dorka_31 16.05.07, 09:49 Ja tak delikatnie chciałam się zapytać (przypomnieć szanownm) o nasz projekt inscenizacji "WCz". czas leci, a przygotowań brak. Rezygnujemy z pomysłu czy zaczynamy jakieś ustalenia?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylika Re: ??? 16.05.07, 11:14 dorka_31 napisała: > Nikt nic nie wie?? > Szefowo, proszę coś zarządzić! > ... Zarządzenia tylko we wtorki i czwartki od 11.00 do 11.07. )) Nie gorączkuj się. Na razie ustalamy czy Gurua w czerwcu będzie mogła się z nami spotkać. Od tego zależy scenariusz. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: ??? 16.05.07, 11:31 Dzieki Znaczy, że coś w sprawie się dzieje Ja wiem, żem panikara, ale od razu zaczyna mi chodzic po głowie, że taka atrakcja, to nie jakieś hop-siup, ale i przygotowań rozmaitych wymaga, wiec trochę czasu w zapasie trza mieć, a czas leci szybko, baaardzo szybko.... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: ??? 16.05.07, 17:51 No właśnie, bo i te szpilki a'la lata 30-te trzeba nabyć, i głowę pod kran wsadzić, i nogi przygotować (niby wszystko czerwone, ale i tak wszytko będzie widać) i na inne rzeczy nastawić się duchowo))) Huk roboty, huk) Odpowiedz Link
april02 Re: ??? 16.05.07, 17:56 A czy ja bym też mogła dostać jakąś epizodyczną zupełnie rólkę? Chciałabym się zrehabilitować za brak przebrania na ostatnim spotkaniu Odpowiedz Link