Dodaj do ulubionych

tampony z aplikatorem

06.09.10, 21:40
Czy w Polsce mozna jeszcze je kupic? Kiedys byly Tampaxy, ale juz dawno ich nie widzialam...
Obserwuj wątek
    • jagoda_pl Re: tampony z aplikatorem 07.09.10, 10:25
      Jak nie jak tak:P Ostatnio w Rossmannie widziałam.
      • mogra1 Re: tampony z aplikatorem 07.09.10, 13:55
        Są , ale teraz mają taki dziwny jakby plastikowy aplikator. Tamten stary był taki z tektury ? pokryty taką śliską warstwą i tamten wolałam. Ten trochę mi nie pasuje. Składa mi się podczas aplikacji :) Stare były ok. Kupuję w Naturze - 16 szt chyba po 9,90 zł ale mogę kłamać bo zawsze robię większe zakupy :) Pozdrawiam.
    • sophia5 Re: tampony z aplikatorem 07.09.10, 15:27
      Dzieki Dziewczyny, zaraz pobiegne sprawdzic :-) Potrzebuje dla Corci - poczatkujacej w tym zakresie ;-)
    • pochodnia_nerona Re: tampony z aplikatorem 07.09.10, 19:14
      Rossmann ma tampony Facelle - swojej marki artykułów higieny osobistej, których aplikator jest tekturowy, jak kiedyś Tampaxów. Tampony te są tanie i dobre, bo sama sprawdziłam. Z tym, że w środku tampon jest taki, jak o.b., nie jak Tampax, ale to żaden problem :-)
    • pretensjaa Re: tampony z aplikatorem 08.09.10, 15:55
      Znowu dla córeczki? Kobieto, wyluzuj, okres to nie jest jednostka chorobowa, dajże dziewczynie spokój, a jak ma ochotę, to niech sama poszpera po sklepach. O, ludzie.
      • sophia5 Re: tampony z aplikatorem 09.09.10, 10:41
        Corka sama mnie o to poprosiła. Chyba nie ma w tym nic zlego, prawda? Moge sie tylko cieszyc, ze mamy ze soba dobry kontakt.
        Poza tym - czy ja gdzies napisalam, ze miesiaczka jest choroba? Zapytalam tylko, GDZIE moge kupic tampony z aplikatorem.
        Jednak to prawda - czytanie ze zrozumieniem stanowi spory problem.
        • pochodnia_nerona Re: tampony z aplikatorem 09.09.10, 13:22
          No właśnie, początkująca dziewczynka może się poradzić matki, bardziej doświadczonej w materii kobiecej fizjologii. Poza tym ja np. na początku byłam bardzo zawstydzona tym, ze już nie jestem dzieckiem i to mama kupowała mi pierwsze podpaski ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka