papuga_ara Re: Spotkanie wrześniowe. 16.08.07, 13:09 Telepatia. Właśnie myślałam o wątku wrześniowo spotkaniowym. Też będę. Co mam nie być. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Spotkanie wrześniowe. 17.08.07, 20:01 Może się uda. Zapytać już można - gdzie? Szefowa i tak wyda odgórną rezolucję, ale podyskutować wypada. Zwłaszcza że tym razem postaram się przyjść . Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Spotkanie wrześniowe. 17.08.07, 20:40 Juz nie bede sie wtracac...słowo sie rzekło, kobyłka u płota. Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie wrześniowe. 17.08.07, 20:57 O żadnych odgórnych decyzjach nie może być mowy. Co myślicie o Szpulce? ) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Spotkanie wrześniowe. 20.08.07, 09:36 Wszystko na to wskazuje, że - będę Nareszcie ))) Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spotkanie wrześniowe. 20.08.07, 09:55 ciekawe czy Miodek znaczy Gaston będzie Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Spotkanie wrześniowe - 7 wrzesnia, tak? 22.08.07, 11:06 Tak sie upewniam, bo planuje byc w wawie, ale... tydzien wczesniej raczej Ale..... Odpowiedz Link
the_dzidka Hm, raczej 15-go? 22.08.07, 11:22 7 września to dzień konkurencji, pierwszy piątek... Odpowiedz Link
edyta95 Re: Hm, raczej 15-go? 22.08.07, 11:41 Ależ Czekolado przecież my możemy datę spotkania zmienić dla Ciebie Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Hm, raczej 15-go? 22.08.07, 13:15 Dzieki za dobre checi , baaardzo doceniam!! Moj przyjazd do Wawy, a wlasciwie Piaseczna jest jesdnakze uwarunkowany wielkim mnostwem mniejszych i wiekszych dupereli i 100% pewnosc bedzie gdy uda mi sie wsiasc w autko w przyszly czwartek, wiec w sumie zmiana dla kogos mocno niepewnego - bezsensu jest... PS Jakos mi sie ubzduralo, ze pierwszy piatek wypada - 1 IX, a ze potem by wyszedl tydzien 6-cio dniowy - nie zauwazylam Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Spotkanie wrześniowe. 23.08.07, 08:17 W ramach Festiwalu Nauki odbedzie się takie spotkanie: Klub Naukowy „Polityka” ul. Słupecka 6 Kryminalistyka jako pisarska inspiracja – M. Czubaj, 27 IX godz. 18 Brzmi zachęcająco, prawda? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie wrześniowe. 04.09.07, 22:43 Na und? Bo mi wychodzi, że już za chwileczkę, już za momencik, piątek z Szanownymi będzie się kręcić..) A nie, pokręciłam, to nie ten piatek jeszcze... Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie wrześniowe. 04.09.07, 23:14 Pokręcona jesteś niezaprzeczalnie. Drugi piątek wypada 14-go. Madrzalińska jestem tylko z tego powodu, że mężydło wraca. Hurrraaa! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Spotkanie wrześniowe. 05.09.07, 09:46 To gdzie i kiedy ten sabat? 14-go w Szpulce? Bo ja musze już zaplanować wyjazdy, delegacje, posiedzenia u ministra i inne bankiety po ambasadach! Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie wrześniowe. 05.09.07, 10:45 Tamże, chyba, że coś się zmieni. ) P.S. O rezerwacji nie może być mowy po ostatnim blamażu. P.S.2 Ministra możesz wykreślić z planów. Wszystkie ministry mają być odwołane. ) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie wrześniowe. 05.09.07, 10:50 No to uratujmy honor nasz (albo szpulki) i pójdźmy wszyscy do szpulenki całą masą Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie wrześniowe. 05.09.07, 10:51 Dorka, szkoda że Cię nie będzie.. Ale za to nawywczasuj się za wszystkie czasy!!! A my Twoje zdrowie i tak dalej )))) Odpowiedz Link
edeka5 Re: Spotkanie wrześniowe. 05.09.07, 12:25 Zaraz, zaraz, jaki urlop Dorki? Wydaje mi się, że już w tym roku była. Od kiedy to się należą 2 urlopy w jednym roku??? Ja jednak zadzwonię w przyszłym tygodniu coś zarezerwować w Szpulce. Ostatnio było miejsc wolnych skolko ugodno, to i nie stracili na tych zarezerwowanych dla nas. A że głupio wyszło to inna sprawa. Ale to ja zaocznie świeciłam oczami, nie przychodząc również. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Spotkanie wrześniowe. 05.09.07, 12:32 edeka5 napisała: > Zaraz, zaraz, jaki urlop Dorki? Wydaje mi się, że już w tym roku > była. Od kiedy to się należą 2 urlopy w jednym roku??? > No proszę, tydzień czasu raptem sobie byłam i już mi wymawiają! Teraz się wybieram na 2 tygodnie z kawałkiem. Tak długiego to dawno już nie miałam... Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie wrześniowe. 07.09.07, 15:25 Czytam to zaproszenie, czytam, i porządku obrad nie widzę Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Spotkanie wrześniowe. 07.09.07, 15:41 Podczas obrad porządek sam się Wam ustali ) Bawcie się dobrze! ) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Spotkanie wrześniowe. 07.09.07, 17:47 Przypomnijcie mi jeszcze, o której. Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie wrześniowe. 07.09.07, 21:46 O 18-tej, jak zawsze, tylko nadal diabli wiedzą gdzie, ale to drobiazg. Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie wrześniowe. 07.09.07, 23:36 Jak nam donoszą, to w Szpulce podobno. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie wrześniowe. 08.09.07, 12:58 No w Szpulce w szpulce, Eulalijo. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Spotkanie wrześniowe. 11.09.07, 11:55 Będę! 18! Szpulka! Już przerabiałam! )) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spotkanie wrześniowe. 11.09.07, 11:59 Ciekawe, czy ktoś będzie nam przeszkadzał Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie wrześniowe. 11.09.07, 12:26 Na razie mam 50% szans, że Wam przeszkodzę )) Odpowiedz Link
myszwkropki Re: Spotkanie wrześniowe. 11.09.07, 17:36 A już myślałam, że uda mi się dotrzeć, ale do pracy mnie zapisali na piątek... chlip, chlip. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie wrześniowe. 11.09.07, 22:29 A ja też będę Wam przeszkadzać)) Tylko kończę pracować o 18.15 i jeszcze dotrę z Mokotowa do domku żeby autko odstawić (cała operacja jakieś 15 minut) i móc się z Wami piwka napić. Mieszkam na małej Czerniakowskiej, więc do Szpulki mam blisko. O 19.00 powinnam być, albo wręcz przed))) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie wrześniowe. 11.09.07, 22:30 Myszko, chlip chlip... Ale za to w październiku)) Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie wrześniowe. 12.09.07, 08:33 Znowu życie zgotowało mi paskudną niespodziankę. Mam ponurą uroczystość poza Warszawą i chyba nie zdążę. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Spotkanie wrześniowe. 12.09.07, 09:06 papuga_ara napisała: > Mieszkam na małej > Czerniakowskiej, więc do Szpulki mam blisko. Przy Śniegockiej ?? )) Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Spotkanie wrześniowe. 12.09.07, 13:10 g0p0s napisał: > Ciekawe, czy ktoś będzie nam przeszkadzał A niech sobie przeszkadzają, G0p0sie, zobaczymy w piątek Mamy tyle wspólnych NADZWYCZAJ zajmujących tematów, że sobie poradzimy w każdych warunkach. Natomiast ponowna nieobecność Pani Prezes będzie brakiem niepowetowanym, ale z siłą wyższą się nie wygra, niestety Odpowiedz Link
the_dzidka Pytko 12.09.07, 13:15 Czy tam w Szpulce jest jakas rezerwacja, i na kogo? Moze się zdarzyć, że dotrę nawet przed 18-tą. W razie czego: jakiś egzemplarz Guruy będę miała ze sobą w celach rozpoznawczych. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Pytko 12.09.07, 13:44 Dzidko, jeśli będziesz pierwszy raz na spotkaniu, to bezwzględnie obowiązuje Cię kartka lub transparent z napisem "Szkorbut". A rezerwacją się nie przejmuj Odpowiedz Link
eulalija Re: Pytko 12.09.07, 14:22 Przypomniałaś mi sweter w którym byłaś ) Cudnie to zrobiłaś ) I przed oczami mam Papugę rzucającą się z plakatem formatu A3 na Bogu ducha winną niewiastę w czerwonej bluzce ))) Ciekawe czy Dzidka da radę Was przebić? Transparent musiałby mieć potężne rozmiary )) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Spotkanie wrześniowe. 12.09.07, 14:21 Będę się starala. Ino gości spławię na poniedziałek. Odpowiedz Link
mkostki Re: Spotkanie wrześniowe. 12.09.07, 16:41 Witam po długiej nieobecności spowodowanej nadmiarem pracy i wrażeń. Sytuacja powoli wraca do normy - znaczy znowu wiem, jak wygląda internet. Wygląda na to, że pierwszy raz od niepamiętamkiedy przzybęde na jakiekolwiek spotkanie dysponując możliwością spożycia napojów wyskokowych. Bo się przeprowadziłam i autobus do mnie teraz dojeżdża, o! Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie wrześniowe. 12.09.07, 18:54 Jak cudnie, że się objawiłaś ) Cztery miesiące Cię nie było Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie wrześniowe. 12.09.07, 18:56 Myszwkropki, Stara Gropa, Lylika już odpadły( Może by tak listę obecności zrobić i jak ktoś nie dojedzie to mu jakieś kęsim kęsim ... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie wrześniowe. 12.09.07, 18:59 Eulalijo, a Twoje 50% poszło w którąś stronę?? Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie wrześniowe. 12.09.07, 21:10 Zaparło się i stoi Niestety wiedzieć będę dopiero koło 15-tej w piątek. Ale jestem dobrej myśli )) Odpowiedz Link
edeka5 Re: Spotkanie wrześniowe. 13.09.07, 09:45 Szpulka zaklepana (w środku). Mam nadzieję, że przyjdzie więcej osób niż w sierpniu. Ja, w każdym razie, przychodzę. Chyba nawet w dwóch osobach Odpowiedz Link
jotka13 Re: Spotkanie wrześniowe. 13.09.07, 15:58 Też prawdopodobie będę dwuosobowo, do zobaczenia Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Spotkanie wrześniowe. 14.09.07, 09:47 Baba w kanarkowożółtej bluzce to będę ja. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie wrześniowe. 14.09.07, 11:48 Kochani!! Pisałam przedwczoraj że gardło boli i ała ała. Myślałam, że się poprawiło, a tu chała. Nie dość, że się rozszalało na amen, to jeszcze doszedł wodospad kataru (jakaż ja jestem romantyczna....). Fuj. Teraz już nie tylko gardło, ale i całe zatoki ała ała. Właśnie odwołałam zawodowe zajęcia popołudniowe - nie dość, że nic dziś nie pomogę nikomu, to jeszcze wszystkich dookoła pozarażam - i lecę pod kołderkę. Szkoda mi. Ale ostrzę sobie dziób na październik Bawcie się cudnie!! I wypijcie zdrowie poszkodowanych Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie wrześniowe. 14.09.07, 12:52 Biednaś Ty Papugo, jak Ty będziesz teraz skrzeczeć? Kuruj się, dużo zdrówka Ci życzę, październik już niedaleko ))) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: A przed spotkaniem... 13.09.07, 14:01 Idziemy ? ))))))))) miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4484317.html Odpowiedz Link
ewa9717 Re: A przed spotkaniem... 13.09.07, 16:05 Ja bym poszła, szczególnie ze mój ulubiony wrocławski wojskowy na czele... Niestety jeno duchem, sercem całem i czem tam jeszcze mogę być z. Odpowiedz Link
groha Re: A przed spotkaniem... 14.09.07, 11:55 Ja bym sobie chociaż popatrzyła, bo na pewno będzie na co. A jaki praktyczny kurs można przejść przy okazji A spotkanie Szanownego Towarzystwa, to dzisiaj? No, to tradycyjnie życzę miłego oraz owocnych obrad bez zagłuszarki, a ekstra - dobrej atmosfery do powitania Dzidki, takiej chmielewsko-musierowiczowskiej, w odpowiednich proporcjach Odpowiedz Link
asia.sthm Re: A przed spotkaniem... 14.09.07, 12:10 Tak jest, Dzidke ochrzcic przykladnica, Papuzki pozalowac, nowe Chmielewszczatko opic.... alez to brzmi )) Ja i Groha bedziemy tradycyjnie po lydkach, pod stolem szczypac. Odpowiedz Link
groha Re: A przed spotkaniem... 14.09.07, 12:30 I dotykać zimnym paluszkiem. Też tradycyjnie, rzecz jasna Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie wrześniowe. 14.09.07, 15:55 Posprzątałam, poprałam, poprasowałam, pogotowałam, popiekłam, popieściłam psicę. Jeszcze tylko oddzielić groch od soczewicy w popiele i wysłać te cholerne baby na bal ... Nie, zaraz, to nie ta bajka Niestety będę )) Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Spotkanie wrześniowe. 14.09.07, 16:59 A ja ulepiłam stolnicę ruskich. Odlatuję w kierunku Szpulki. Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie wrześniowe. 14.09.07, 22:58 Śmy są po. Było nas mrowie a mrowie. Dotarłam z opóźnieniem ale uszczęśliwiona, że mogę się dołączyć. Teraz tylko poczekamy na sprawozdanie G0p0sa. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Spotkanie wrześniowe. 14.09.07, 23:41 Cos oplotkami albo tylem Gopos wraca A zdjecia kto robil? Odpowiedz Link
edeka5 Re: Spotkanie wrześniowe. 15.09.07, 11:27 Zdjęcia robił G0p0s, Kocio i Lylika. Daliśmy plamę, ale może nas Dzidka nie wsypie. Ja, po prostu, myślałam, że Szefowa nie dotrze do nas. Aha, pojawiła się długo nie widziana Marrtawu. I stwierdziłyśmy dawną nieobecność Xkropki, bo właśnie u Xkropki ostatni raz widziałyśmy się z Martą. Przyznać się, kto tak narozrabiał u Xkropki, że nie chce nas widzieć? Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie wrześniowe. 15.09.07, 16:27 Zaginął gdzieś nasz G0p0s w drodze ze spotkania do domu? Gdzież sprawozdanie? Gdzież? Odpowiedz Link
g0p0s Sprawozdanie 15.09.07, 16:36 Za udział wzięli: Pani prezes, spóźniona, usprawiedliwiona; Dzidka, pierwszy raz w sekcji; Eulalija, punktualna; Zyta, na czerwono; Jotka i Krzysiek; Edeka i Sławek z jedną pociechą na koniec; Edyta, spóźniona; Kociopierzaczkowa samotnie; Marta, też spóźniona; no i ja. Zostaliśmy pozdrowieni przez mamę Dzidki i KasięKaz, odpozdrowiliśmy. Co poniektóre tematy: Zdaniem Dzidki egzystencja w Warszawie ma kilka zalet, co autochtonów zdziwiło. Stłuczki motoryzacyjne na przykładzie aktualnym. Zakupy jako takie i supermarkieciane. Zabiegi medyczne na zwierzyńcu domowym. Dawne podróże po innych barakach socjalizmu i kapitalizmu. Kto się opalił a kto nie (nie o tytoń tym razem chodziło). Całkiem nowi, prosto z porodówki, członkowie i jakie imiona nadają ludzie dzieciom. Wyższość i niższość różnych zorganizowanych gimnastyk. Kącik kina bollywoodzkiego obradował. Które sałatki są lepsze: wymieszane, czy frakcjonowane. Głównie jednak było łubu dubu, mimo awarii jednej kolumny. Najważniejszy temat jest tajny spec znaczenia, nie powinien dotrzeć do Gurui. Liczymy na zachowanie tajemnicy służbowej, bo inaczej będziemy ścigać za przeciek. Chodzi oczywiście o to, co przygotujemy na spotkanie z Guruą, jeżeli do niego dojdzie, na co bardzo liczymy. Jak na razie są pomysły: - odkurzyć akcję 'biblioteka', co uczynię. - zebrać rozmaite przepisy zielarskie i wpisać je w stare książki. Książki i kaligrafkę mamy. - wytypować ochotnika do przebrania się za marsjanina z Dzikiego białka. - wykonać źwierzątka z Arki Noego metodą pomalowania na złoto odnalezionych/kupionych figurek. - o tym zapomniałem powiedzieć - wyniki rankingu w formie ozdobnej powinniśmy przekazać. O pomysłach proponuję w nowych wątkach podyskutować, a o spotkaniu w tym. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Sprawozdanie 15.09.07, 18:53 Dodam tradycyjny wątek kulturalny, czyli wymiana książek pomiędzy uczestnikami spotkania. Dzidka wpasowała się idealnie, przynosząc do obejrzenia świeżo wydany "Spacerownik warszawski". Trwa "produkcja" nalewek na spotkanie zimowe. Jeszcze jest czas nastawiać. Wymiana przepisów na owe również została zaliczona jako wątek kulturalny Chociaż były również wspominane nalewki robione "dla zdrowotności". Odpowiedz Link
eulalija Re: Sprawozdanie 15.09.07, 22:34 Dodam, że nowicjuszka spotkaniowa Dzidka domagała się pasowania, ale za karę, już ona i my (czytający uważnie wątki)) wiemy za co, nie została tą razą pasowana. Mamę Dzidki odpozdrowiliśmy bardzo głośno, przebiliśmy kolumny, Dzidka powiedziała, że Mama nas usłyszała. Oprócz kącika bollywoodzkiego, no, może nie oprócz, a ze względu na hałas, obok, odbyła się wymiana zdań na temat filmów starszych i młodszych. I pean pochwalny dla G0p0sa: trututu trututu, był przed czasem, i ja, zbłąkana owca, po raz pierwszy od piętnastu lat na pl.3+ z dużą ulgą i radością dojrzałam jego sylwetkę i pod jego opiekuńczym skrzydłem do Szpulki wkroczyłam, za co cześć mu i chwała. Wcześniej z komentarzem się nie wyrywałam, bo sprawozdania G0p0sa to sztuka sama w sobie i nie należy między wódkę a zagrychę się wcinać. A, i jeszcze! Dzidka była faktycznie kanarkowo-żółta i miała mały transparencik - Szkorbut na czarno gotykiem. Żółto-kanarkowy wystarczył, ale transparencik wszyscy oglądali. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Sprawozdanie 15.09.07, 22:36 Uczekalam sie na sprawozdanie i wcale nie zaluje....Gopos zachowuje wysoka klase..a nawet wyzej. Czekam na osobny pomyslowy watek. Propozycje wspaniale. Do Arki mam najpiekniejszego kota jaki jest do nabycia w sztucznej formie...ale kot jest niestety przeznaczony juz dla Grohy. Do Arki dla Guruy zaczne zbierac i nie wiem czy cos zdaze. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 15.09.07, 21:12 A oto i nieco dokumentacji fotograficznej: Obrady w kąciku warsawianistycznym, czyli dlaczego numery budynków w Warszawie z reguły umieszczane są wbrew regułom: img207.imageshack.us/img207/7937/img7377bv8.jpg Napoje były przeróżne: img405.imageshack.us/img405/6176/img7378zi8.jpg Przy końcu stołu - klub sympatyków: img207.imageshack.us/img207/9039/img7380ps1.jpg Jest nas coraz więcej: img207.imageshack.us/img207/172/img7381wy7.jpg Dotarła i Szefowa, po czym wdała się w dyskusje na tematy rozmaite: img405.imageshack.us/img405/9858/img7382eg8.jpg Last but not least, że tak sobie pozwolę, najświeższa w naszym gronie warszawianka z importu: img405.imageshack.us/img405/4333/img7383nz7.jpg I to by było dziś na tyle. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 15.09.07, 21:26 Baaardzo chciałam chociaż popatrzeć, ale żadne nie chce mi się objawić. Czy to tylko ja tak mam? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 15.09.07, 22:08 Ewo, czegos ci brakuje w komputerze.....cholera wie czego. Ja to cos mam i sobie popatrzylam az milo. Nie wiem co ci poradzic. Zapukaj do sasiada i wyglos tekst: - Przepraszam , czy moge skorzystac z panskiego komputera. Dostalam mejl, ale boje sie go u siebie otworzyc. Popatrz na reakcje i nam opisz. Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 15.09.07, 22:09 Objawiają się, ino bardzo malutkie tym razem są, trzy na pięć centymetrów. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 16.09.07, 10:21 No rzeczywiście, coś małe. Próbowałam - inaczej nie ich nie ustawię. W końcu ja blondynka... ) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 16.09.07, 14:40 No a dzisiaj głupie bydlę laptopiczne bez protestów pokazało mi wszystkie. Widać łazi jak Guruiczny - tamten dla Roberta, a mój protestował przeciw wczorajszej wizytacji widać. Obejrzałam z przyjemnością, żebym tak jeszcze wiedziała kto je kto... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 16.09.07, 17:29 Uff, Celsjusz mi odpuścił i poczytałam sobie o spotkaniu. Faaaajnie było)) Mrowie było)) Podobają mi się pomysły na spotkanie Guruowe!! A o co chodzi z Arką, bo chyba czegoś ważnego a Guruowego nie czytałam? Za to źwierzątek mam dużo różnych i może przydać się mogą?? Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 16.09.07, 21:44 papuga_ara napisała: > A o co chodzi z Arką, bo chyba czegoś ważnego a Guruowego > nie czytałam? "Kocie worki" chwyć w szpony Papugo!! Dobrze, żeś już ozdrowiała ) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 17.09.07, 10:45 Eulalijo, dzięki!! Kurczę, czytałam "Worki", ale Arkę mi wymiotło z pamięci. Widać trzeba jeszcze raz. Mam na stanie i będę czytać) Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 17.09.07, 13:41 Ja też! Ja też byłam! Piwo piłam! Załapałam się nawet na pudło jako trzecia obecna, z pośpiechu mało co nie zlatując z takiego wrednego schodka w "Szpulce" (pułapka na krótkowidzów ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 17.09.07, 13:52 Miałaś do mnie napisać list! I co? Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Spotkanie wrześniowe - fotek kilka 17.09.07, 13:55 Już piszę! Kurcgalopkiem! Z pieśnią na ustach! Wcześniej nie mogłam, bo całą sobotę i niedzielę czytałam V i VI tom tego, co to wiesz, i już nie mam co czytać Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Spotkanie wrześniowe. 24.09.07, 11:17 Sama nie wiem gdzie to umieścić, więc wklejam tu, bo jeszcze wresień. W ramach Festiwalu Nauki odbędzie się taki wykład: Kryminalistyka jako pisarska inspiracja – prowadzenie: M. Czubaj, 27 IX godz. 18 ul. Słupecka 6 redakcja Polityki Czy rozwój kryminalistyki i anatomopatologii „odczarował świat” powieści kryminalnej? Jakie inspiracje może znaleźć pisarz w policyjnych laboratoriach? Czy wyobraźnia pisarska i casusy stworzone przez autorów mogą być przydatne dla kryminologów i lekarzy sądowych? Czy ktoś się wybiera? Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie wrześniowe. 24.09.07, 12:53 Nie. Już sprawdziłam. 27 września, czwartek, godz. 18.00. Odpowiedz Link