meduza7 03.04.08, 09:02 Moi drodzy, stwierdziłam, że perły humoru kolegi Jaszy nie mogą przepaść. Poczytajcie sobie, a chętnych do dopisywania się zapraszam! kura.pinger.pl/m/207469/Pisanie-interaktywne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 12:48 Buhahaha) Ale Kasiakaz tez wymiata, wiecej Kasikaz! Odpowiedz Link
groha Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 12:57 Super, super, super! )))) Dzięki, Meduzo! Odpowiedz Link
mariurzka Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 17:39 meduza7 napisała: > Moi drodzy, > stwierdziłam, że perły humoru kolegi Jaszy nie mogą przepaść. Poczytajcie sobie > , a chętnych do dopisywania się zapraszam! Meduza, chciałam napisać tam, ale jako niezalogowana nie mogę więc napiszę tu Co ty tak najeżdżasz na to pisanie interaktywne, dawne czasy z głowy Ci wywiało? Nie pamiętasz już naszej pięknej tfurczości (powieści niedokończonej) tworzonej szczególnie na zajęciach z poetyki i na prosie u Żwiry? Przecież to było cud malyna pisanie interaktywne Pociągnąć wątek i zostawić w najbardziej emocjonującym momencie, żeby ten drugi autor miał zagwozdkę jak nie wiem co! Że nie wspomnę o ciągłych dyskusjach na piśmie prowadzonych na każdych zajęciach, na których szlifowałyśmy warsztat... Odpowiedz Link
kasiakaz1 Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 18:34 Mariurzka, jak to nie możesz bez zalogowania??? Ja pisałam bez. Romy_sznajder dziękuję za uznanie, ale ja przy Jaszy i Meduzie wysiadam Odpowiedz Link
mariurzka Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 22:00 kasiakaz1 napisała: > Mariurzka, jak to nie możesz bez zalogowania??? Ja pisałam bez. No właśnie widziałam, że bez Jednakowoż ja nie mogę, wyskakuje mi komunikat - "nie mozesz pisać komentarzy bez zalogowania" czy coś w tym guście. Aczkolwiek tylko przy tej notce Meduzy, inne (a przynajmniej większą ich część) mogłabym komentować. Nie wiem, meduzia albo jakaś pingerowa fanaberia to jest Odpowiedz Link
meduza7 Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 22:32 Pingerowa, ja tam nic nie szponciłam. Odpowiedz Link
meduza7 Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 19:12 Mariu, TAKIE pisanie interaktywne to ja proszę bardzo. Czasami jednak wynika ono z tego, że autor/ka nie ma pomysłów własnych. Jak zresztą w tych notkach, które zamieściłam w wątku "Odsmucacze". A nasza twórczość na zajęciach, ach! Łza się w oku kręci! Odpowiedz Link
meduza7 Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 20:06 Kolejne śliczne interaktywne opowiadanko z Forum Humorum! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=76742735&v=2&s=0 Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 20:49 W zeszłym roku na Forum humorum baaaardzo długo szło o Czku Norrisie i jego kopach z półobrotu. Odpowiedz Link
lylika Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 20:54 Interaktywnie mi nie idzie. Nic zgoła mi nie idzie interaktywnie. ) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 20:57 Hm, no to może podróż - jak mówią - intercitem? Odpowiedz Link
groha Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 22:14 lylika napisała: > Interaktywnie mi nie idzie. Nic zgoła mi nie idzie interaktywnie. ) Szef z założenia jest inter. Prymus inter pares, na przykład ) Odpowiedz Link
lylika Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 22:22 Łomatko, jak nie obliczeniami matematycznymi, to łaciną mnie dobijasz. ) Inter pares to ja jestem, ale Primus... absolutnie. )) Odpowiedz Link
groha Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 22:40 E tam, jak kogoś worki z ziemią nie dobiły, to taka odrobina łaciny, niechby nawet kuchennej, krzywdy żadnej nie zrobi, nie? ) Odpowiedz Link
lylika Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 22:52 A tak z ciekawości, a nie z troski, jak to ktoś powiedział, to uczyłaś się kiedyś łaciny? Odpowiedz Link
groha Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 23:13 E, uczyłam się, to zdecydowanie za dużo powiedziane. Przyjmijmy, że kiedyś chciano mnie trochę nauczyć nie wiem po co, więc z bardzo miernym skutkiem. Ale słowniki mi pozostały, czyli jakby co, to mam z czego ściągać całkiem fajne cytaciki Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 23:17 Bo łacina fajna jest! A Lylika, jak się wzdraga być prymusem, to prymulą moze by... Odpowiedz Link
groha Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 23:36 ... mówiąc prosto - pierwiosnkiem? Interwiosennym? Odpowiedz Link
mariurzka Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 22:02 meduza7 napisała: > A nasza twórczość na zajęciach, ach! Łza się w oku kręci! Heeeeeee I to ja, nie Ty jestem w posiadaniu świętych segregatorów Odpowiedz Link
meduza7 Re: Pisanie interaktywne 03.04.08, 22:11 Ano właśnie. Chyba się muszę zapowiedzieć do Ciebie z jakąś wizytą! Odpowiedz Link