ida14 04.11.06, 21:40 żeby tam był poządek. Jesli oczywiscie takie bedą, na co licze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woloduch1 Re: Komentarze do KTCh 04.11.06, 22:42 Brawo Ida! Poczatek zrobiony. Teraz czekamy na dalsze odcinki. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
lylika Re: Komentarze do KTCh 04.11.06, 23:38 woloduch1 napisał: > Brawo Ida! > Poczatek zrobiony. Teraz czekamy na dalsze odcinki. > > Pozdrawiam > > Woloduch > Teraz czekamy na możliwość bicia braw Wołoduchowi. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Komentarze do KTCh 05.11.06, 00:29 Przepraszam, ale nie rozumiem. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
lylika Re: Komentarze do KTCh 06.11.06, 15:12 woloduch1 napisał: > Przepraszam, ale nie rozumiem. > > Pozdrawiam > > Woloduch > Przepraszam, ale czego? Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Komentarze do KTCh 06.11.06, 16:36 Twojego poprzedniego komentarza. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
groha Re: Komentarze do KTCh 04.11.06, 23:41 Iduś, od dziś będę do Ciebie mówić per "pszczółeczka", albowiem pracowita jesteś niesłychanie Zanosi się nie tylko na katalog, ale na rzetelną monografię trupową, naprawdę. Napisz, czy przewidujesz pracę całkowicie samodzielną? Jeśli tak, to trzymam kciuki! Wiem, że dasz sobie doskonale radę, ale pamiętaj, że nie tylko wiernie Ci kibicujemy, ale jakby co, to jesteśmy zawsze gotowi służyć pomocą, prawda towarzyszki i towarzysze? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Komentarze do KTCh 05.11.06, 09:56 > zawsze gotowi służyć pomocą, prawda towarzyszki i towarzysze? prada prada ! Nasza Ida jak sie juz wezmie za cos, to spiewajaco sobie poradzi. Ja juz nie moge sie doczekac na te monografie trupowa. Tu trup, tam trup a my tum tup z zachwytu. Odpowiedz Link
ida14 Re: Komentarze do KTCh 05.11.06, 16:11 Zakładam prace samodzielną. Jeśli nie dam rady to dam zna. Będe kapała odcinkami bo musze najpierw przeczytac kiązke, a potem opisac więc zajmie mi to troche czasu. W tym tygodniu mam 5 sprawdzianów, więc... Odpowiedz Link
maalza Re: Komentarze do KTCh 06.11.06, 15:34 Z tupaniem i trupem kojarzy mi się: Mówi robak do koleszki: - skonsumujmy jakieś resztki. Tup tup tup, jaki pyszny trup. ) Odpowiedz Link