niedowiarek1 19.02.06, 21:40 Ja nizej podpisany ,bedący swiadom swoich słów które napisałem składam zazalenie na moderatorów ,którzy są odpowiedzialni za to forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abaddon_696 Podpisuję się pod tym. Tylko 19.02.06, 23:56 jesteś trochę zbyt samokrytyczny wobec własnej osoby, nie wydaje mi się, żebyś brylował w zakładaniu towarzyskich wątków, inni robią to znacznie częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice nie chce mi sie czytac calosci ale popieram 20.02.06, 00:16 jest tak dennie, ze ja przestaje tu i raczej w ogole pisac. ostatnio to raczej mysle, ze za sprawa kaski z nieprzyjacielskich partii politycznych ktore wybraly sobie jako cel to forum :). w sumie to na przyklad, mnie powinni dawno wywalic, a tyle sie staralem i nic. nie ma sprawiedliwosci na forum, nie ma. dziwne, ze to zawsze my faceci musimy robic z czyms po(rz/z)adek. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: nie chce mi sie czytac calosci ale popieram 20.02.06, 23:46 proponuję, żeby wszyscy mężczyźni zrobili porządek w kuchni albo w łazience. a to forum zostawili w spokoju. zresztą, to nie propozycja. to rozkaz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: nie chce mi sie czytac calosci ale popieram 20.02.06, 23:54 A jak nie, to w ryj:) Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: nie chce mi sie czytac calosci ale popieram 20.02.06, 23:58 ja mam delikatne rączki. w razie czego używam kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: nie chce mi sie czytac calosci ale popieram 21.02.06, 00:24 margot_may napisała: > ja mam delikatne rączki. w razie czego używam kolan. Zdaniem mem powinnaś się zaopatrzyć w gustowny pejczyk!:o) Z tym kolanem to jednak nieprawda, czyż nie? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: nie chce mi sie czytac calosci ale popieram 21.02.06, 00:33 moje kolana mają to do siebie, że wszędzie mi towarzyszą. bez udziału mojej woli, że tak powiem. a pejczyk rzecz ulotna. nie mówiąc juz o tym, że widok pejczyka przytroczonego do mojego paska, mógłby byc źle odebrany przez osoby postronne. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Reklamacja do moderatorów 20.02.06, 09:25 Jeżeli tu zbierają zgłoszenia o zabanowanie , to mnie również proszę dopisać. Odciąć dostęp do złodzieja czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Reklamacja do moderatorów 21.02.06, 10:37 Czy nie ma sposobu zwołać zebrania, wywołać moderatorów by pokazali nam , że żyją? My tęsknimy :) 'pańskie oko konia tuczy ' chceby być podtuczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Reklamacja do moderatorów 21.02.06, 10:42 zlotoslanos napisała: > chceby być podtuczeni Ja nie chcę być grubszy Odpowiedz Link Zgłoś