Gururzątka, a teraz Natasza nie dostała legitymacjisad
          A propos, G0p0sie, czy mógłbyś wydrukować jeszcze trochę naszej waluty? Bo
          ostatnio rozrzutna byłam.
          • nchyb Re: Kwestia formalna 08.03.06, 09:28
            ale znaczek i autograf dostalam. Widać jeszcze wtedy listonosz nie wiedzia
            jakie cudo mi do skrzynki wrzucił. Ale się dowiedział i na listy czatował,
            czatownik wstrętny...
            • groha Re: Kwestia formalna 08.03.06, 10:17
              Coś z tą naszą pocztą jest nie tak. G0p0sowi znaczki giną prawie masowo, to już
              nie są żarty. A my właśnie szukamy paczuszki, która powinna była do nas dojść
              miesiąc temu, nie doszła i nikt nie wie, co sie z nią stało. To już nie są
              przypadki, to prawdziwy upadek obyczajów pocztyliońskich. Chyba wrócimy do
              praktycznego wykorzystania gołębi pocztowych, jak tak dalej pójdzie. O ile
              wcześniej nas szlag nie trafi z bezsilnej złości, wrrr...
              • edyta95 Re: Kwestia formalna 08.03.06, 10:27
                mnie poczta rąbnęłą jedną przesyłkę kanadyjsko chmielewską i jeden sztokholmski
                gorsecik
                głupia poczta
                • nchyb Re: Kwestia formalna 08.03.06, 12:36
                  a mojemu dziecku poczta zeżarła nadmuchiwane kółeczko do pływania
                  Bardzo gupia poczta (gupia bez Ł)!
                  • marrtawu Prośba 10.03.06, 00:48
                    Uprasza się jednostkę, która ma już za sobą lekturę Krętki oraz w/wym pozycję
                    zakupiła na własność, o pożyczenie mi tej książkismile)) Chwilowo nie stać mnie na
                    żadne rozrywki.
                    • 36krzysiek Re: Prośba 10.03.06, 09:01
                      posiadywam na wlasnosc najsamswieższy wolumen Guruy i mogę pozyczyć pod
                      warunkiem podpisania cyrografu
                      • edeka5 Re: Prośba 10.03.06, 10:46
                        Czyli dzisiaj, Krzyśku, przychodzisz do Rozdroża i Marta podpisuje cyrograf.
                        • marrtawu Re: Prośba 10.03.06, 22:56
                          Cyrograf podpisany, tylko go nie odebrałeśsmile
                          Szkoda, nastawiłam się, a teraz muszę jakieś starocie do poduszki czytać...
                          • 36krzysiek Re: Prośba 13.03.06, 09:51
                            sorry za zawód. Do końca nie byłem pewien, czy uda mi się przyjść, no i sie nie
                            udałosad słuzbowa podróż z Wrocławia przez wądoły, muldy i koleiny cudownych
                            polskich dróg przedłuzyła sie niewyobrażalnie.
    • edeka5 Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 10.03.06, 08:14
      To już dziś. Przypominam.
      Usprawiedliwienia dotyczące jutrzejszego wyjazdu na narty nie będą przyjmowane.
      • mariurzka Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 10.03.06, 08:58
        Usprawiedliwiam się zupełną niemożliwością dojazdu do stolicy w dniu
        dzisiejzym. Złożyło się na to wiele przyczyn - od osobistych po metafizyczne -
        chyba ostatnio zbyt słabo trzymaliście kciuki w kwestii mojego przyjazdusmile
        • anmanika Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 10.03.06, 11:26
          Mnie niestety powstrzymują obowiązki służbowo-festiwalowe. Muszę iść dzisiaj na
          premierę, sami rozumieciesmile
    • g0p0s Miejsce na sprawozdanie 10.03.06, 22:47
      Będzie, będzie ale nie od razu. Jeżeli ktoś już ma, to proszę bardzosmile
      Na razie tylko powiem, że spotkanie odbyło się i było udane jak zwykle.
    • g0p0s Sprawozdanie 11.03.06, 09:22
      W ramach poszukiwań przyjaznego lokalu na spotkania oraz wycieczek śladami
      Guruy spotkanie zostało zwołane w kawiarni Rozdroże.
      Uczestniczyli: Stara.gropa, Edeka5 ze Sławkiem, 1/2 Bumbecki, Klarisa, Edyta95,
      Jotka13, Xkropka, Marrtawu, wciąż_ nie_zalogowana_Agnieszka i ja.
      Spotkanie rozpoczęło się w piwnicy zwanej Piano Barem, po czym przeniosło się
      na poziom parteru. Zadecydował większy rozmiar stolików na górze. Zmiana
      poziomu zmusiła Starą.gropę do wykonania akcji telemarketingowej, ponieważ
      wcześniej zdążyła wysłać SMSy, że spotkanie będzie w piwnicy.
      Na początku Stara.gropa zdała relację z pokazu działania Policji, o którym był
      anons na forum. Najważniejszą częścią pokazu była prezentacja sceny morderstwa
      i prowadzonego w jego miejscu postępowania. Gurua twierdzi, że z miejsca
      przestępstwa najszybciej uciekają świadkowie. Ponieważ w tym przypadku
      świadkowie się chciwie gapili i nie uciekli, to dla równowagi uciekły zwłoki.
      Ponieważ jeżeli nie ma zwłok, to nie ma morderstwa, pojawił się w ich
      zastępstwie manekin. Świadkowie sporządzili portret pamięciowy sprawcy. Przy
      jego konfrontacji z facjatą odtwórcy roli okazało się, że ma się on jak pięść
      do nosa. Aż dziw, że udaje się na takiej podstawie kogokolwiek złapać. Był też
      pokaz pracy piesków policyjnych, wyspecjalizowanych w spełnianiu różnych zadań.
      Nie wiedzieć czemu psów tropiących narkotyki unikali studenci. Najbardziej
      zaangażowane były psy wyspecjalizowane w obezwładnianiu złoczyńców. O bliższe
      szczegóły proszę pytać Starą.gropę.
      Został poruszony wątek finansowy. Okazało się, że TWCh ma na koncie -10 PLN.
      Umorzenie zobowiązań i dodatkowa składka doprowadziła do salda +55 PLN. Zdalni
      członk(owie)/(inie) zosta(li)/(ły) z kosztów zwolni(eni)/(one), poneważ samo
      przesłanie tak drobnych kwot najbardziej utuczy pocztę, która i tak kradnie co
      może.
      Klarisa dostała dwie przesyłki ze znaczkiem! Jedną z nich przekazała mnie!
      Wielkie dzięki!
      Sławek otrzymał egzemplarz Krętki z autografem. Edeka5 obiecała dalszą pracę
      nad nim, aby zaczął udzielać się na forum.
      Nie wiedzieć czemu zostały omówione zasady gipsowania złamań. Konkluzja jest
      taka, że przed zagipsowaniem trzeba poprosić o zdjęcie plecaka. Nie podejmuję
      się napiasać jak do niej doszliśmy.
      Kino hinduskie ma dwa nurty - papuzio taneczny i offowy, trochę mniej papuzi i
      taneczny. Marrtawu jest zwolenniczką obu.
      Klarisa zakończyła przeprowadzkę połączoną z remontem i powoli odzyskuje
      zmysły. Ponieważ teraz ma 5 piętro bez windy, to może zacznie za przykładem
      Guruy pisać, chociażby na forum.
      Nie_zalogowana_Agnieszka uprawiała sporty ekstremalne pt. podróż za naszą
      wschodnią granicę. Okazało się, że Edeka5 też. Słynne schody w Odessie są ponoć
      o wiele skromniejsze niż w filmach.
      1/2 Bumbecki rozpoczęła zbieranie pierwszych wydań. Zaprezentowała nam
      Wszystkich podejrzanych. W pierwszym wydaniu późniejsza Joanna jest Ireną, a
      Matylda Joanną. Takich ciekawostek zapewne jest więcej.
      Marrtawu ma się w końcu zdecydować jakie kryteria mają spełniać faceci dla
      niej. Wtedy członkinie TWCh będą wyszukiwały kandydatów.
      Lokal nie spełnił pokładanych w nim nadzieji. Cicho było do czasu, aż nie
      rozłożył sie ze swoim sprzętem grajek i rozpoczął prezentację złotych
      przebojów. Nie wiedzieć czemu tak głośno nimi nas atakował. Stara.gropa pomimo
      świeżego przeszkolenia w popełnianiu zbrodni nie dała się namówić na
      rozwiązanie problemu. Nie doczekał się też realizacji pomysł wykorzystania
      przez Edekę5 moheropodobnego nakrycia głowy do uświadomienia grajkowi, że
      przecież mamy post. Fatum hałasu wisi nad TWCh.
      Obsługująca nas pani kelnerka była silnie zmotywowana do reklamowania zasobów
      kulinarnych. Dawanie jej odporu wymagało dużej siły woli. Na pewno zapisaliśmy
      się w pamięci, bo byliśmy pytani kiedy ponownie tu przyjdziemy.
      1/2 Bumbecki i Edyta95 udają się na narty. Mają napisać na forum do której
      kamery internetowej będą nam machały w poniedziałek po południu (jak już uda im
      się szczęśliwie pierwszy raz zjechać z górki).
      Termin następnego spotkania został uchwalony na 7 kwietnia, miejsce jeszcze nie
      sprecyzowane, być może zdewastujemy nagłośnienie w Szpulce.

Uzupełnienia mile widziane.
      • edeka5 Re: Sprawozdanie 11.03.06, 09:50
        Dodaję wątek kulturalny. Wymiana i prezentacja książek (nie tylko JCh) pomiędzy uczestnikami spotkania. Co najmniej 7 książek wpadło mi w oczy.

Szpulka to miejsce "magiczne" TWCh. Edyta z Bumbecką jechały z placu Na Rozdrożu do kawiarni "Na Rozdrożu" i którędy - oczywiście koło Szpulki. Dla nieznających Warszawy - to jakby z Warszawy do Radomia przez Gdańsk smile

A oto kamerki,
        www.krynica.pl/gondola_kamera.php
        gdzie będziemy oglądać nasze narciarki. W poniedziałek o godz 14 na dolnej stacji kolejki gondolowej ok. 13 osób ma nam machać.
        • groha Re: Sprawozdanie 11.03.06, 12:28
          Jeśli chodzi o zdalnych, za przeproszeniem, członków, to jako jedyną możliwość
          ściągnięcia z nich należności, widzę organizowanie sesji wyjazdowych do tychże.
          Tanio może i nie wyjdzie, ale za to ile wrażeń poznawczych! Nie ukrywam, że
          oczyma wyobraźni już widzę sprawozdanko G0p0sa ze spotkania z Wołoduchem. Przy
          ognisku, w kanadyjskim ostępie leśnym, gdy śpiewając dumki, pogadując o
          moździerzach różnego kalibru i oganiając się od komarów, przeliczają wartość
          kanadyjskiej waluty na zaległe składki TWCh, wg obowiązującego średniego kursu
          NBP. Albo z innych, bliższych spotkań, gdzie problem skomplikowanych przeliczeń
          nie występuje, za to próby wyegzekwowania jakichkolwiek należności mogłyby
          wiązać się z wieloma silnymi przeżyciami. Z pogonią i zabawą w podchody, na
          przykład. Jako próbną, proponuję wykorzystać sesję wyjazdową do Ujazdu.
          Wydzieranie ze mnie haraczu w malowniczych ruinach może okazać się bardziej
          atrakcyjne, niż ich zwiedzanie. Mogę się o to postarać, naprawdę. Zapraszam
          bardzosmile
          • klarisa Re: Sprawozdanie 13.03.06, 10:00
            Hm.. odnośnie moich zmysłów...no tak powoli wracaja na swoje miejsce.
            A i oczywiście 5 piętro robi swoje i teraz będziecie się modlić abym zamilkłasmile)
            hihihi nic z tegosmile
            • groha Re: Machali? 13.03.06, 14:23
              Odmachiwałam, choć widziałam tylko malutkie czarne zmazy w tej kamerce.
              Pochmurno chyba mają, tego jednego jestem pewnasmile
              • edeka5 Re: Machali? 13.03.06, 21:37
                Nie machali. Obiecali jutro, tj. we wtorek machać.
                Ale czy jutro uda mi się zajrzeć do kamerki o odpowiedniej porze? Mam nadzieję, że jednak ktoś Ich zobaczy.
                Nie tylko pochmurno i mgliście mają, ale i mróz trzyma. Ale oprócz mrozu, humor też smile))
                • g0p0s Re: Machali? 16.03.06, 11:38
                  Lipa z tym machaniem.
                  Albo za szybko machały. Uwzględniając czas odświeżania obrazu powinny w tempie
                  1 macha na minutęsmile
                  • bumbecki Re: Machali? 20.03.06, 11:53
                    machali, ale jako, ze grupa nie zjeżdżała zespołowo to można było przegapić sad
                    poza tym mgła mogła utrudniać widzenia - nam utrudniała bardzo.

ehh szkoda, że już się skończył ten cudny wyjazd sad
    • goonia Re: Zebranie marcowe i wycieczka po Pradze. 15.03.06, 19:28
      < Stara.gropa napisala:
      <Robię remanent.
      Czy Goonia dostała książkę?

Tak, bardzo dziekuje. Juz sie wpisalam w innym watku. Ulotki tylko nie
      dostalam. Nie zasluzylam, czy przez nie dopatrzeniesmile??

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka