lylika Re: Leon Niemczyk 29.11.06, 19:29 Szkoda. Wydawało się, że jest niezniszczalny i będzie grał zawsze. Odpowiedz Link
mucha90 Re: Leon Niemczyk 29.11.06, 21:52 też właśnie zauważyłam wiadomość na WP... [*] Odpowiedz Link
only_madlaine Re: Leon Niemczyk 29.11.06, 22:45 Panie Leonie, machamy do PAna i niech Pan gra tam na górze ) Odpowiedz Link
hieroglif1 Re: Leon Niemczyk 30.11.06, 15:11 Smutne. Ale nie wypadek. Pani Chmielewska na pewno wspomni o tym przypadku w swojej książce. A jeśli nie ona, to ja wspomnę . Chyba zbyt dociekliwa zrobiłam się po wiwisekcji, której poddałam się dobrowolnie, ale nie przez ciekawość za to za wolą uczestników fprum, których frywolnść nie zna granic- jako przykład podaję pierwszy post tego wątku. -- Wiadomości zapowiada się czy podaje? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Leon Niemczyk 01.12.06, 10:22 Hieroglifie, czy dajesz nam do zrozumienia, że piszesz książkę, w której będzie też i o nas? A propos zapowiadania, to czy można zapowiadać wiadomość o śmierci? Odpowiedz Link
groha Re: Leon Niemczyk 01.12.06, 11:14 stara.gropa napisała: > Hieroglifie, czy dajesz nam do zrozumienia, że piszesz książkę, w której będzie też i o nas? Odwdzięczymy się z przyjemnością, jakby co. P.S. Pan Leon Niemczyk był człowiekiem wielkiego formatu i potężnego humoru, może więc wybaczy nam ten wątek. Kochał kobiety i znał je na tyle, by wiedzieć, że można się po nich spodziewać wszystkiego. Nie samego dobrego, niestety. I pewnie za to, między innymi, tak go kochały. Ja też. Odpowiedz Link
hieroglif1 Re: Leon Niemczyk 01.12.06, 13:33 mozna podawać jedynie prognostyki o stanie zdrowia osoby, o śmierci może zadecydować jej stan zdrowia, więc prawdopodobnie można. Zwłaszcza jeśli jest to osoba która jest nietuzinkową osobą publiczną, która o zdrowie nie troszczy się przez przypadek. Co do książki, to chyba zawieszę ten pomysł i przyjrzę mu się dokładniej. Nie chciałabym nadużywać działalności. Odpowiedz Link