lylika Re: Miło powitać. 23.03.07, 07:22 Macie się? Jak nie pytam. Wiem, że świetnie, przecież piątek. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Miło powitać. 23.03.07, 08:35 Witam. No i co z tego, że piątek? Nie lubię piątków (oprócz 2 piątków miesiąca wieczorem) i czwartków coraz bardziej też nie lubię Odpowiedz Link
edeka5 Re: Miło powitać. 23.03.07, 08:37 edeka5 napisała: > Witam. No i co z tego, że piątek? > Nie lubię piątków (oprócz 2 piątków miesiąca wieczorem) i czwartków coraz > bardziej też nie lubię Zapomniałam poniedziałków dodać. Dzisiaj będę Smerf-Maruda. Tylko niebieskiego wdzianka mi brakuje. Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać. 23.03.07, 09:12 edeka5 napisała: > Dzisiaj będę Smerf-Maruda. Ja też będę, jeden wpis w rankingu, nawet nie warto sięgać po ołówek, i psica jakaś taka jakby chora albo cóś. I cóś mi wlazło w prawy bark, musi jakieś złe i uparte. Idę szukać błękitnej bluzki. Odpowiedz Link
lylika Re: Miło powitać. 23.03.07, 09:12 edeka5 napisała: Witam. No i co z tego, że piątek? Nie lubię piątków (oprócz 2 piątków miesiąca wieczorem) i czwartków coraz bardziej też nie lubię Zapomniałam poniedziałków dodać. ... Nie zagalopuj się za bardzo, bo Ci dni do nielubienia zabraknie. Odpowiedz Link
lylika Re: Miło powitać. 23.03.07, 09:15 edeka5 napisała: Tylko niebieskiego wdzianka mi brakuje. ... Niebieskiego? Nie wierzę. )) Odpowiedz Link
edeka5 Re: Miło powitać. 23.03.07, 16:01 lylika napisała: > edeka5 napisała: > > Tylko niebieskiego wdzianka mi brakuje. > ... > Niebieskiego? Nie wierzę. )) I masz rację. Zapomniałam koloru bluzki pod burą bluzą i białym fartuchem. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Miło powitać. 23.03.07, 11:53 Witam! Echhh, jak tu szaro.... Po kilku dniach pełnego słońca, kwiatów i kolorów aż mi się nie chce przez okno wygladać... Odpowiedz Link
groha Re: Miło powitać. 23.03.07, 12:28 O, to dzisiaj pokaz jakieś nowej mody jest tutaj? Cóż widzę? Szarości i niebieski marudny??? Halo, proszę Pań! Tu czerwone się nosi! Obowiązkowo. Mundurek taki. Wszystko czerwone! Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać. 23.03.07, 13:11 dorka_31 napisała: > się nie chce przez okno wygladać... To nie wyglądaj! Idź do rankingu, ankietę wypełnij, od razu Ci będzie milej, jak porządną, solidną nikomu nie potrzebną robotę odwalisz. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Miło powitać. 23.03.07, 13:25 > jak porządną, solidną nikomu nie potrzebną robotę odwalisz. Potrzebna potrzebna ! Wreszcie swiat sie dowie ktora jest najlepsza ksiazka. Czekamy z zapartym zaparciem na wyniki. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Miło powitać. 23.03.07, 14:41 Bywam, witam i pozdrawiam, ale pisac mi się nie chce Odpowiedz Link
lylika Re: Miło powitać. 23.03.07, 15:01 36krzysiek napisał: > Bywam, witam i pozdrawiam, ale pisac mi się nie chce .... Dzisiaj jeszcze masz usprawiedliwione, ale od poniedziałku - nie ma przebacz. Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać. 23.03.07, 15:08 Ale ankietę to byś mógł wypełnić, przekopiować tekst i wstawić 53 cyferki to chyba nie jest taki wielki wysiłek. Czy ja każdego muszę za łapy ciągać? Odpowiedz Link
lylika Re: Miło powitać. 24.03.07, 07:57 Słonecznie witam! Słońce "wali po oczach". I dobrze, niech wali ile tylko chce. Wiooosna. Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać. 24.03.07, 09:13 Widno, bardzo widno, ślicznie jest, witam wiosennie Odpowiedz Link
groha Re: Miło powitać. 24.03.07, 12:52 Łoj, duje, duje, jakby się wściekło. Topole przewraca, zielonym wierzbom gałązki zaplątuje na supełki i słabymi ludźmi poniewiera bez litości. Ale jedno trzeba mu przyznać, temu wiatru - szalony, ale już nie przewierca do kości. Cieplutki jest. Lecę pohasać z panną Asią Pobudką Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Miło powitać. 24.03.07, 21:04 Witam! Jak zwykle wieczorem... Ale cały dzień dziś bywałam w rozjazdach u rodzinki ) A słonko faktycznie piękne. Az miło!... Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać. 24.03.07, 22:14 Dorko31, leć do rankingu, wypełnij ankietę, pliiiiizzzzz. Podpisano Cerber Forumowy Odpowiedz Link
lylika Re: Miło powitać. 25.03.07, 07:55 Jeszcze śpicie? Ale macie melodię. Ósma zaraz, słońce jak marzenie - cudnie jest. Pięknej niedzieli. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Miło powitać. 25.03.07, 10:16 Witam wszystkich, słońce piękne przez okno widzę, ale na zewnątrz się nie wybieram. Chora jestem. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Miło powitać. 25.03.07, 16:41 Nooo, pięknie jest! Własnie wróciliśmy ze spaceru z psicą po okolocznych łąkach i przynieśliśmy bazie. Te mniejsze, bo większe już kwitną EULALIO - ja wiem, ze jest ranking, ale wypełnienie go nie jest takie proste i wymaga zastanowienia. Dołączę, ale w swoim czasie. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Miło powitać. 25.03.07, 17:40 No pieknie! Juz pierwsze biale lodeczki plywaja . W ogrodku poszalalam z lopatka i grabkami. Zdaje sie ze nos troche slonca juz zlapal. Teraz tylko kleszcze z siebie otrzasne i do garow przystepuje. Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać. 25.03.07, 21:50 dorka_31 napisała: > Dołączę, ale w swoim czasie. Czekam cierpliwie Odpowiedz Link
mzrr21 Re: Miło powitać. 26.03.07, 07:06 Dzień dobry wszystkim, wyglada na to że słoneczko bedzie świecić Odpowiedz Link
lylika Re: Miło powitać. 26.03.07, 07:57 Część pracy! Nie, to nie literówka. Część wystarczy. )) Odpowiedz Link
edeka5 Re: Miło powitać. 26.03.07, 08:19 Jestem jak najbardziej za, ale raczej to się nie uda. Przeważnie jest to część dodana do całości. Witam wszystkich. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Miło powitać. 26.03.07, 08:26 Witam! Niestety, już z pracy... Dobrze choć, że slonko za oknem, to jakoś tak weselej ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać. 26.03.07, 09:42 Będę dalej z Wami duchem, ciało idzie prać szklaną menażerię, 54 zwierzaczki czekają na pucowanie do błysku w misce z super płynem do mycia szkła. Ale mój duch czuwa, zgrzyta zębami na brak wpisów w rankingu. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Miło powitać. 26.03.07, 10:26 O, a jakież to zwierzaczki, jeśli wolno spytać?? Ja zbieram pieseczki i szklane też mam (2 sztuki) ) eulalija napisała: > Będę dalej z Wami duchem, ciało idzie prać szklaną menażerię, 54 zwierzaczki > czekają na pucowanie do błysku w misce z super płynem do mycia szkła. Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać. 26.03.07, 11:06 Dwie żyrafy, hipopotam, cztery słonie, wiewiórka, jeż, kot, żaba, dwa skorpiony, rak, ślimak, miś, mysz, dwa jelenie, koziorożec, dog, owczarek niemiecki, jamnik, retriver, kundelek, terier szkocki, kogut, bocian, sowy dwie, pingwinów rodzina (to Svarovski), i jeszcze inne ale już w misce, pod flanelką w worku foliowym czekają na Wielkanoc by stanąć na półce. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Miło powitać - do Eulalii 26.03.07, 11:48 Nooo - całkiem ładna kolekcja! ) A kolorowe szkło (i takie fantazyjne), czy różne? Moje szklane pieski to colie (białe szkło) i drugi - takie fantazyjne (niebieskie). Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać - do Eulalii 26.03.07, 12:06 Tylko przezroczyste, bezbarwne, jedyne ustępstwo to punkciki oczu, dopuszczam czarne ślepka, i u dwóch słoni mam końcówki uszu złote. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Miło powitać - do Eulalii 26.03.07, 12:23 toz to kolekcja jak z kociego worka ! Nie jedz z nia nigdzie pociagiem ,bo wlasciciela zmieni. Widocznie zwierzynce sa pechowe. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Miło powitać - do Eulalii 26.03.07, 12:25 Rewelacja! ) Osobiście też najbardziej lubię bezbarwne szkło. Odpowiedz Link
lylika Re: Miło powitać. 26.03.07, 21:44 eulalija napisała: > Dwie żyrafy, hipopotam, cztery słonie, wiewiórka, jeż, kot, żaba, dwa > skorpiony, rak, ślimak, miś, mysz, dwa jelenie, koziorożec, dog, owczarek > niemiecki, jamnik, retriver, kundelek, terier szkocki, kogut, bocian, sowy > dwie, pingwinów rodzina (to Svarovski), i jeszcze inne ale już w misce, pod > flanelką w worku foliowym czekają na Wielkanoc by stanąć na półce. ... Ja mam bujną wyobraźnię ale wolałabym to zobaczyć. Zdjęcia źwierzątków wieszamy w galerii Zdjęcia. Zapraszamy. Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać. 27.03.07, 10:32 Figę z tego będzie, nie mam aparatu cyfrowego a z komórki to ja bardzo przepraszam ale jeszcze gorzej niż pół zadka z lufcika. Odpowiedz Link
lylika Re: Miło powitać. 27.03.07, 11:21 eulalija napisała: > Figę z tego będzie, nie mam aparatu cyfrowego a z komórki to ja bardzo > przepraszam ale jeszcze gorzej niż pół zadka z lufcika. ... Zaraz figę. Pożyczysz od kogoś aparat i już. Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać. 27.03.07, 12:01 A Ty masz? Bo chętnie bym Cię zaprosiła zaraz po świętach, obejrzysz na żywca i uwiecznisz. Odpowiedz Link
goonia Dzien Dobry 27.03.07, 05:16 a czy taki bedzie, to sie zobaczy jutro Grunt, ze zamiast -20 jak w zeszly wtorek ma byc +18. Zwariuje ze szczescia. Odpowiedz Link
eulalija Re: Miło powitać. 29.03.07, 06:53 Słonko świeci, ptaszki świergolą, idziemy na spacer z psicą. Odpowiedz Link