Dodaj do ulubionych

Witam i o zdrowie pytam

03.05.08, 03:42
o pogode rowniez, szczegolnie jesli jest inna niz u mnie, siapi,leje, wieje,
zimno i generalnie do.... lezenia w lozku z ksiazka. Chyba padnie na Lesia, o
ile go posiadam, bo juz sama nie wiem.
Obserwuj wątek
    • ulla-74 Re: Witam i o zdrowie pytam 03.05.08, 07:23
      w Wawie aura niemrawa, deszczu nie ma ale słońca też nie. Jest za to
      zimno. Niestety z cieplutkiego łóżka wygonił mnie jakiś czas temu
      mój wredny kęgosłup. Do dobrej książki polecam kawę, jak zwykle
      mocną i dobrą.
      • ewa9717 Re: Witam i o zdrowie pytam 03.05.08, 08:04
        A u nas, wbrew telewizyjnym wrózbitom - cuuudnie (tfu, tfu, tfu!).
        Ale co z tego, skoro kawałek rodziny z drugiego końca Polski własnie
        powiadomił, ze wpadną, ciągnąc ku morzu, JEŚLI SIĘ WYROBIĄ. A czy i
        kiedy się one, nie wiadomo, więc tym skutecznym sposobem mam dziś
        zakaz opuszczania koszar.
        • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 03.05.08, 10:46
          Cześć, u nas też słoneczko świeci. smile
          • edyta95 Re: Witam i o zdrowie pytam 03.05.08, 13:06
            też się przywitam, dziś dzień kobiet mam, maseczki, paznokcie i
            takie inne przyemnoścismile
            • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 03.05.08, 13:57
              Ja też mam dzień kobiet: kremik, galaretka, sałatka... smile
              • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 03.05.08, 20:42
                Gdzie przyłożyłaś galaretkę?

Bo ciągle mi coś dobrego na strunę niezbędne jest i szukam już
                rozpaczliwie.
                • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 03.05.08, 23:43
                  eulalija napisała:

> Gdzie przyłożyłaś galaretkę?
                  >
                  Nigdzie.
                  Galareta nie stanęła; obciach i kompromitacja. Szczupak goły, a raczej w wywarze, a ja skompromitowana na wieki. A tak się narobiłam... z goleniem, ściąganiem skóry, filetowaniem, trzykrotnym mieleniem, wyrabianiem, nadziewaniem skóry, zaszywaniem, gotowaniem, studzeniem, dekorowaniem, klarowaniem galarety...
                  no, chciałam tego szczupaka zrobić dokładnie tak jak w Anatewce.
                  Wyszło jak opisałam. Zamierzam się oddać do uśpienia
                  Dobrze, że chały nie zechciałam piec.
                  • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 00:04
                    Przed chwilą mężydło powiedział: wariatów, którzy nad szczupakiem spędzają pół świątecznego dnia i szlochają wieczorem nad niezastygniętą galaretą należy bezwzględnie izolować od społeczeństwa, a w pierwszym rzędzie od współmałżonków....
                    Jezu... co ja mam robić?
                  • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 00:12
                    Zamierzam się oddać do uśpienia
                    ...
                    Znalazłam firmę, która to robi. Za niewielką kwotę usypia każdego na śmierć. Pobiera opłatę od kilograma.
                    • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 00:14
                      P.S. Dodrze, że schudłam. Rodzina się zanadto nie nadwyręży.
                    • ewa9717 Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 08:49
                      lylika napisała:

> Zamierzam się oddać do uśpienia
                      > ...
                      > Znalazłam firmę, która to robi. Za niewielką kwotę usypia każdego
                      na śmierć. Po
                      > biera opłatę od kilograma.
                      A moze taniej wyjdzie odstrzał u gajowego Maruchy? I spacer poi
                      lesie przed zejściem zaliczysz, a i rozmyślić po drodze się
                      możesz...
                      • madamepantalon Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 09:58
                        Lyliko, z tego co podczytuję, wywnioskowałam, że jesteś perfekcyjną panią domu,
                        co to wspaniale gotuje, piecze, nadąża z obrobieniem chaty i obejścia, jesteś
                        oczytana, znasz się na hodowli roślinnej i zwierzęcej, jesteś koneserem sztuki...
                        Pomyślałaś, jak się czuje taki maluczki człowieczek jak ja, czytając o Twoich
                        sukcesach kulinarnych??? Ja rodzę każdy placek w wielkich bólach, a później się
                        okazuje, że z piekarnika wyjeżdża kolejna klapa.
                        Zgodnie z tym, co piszesz, już dawno powinnam sobie w łeb palnąć. Ale ja się nie
                        poddaję, będę testować kolejne placki, bo któryś wreszcie musi się udać, o!
                        Nie tragizuj, bo jakaś tam rybia galareta nie jest warta opłakiwania. Wierz mi,
                        nie takie rzeczy można spiep....
                        Dla mnie jesteś i tak forumową Guruą kulinarną. (ale fajnie jest poczytać, że
                        nawet mistrzyni popełnia błędy smile smile smile)
                        • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 12:00
                          > Nie tragizuj, bo jakaś tam rybia galareta nie jest warta opłakiwania.
                          ...

Ja bardziej płakałam nad sobą niż nad galaretą. Zawiniła moja gamoniowatość starcza. Kupiłam szczupaka a nie sprawdziłam czy mam żelatynę. Wczoraj wszystkie sklepy były zamknięte. Sąsiadka miała tylko dwa listki, a to okazało się za mało. Dzisiaj rano galareta poszła do poprawki. Teraz stygnie na potęgę, jest tylko trochę mniej klarowna. smile
                          img440.imageshack.us/img440/9344/080504galareta002yx4.jpg
                          Najbardziej złościło mnie to, że szczupak miał być na fetowanie Edyty, a on stanął okoniem i Edycie musiałam podać zwykłego łososia.
                          • madamepantalon Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 19:29
                            Rozpieszczasz swoich gości kulinarnie. Nie, żebym się wpraszała, ale ja łykam
                            wszystko, nie patrząc na klarowność galarety do szczupaka smile) Na pewno jest
                            pyszny.
                            • edyta95 Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 20:25
                              Edyta poczuła się bardzo uhorendowana "zwykłym" łososiem, mem
                              ulubionym zresztą, popitka też była zacnasmile
                              • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 21:02
                                popitka też była zacnasmile
                                ...
                                Ale mikra. sad
                            • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 21:02
                              madamepantalon napisała:

> Rozpieszczasz swoich gości kulinarnie. Nie, żebym się wpraszała,
                              ...
                              Obiecanki cacanki...
                            • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 21:27
                              Na pewno jest
                              > pyszny.
                              ...
                              Niestety nie. Niegdysiejszego szczupaka faszerowanego robiło się na łapu capu, bez pomyślunku jak wyjdzie. Kto myślał o trzykrotnym mieleniu i dodawaniu aż czterech żółtek i klarowanego masła. Rodzynek przeważnie nie było. Sypnęło się drugą łyżeczkę cukru dla smaku. Gotowało się w ścierce, bo nikt nie miał czasu ani ochoty ściągać skóry tylko dlatego żeby szczupak był urodziwy przy podaniu. Wyjęty ze ścierki był pożarty przynajniej w połowie przed ostygięciem i lużno rozłożony na półmisku, żeby go było widać. No coś dla gości musiało zostać.
                              A smakowała bosko. Ten mój wczorajszo-przedwczorajszy... jak go skomentować?
                              Dobrze, że moja mamusia już nie żyje.

Dochodzę do wniosku, że albo ja już nie ma kubków smakowych, albo ryby robią zmutowane.
                              • asia.sthm Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 21:37
                                > Ten mój wczorajszo-przedwczorajszy... jak go skomentować?

To najslawniejszy szczupak na swiecie ! Kanada i Dania zaraz tez
                                przyleci oczy nim nacieszyc. Krwi juz mi napsul ten szczupak. Teraz
                                ja, jak twoja ciocia, bede chciala ryby i to nie bedzie TA ryba.
                              • madamepantalon Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 21:44
                                Ludziska rozpuszczone dobrobytem są, w kubkach smakowych już nawet im się
                                przewraca. Może Lyliko trzeba dążyć do starych smaków przy wykorzystaniu starych
                                metod? Następnym razem, nie marnuj pięknego dnia na filetowanie stwora, ciepnij
                                go w ścierę, cukrem posyp, przyrządź "po staremu". I tak na pewno będzie pyszny,
                                a Ty zaoszczędzisz czas i nerwy.
    • groha Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 01:08
      Dziękujem, Gooniu, dziękujem. Ze zdrowiem, to nie powiem, ale z pogodą u nas
      prawie tak samo, jak u tego starego Józwy spod lasa, wiecie u którego, nie? No,
      u tego, co to najpierw miał chałupę na brzegu pola, ale jak tylko chciał je
      zaorać, to zaczynało śnieżyć, a jak wyszedł, żeby zasiać, to zaraz zaczynało
      lać, jak z cebra, więc się w końcu chłop zeźlił i rzekł pogodzie po swojemu: ja
      nie ryces, walcyć z tobo nie bede. I przestał. Więc jak tylko zaczynała się
      wiosna, wychodził z chałupy, ale zamiast w pole - łapał okazję i objeżdżał
      okoliczne jarmarki, gdzie zawsze było wesoło, napotkanym pielgrzymom sprzedawał
      wystrugane świątki i bajał im prześwięte historyje, zaś miastowych turystów
      wodził po bezdrożach, opowiadając im te bardziej zbereźne, i tak bytował aż do
      jesieni, pogodę mając w du... żadnym poważaniu. Tylko na zimę wracał do chałupy,
      która już nie stała w polu, bo wyrósł na nim wielki las, więc miał z czego
      strugać. I tak sobie pod tym lasem żył zdrowo, długo i szczęśliwie. Czego też
      Wam i sobie życzę bardzo serdecznie, bardzo smile
      • edyta95 Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 08:44
        witam
        pogoda piękna, zatem: jedziemy na wycieczkę, bierzemy misia w
        teczkę, a misiu fiku miku, i zrobił w teczke...
        narazka, zamelduję się jak wrócęsmile
        • anka-hanka Re: Witam i o zdrowie pytam 04.05.08, 09:55
          a u mnie oczywiście pogoda do siedzenia w domu. toteż zaopatrzyłam sie w
          kubeczek kawki (z przyprawą do kawy swietnia jest ale nie bede robić reklamy) i
          zasiadłam. w końcu każdemu należy sie chwila relaksu prawda??
          toteż czekam az maużonek zrobi śniadanie. a bedzie na sniadanie bekonik smile)
          • ulla-74 Re: Witam i o zdrowie pytam 05.05.08, 06:59
            zamelduję dziś pierwsza, że przez mój kasztan przebija niebo
            błękitne i coś co dałabym sobie ręke uciąć jest słoneczkiem ale na
            razie sza! nie będę zapeszać, może zostanie z nami do wieczora.
            • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 05.05.08, 07:46
              Słonecznie witam. smile
              img151.imageshack.us/img151/6120/080505slonecznie001vz5.jpg
              O zdrowie nie pytam, bo przecież wszyscy zdrowi. smile
              • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 05.05.08, 10:05
                Słońce świeci jak jakie głupie, już mi się podobać przestaje.
                Ale ja tak mam, że do połowy kwietnia żółtą mordę bardzo kocham,
                potem zwrot o 180 stopni do połowy września nienawidzę!

Jeśli chodzi o zdrowie, to ja nadal w strunie nie ten tego.
                Uparło się i trzyma ale ja i to przetrzymam.

Wszak kombatantką jestem. Maturę mam wojenną. Powinni mi chyba jakiś
                order za to dać albo cuś innego smile)

Witam bardzo!
                • g0p0s Re: Witam i o zdrowie pytam 05.05.08, 10:48
                  eulalija napisała:
                  > Maturę mam wojenną.
                  A ja ostatnią przedwojenną, z karnawału smile)
                  • groha Re: Witam i o zdrowie pytam 05.05.08, 12:37
                    A w ogóle, co to za matura, skoro te nie załatwione przez szrotówka
                    kasztanowiaczka jeszcze nie całkiem zakwitły. Ważna będzie? wink
                    • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 05.05.08, 12:44
                      Myślę, że nie. Wszystko tym razem na nie. Nie wolno maskotek, nie wolno telefonów, nie wolno kanapek. Do kitu taka matura. smile
                      • edeka5 Re: Witam i o zdrowie pytam 05.05.08, 15:52
                        lylika napisała:

> Nie wolno maskotek, nie wolno telefonów
                        > nie wolno kanapek. Do kitu taka matura. smile

Lylika, Ty maturę z telefonem pisałaś? U mnie nie było smile
                        • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 05.05.08, 15:58
                          Bez telefonu. Ale ściągi przychodziły pod kanapkami. smile)
                          • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 06.05.08, 07:42
                            Cześć. Dzisiaj pisemny z matmy. Jeszcze teraz skóra mi cierpnie na samo wspomnienie. smile
                            • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 06.05.08, 09:09
                              Pisemny z matmy był na prawdziwej maturze wink)
                              Na tej plastikowej piszą dziś język obcy. 80% wybrało angielski na
                              poziomie podstawowym.

Słoneczko świeci, wiatr wieje, ciśnienie wysokie, za oknem sroki drą
                              dzioby.

Witam.
                              • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 06.05.08, 09:17
                                Witam Państwa. Byle do piątku.
                                • goonia Re: Witam i o zdrowie pytam 06.05.08, 18:00
                                  Dziendoberek. Wyjatkowo wtorek mi nie przeszkadza.
                                  Chcialam sie pozbyc bzu z kuchni i wystawilam go na balkon. Spalilo biedaka
                                  sloncesad Czy to nie jest krzew ogrodowy? Nic nie rozumiem, ale zostal mi jeszcze
                                  do zabicia hibiskus, ciekawe ile wytrzymasmile
                                  • edyta95 znamy to 06.05.08, 19:33
                                    deser.gazeta.pl/deser/1,83453,5180241,Ucieczka_z_wiezienia__Tylko_za_pomoca_lyzki!.html
                                    • ewa9717 Re: znamy to 06.05.08, 19:51
                                      No to jednak jak nic Gurua skończy okadzana na trójnogu!!!
                                    • eulalija Re: znamy to 06.05.08, 21:42
                                      Też mi coś, phii, oni to wespół w zespół a Joanna sama szydełkiem ...

Nie mają się czym chwalić.
                                  • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 07.05.08, 07:53
                                    Jak się macie ludkowie? Słoneczkowo dzieńdoberkuję. smile
                                    • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 07.05.08, 08:20
                                      Mam się. Ciśnienie nadal przyzwoite, to ja OK.
                                      Słońce świeci ale poranek dziarski, w paluszki troszkę chłodno na
                                      spacerze było.

Witam.
                                      • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 07.05.08, 10:19
                                        Głodny jestem. Dzień dobry.
                                        • goonia Re: Witam i o zdrowie pytam 07.05.08, 17:36
                                          Ja tez, glodna jestem. Mam ochote na kanpke z salatka z tunczyka, niestety nie
                                          zanosi sie zeby moje pragnienie spelnilo sie wczesniej niz za 8 godzinsad zejde
                                          do tego czasu.
                                          • ewa9717 Re: Witam i o zdrowie pytam 08.05.08, 07:55
                                            Dzień doooooooobry!!!!!!
                                            Cy to lato?
                                            • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 08.05.08, 08:29
                                              Bardzo dobry. Słoneczny i ciepły. Tak trzymać! smile
                                              • asia.sthm Re: Witam i o zdrowie pytam 08.05.08, 08:38
                                                ogorek ogorek ogorek
                                                zieeelony ma garniturek
                                                zielona capke i sandaly
                                                zielony zielony jest caly!
                                                • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 08.05.08, 10:49
                                                  Wieje.
                                                  Słonecznie jest.
                                                  Spacer poranny był cudny, tak zielono, tak żółto, od bzów biało i
                                                  fioletowo.

Witam.
                                                  • goonia Re: Witam i o zdrowie pytam 08.05.08, 21:34
                                                    Czesc i czolem, wczesniej nie zdazylam sie przywitac. Nie wiem czy zaraz
                                                    nadejdzie burza z piorunami, czy tez zar poleje sie z nieba, na dwoje babka
                                                    wrozyla, taka glupia dzis pogoda.
                                                  • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 09.05.08, 08:54
                                                    Jak tam, wszyscy zdrowi? smile
                                                  • stara.gropa Re: Witam i o zdrowie pytam 09.05.08, 09:00
                                                    Byle do piątkusmile
    • goonia Re: Witam i o zdrowie pytam 09.05.08, 16:41
      Zdrowie gdzies sie zapodzialosad
      • cytrynka6543 Re: Witam i o zdrowie pytam 10.05.08, 01:20
        Gooniu,znalazłaś???
        • ulla-74 Re: Witam i o zdrowie pytam 10.05.08, 10:18
          chyba wszyscy odsypiają majowe a kto nie odsypia pewnie wyjechał w
          plenery piękne
          miłego łykendu życzę
          • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 10.05.08, 11:02
            Witam serdecznie szanowne Grono. Dopiero śniadam a pogoda za oknem
            taka raczej przepiękna i nie wiem, sprzątać czy udać się w plenery.
            Dotarł do mnie fakt braku posiadania roweru. Chyba czas coś z tym
            zrobić.
            • edeka5 Re: Witam i o zdrowie pytam 10.05.08, 11:10
              Masz 4 koła w samochodzie - przerób go na 2 rowery smile
              • myszwkropki Re: Witam i o zdrowie pytam 10.05.08, 12:09
                Witam pięknie wszystkich! Miłego dnia odpoczywającym, a i tym, co
                tak jak ja w pracy zalegają i jeno przez okienko na piękną pogodę
                patrzą...
              • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 10.05.08, 15:19
                edeka5 napisała:

> Masz 4 koła w samochodzie - przerób go na 2 rowery smile

Pomysł przedni ale jest mały problem - są tylko trzy pedały...
                • goonia Re: Witam i o zdrowie pytam 11.05.08, 00:22
                  dzis Dzien Matki, glupio, nie uwazacie? Doszlam do wniosku, ze bede swietowac 2
                  razy,nalezy mi sie. milej niedzieli.
                  • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 11.05.08, 11:52
                    Witam. Bzika mam. smile)
                    img207.imageshack.us/img207/8985/080511ogrod002fe4.jpg
                    • madamepantalon Re: Witam i o zdrowie pytam 11.05.08, 12:08
                      Witam. A ja mam ospę i bzika dostanę od ciągłego swędzenia. Od czwartku maluję
                      na nowo kropki. Starsze dziecię poczęstowało zarazą młodszą siostrę i mamuśkę.
                      Zero wychodzenia na dwór, a tu jak na złość słońce przez okno w kropkowaną gębę
                      świeci, buuuuu... Jak będziecie spijać gdzieś w ogródku chłodne piwko, jeden
                      łyczek proszę wychylić za moje zdrowie.
                      • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 12.05.08, 07:50
                        Cześć! Witam wszystkich. W kropki i bez. smile
                        • madamepantalon Re: Witam i o zdrowie pytam 12.05.08, 08:07
                          Witam serdecznie w ten piękny dzionek.
                          Gacia w kropki smile)
                          • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 12.05.08, 08:42
                            Dzień dobry
                • edeka5 Re: Witam i o zdrowie pytam 12.05.08, 21:21
                  36krzysiek napisał:

> edeka5 napisała:
                  >
                  > > Masz 4 koła w samochodzie - przerób go na 2 rowery smile
                  >
                  > Pomysł przedni ale jest mały problem - są tylko trzy pedały...

To 1 rower + 1 hulajnoga i jeszcze Ci 1 pedał zostanie.
    • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 12.05.08, 22:35
      Czy w Warszawie wypada o 22.35 mówić dzień dobry?
      Jeśli wypada, to ja mówię smile
    • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 13.05.08, 08:03
      Żółtej mordy brak. Wieje. Drugi ogrodnik poprawia po pierwszym.

Witam.
      • goonia Re: Witam i o zdrowie pytam 13.05.08, 22:11
        zdaje sie,ze oddalam przeziebienie dzieciom, swoimsad

• 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 13.05.08, 22:37
          Dzień dobry na jutro. Byle do piątku.
          • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 13.05.08, 22:39
            Odbierz pocztę.
          • cytrynka6543 Re: Witam i o zdrowie pytam 13.05.08, 22:40
            A to jutro pan Baron nie będzie się z nami witał?
            • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 13.05.08, 22:44
              Baron wita tylko tych co chce i kiedy chce. Jak to Baron.
              • cytrynka6543 Re: Witam i o zdrowie pytam 13.05.08, 23:24
                Rozumiem,ahystokhata!
                • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 14.05.08, 07:40
                  Siemanko. smile
                • bbbzyta Re: Witam i o zdrowie pytam 14.05.08, 08:53
                  Witam wszystkich najserdeczniej smile
                  • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 14.05.08, 09:12
                    Powitania, podobnie do psów i maja, są przereklamowane. Dzień dobry
                    (dygnięcie).
                    • ulla-74 Re: Witam i o zdrowie pytam 14.05.08, 10:02
                      to żółte świeci ale zimno podobno. Sprawdzę jak wyjdę
                      Witam
                      • stara.gropa Re: Witam i o zdrowie pytam 14.05.08, 10:54
                        ulla-74 napisała:

> Sprawdzę jak wyjdę

Jak coś takiego czytam o 10.00, to mi się nóż w kieszeni otwiera:})
                        Ja już o 6.00 kłusowałam po ulicy.
                        • g0p0s Re: Witam i o zdrowie pytam 14.05.08, 11:20
                          > Ja już o 6.00 kłusowałam po ulicy.
                          Ale u nas chyba nie ma gonitw kłusaków (o ile jeszcze w ogóle jakieś
                          gonitwy są)? Będziesz startować zagramanicą?
                          • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 14.05.08, 12:31
                            g0p0s napisał:
                            > Ale u nas chyba nie ma gonitw kłusaków (o ile jeszcze w ogóle jakieś
                            > gonitwy są)?
                            Będziesz startować zagramanicą?
                            ...
                            smile)) O matko jedyna!!! Zobaczyłam Starą.gropę zaprzężoną do dwukółki i powożącego G0p0sa. Prawie się posikałam. smile)))
                            • stara.gropa Re: Witam i o zdrowie pytam 14.05.08, 12:40
                              Prawie się posikałam. smile)))

Dlaczego tylko prawie, nie żałuj sobie Lylikosmile)
    • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 15.05.08, 08:08
      Żółta morda jest. Zośka zimna jeszcze jest ale się powoli ociepla.
      Trochę wieje. Spacer miałyśmy cudny.

Witam.
      • bbbzyta Re: Witam i o zdrowie pytam 15.05.08, 08:18
        Witam! Muszę dziś pokuśtykać do konowała ze spuchniętą nie-wiedzieć-czemu kostką. Ale poza tym wszystko OK (jak na mój wiek wink)
        • stara.gropa Re: Witam i o zdrowie pytam 15.05.08, 08:34
          Podobno, jak w tym wieku coś rano człowieka boli, to w porządku.
          Znaczy się - żyjesmile
          • edeka5 Re: Witam i o zdrowie pytam 15.05.08, 09:22
            stara.gropa napisała:

> Podobno, jak w tym wieku coś rano człowieka boli, to w porządku.
            > Znaczy się - żyjesmile

Oj, ja to dobrze wiem, że żyję. I w ciągu dnia, można powiedzieć,
            jeszcze ożywam.
            • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 15.05.08, 10:52
              Cześć Szanpaństwu. Słońcuje dziś aż miło. smile
      • ewa9717 Re: Witam i o zdrowie pytam 15.05.08, 08:19
        No, no, nadązamy za stolicą, mamy w pipidówku to samo!!!!!!
        • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 15.05.08, 11:26
          *****<***>dzień dobry<***>*****
          • goonia Re: Witam i o zdrowie pytam 15.05.08, 18:11
            wedlug telewizora to samo slonce, a za oknem ciemno jakby mialo padac. A moze ja
            nie rozumiem obrazkow w telewizji sad
            Czesc i czolem.
            • ewa9717 Re: Witam i o zdrowie pytam 16.05.08, 06:48
              Dzień dobry! Jasno. Lato cycuś?
              • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 16.05.08, 07:43
                Zięć dobry. smile
                • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 16.05.08, 07:45
                  Witam.
    • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 16.05.08, 09:17
      Strajk. Wziąłem wolne. Dzień dobry.
      • ulla-74 Re: Witam i o zdrowie pytam 16.05.08, 09:54
        witam
        • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 18.05.08, 07:51
          Kłaniam się uniżenie. smile
          • ewa9717 Re: Witam i o zdrowie pytam 18.05.08, 09:34
            Lecim z odkłonem!
            Zimnawo, szarawo, pokropiło, a miało PADAĆ! Telewizja kłamie!
            • edyta95 Re: Witam i o zdrowie pytam 18.05.08, 10:54
              porno i duszno, lecę na zakupy, ziemia do kwiatów i krzynki będzie
              nabywane smile
              • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 18.05.08, 23:06
                Niecierpki to już wiem, gdzie indziej wyczytałam, ale o kolorach nie
                było słówka żadnego, minus Edyto za brak wyczerpującej informacji:-
                )))

Jeszcze coś obsadziłaś??
                • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 19.05.08, 07:54
                  Jak się macie? smile
                  • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 19.05.08, 08:06
                    Żółtej mordy brak, wieje, jak dla mnie supersmile)
                    Witam.
                  • ewa9717 Re: Witam i o zdrowie pytam 19.05.08, 08:06
                    Mamy się dobrze! Idziemy do lasu, może coś się trafi? smile))
    • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 19.05.08, 09:36
      Witam katarowo-kaszlowo-głowobólowo. Echu,echu! Aaaaapsiiik! Nie mam
      siły........
      • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 20.05.08, 08:01
        Cześć. Słonecznie witam. smile
        • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 20.05.08, 08:23
          Strasznie widno. Żółta morda się stara rzetelnie.

Witam.
        • bbbzyta Re: Witam i o zdrowie pytam 20.05.08, 08:32
          Witam wszystkich serdecznie! Nadal chodzę sobie utykajęcy, ale zapisali mnie na takie coś: odkurzacz, co wieje parą i na aparat co robi "pi, pi, pi". Dobrze chociaż, że nie każą po drodze sprzątać tym odkurzaczem smile
          • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 20.05.08, 09:05
            Dzień dobry. Byle do środy.
            • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 20.05.08, 09:47
              36krzysiek napisał:

> Dzień dobry. Byle do środy.
              ...
              W czwartek będziesz sypał kawiatki na procesji? smile)
              • ulla-74 Re: Witam i o zdrowie pytam 20.05.08, 10:13
                gin dobry
                • goonia Re: Witam i o zdrowie pytam 20.05.08, 19:01
                  jak mnie booooli glowa.... gin dobry, ale to nie od tego mnie bolismile
                  • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 21.05.08, 08:29
                    Cześć. Baronie, już środa, czas się obudzić!
                    • ulla-74 Re: Witam i o zdrowie pytam 21.05.08, 09:06
                      środa, za oknem zimno, pochmurno i prawie deszczowo. Dzień kawny i
                      pościelowy
                      witam
                    • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 21.05.08, 09:11
                      Rym cym cym, sia la la, esta esta, hop hop. Witam środowo. Droga
                      Lyliko, nie śpię już od 6.45! Czy się obudziłem to już zupełnie inna
                      sprawasmile
                      • 36krzysiek Re: Witam i o zdrowie pytam 21.05.08, 09:16
                        Aaaa! To już teraz wiem skąd pomysł Eulalii na te kwiatki. Mam tylko
                        nadzieję, że będą oberwania chmury wink
          • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 21.05.08, 09:43
            bbbzyta napisała:

> Witam wszystkich serdecznie! Nadal chodzę sobie utykajęcy, ale zapisali mnie na
            > takie coś: odkurzacz, co wieje parą i na aparat co robi "pi, pi, pi". Dobrze c
            > hociaż, że nie każą po drodze sprzątać tym odkurzaczem smile
            ...
            Śniłaś mi się. Bez odkurzacza. Było tak: budzę się, a koło mojego łóżka siedzi przy stoliku Zyta i popija winko. "Przyszłam do ciebie z flaszką a ty śpisz i śpisz." Tak się zdenerwowałam, że aż się naprawdę obudziłam. smile)
            • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 21.05.08, 14:40
              Zytko, to jak, byłaś u mnie z winkiem czy nie byłaś? smile)
              • bbbzyta Re: Witam i o zdrowie pytam 21.05.08, 14:42
                Jeśli z flaszką, to na pewno byłam ja smile
    • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 21.05.08, 22:39
      Lepiej późno niż wcale. O żółtej mordzie nie mam nic o tej porze do
      powiedzeniasmile))

Witam.
      Do czytania znikam.
      • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 21.05.08, 22:41
        A o przesłanym mi wirusie Masz?
        • eulalija Re: Witam i o zdrowie pytam 21.05.08, 22:46
          lylika napisała:

> A o przesłanym mi wirusie Masz?

Cooo????!!!! Że tak mało grzecznie zapytam, jaki wirus?
          • papuga_ara Re: Witam i o zdrowie pytam 22.05.08, 01:32
            Dobreranocsmile)
            • cytrynka6543 Re: Witam i o zdrowie pytam 22.05.08, 01:39
              Naschledanou czy jak się to tam pisze!?
              Po polskubig_grinOBRANOC.
              • papuga_ara Re: Witam i o zdrowie pytam 22.05.08, 02:06
                Ale ja chciałam się i pożegnać i przywitać jednocześniesmile) Moja
                koleżanka w czasach licealnych to wymyśliła, gdy wychodziła ode mnie
                po impr..., wrrróć, po spotkaniu towarzyskim w gronie znajomych z
                klasysmile) A że już świtało, to tak właśnie rzuciła na
                schodach: "dobreranoc!!". Do dziś mi się przypomina i używam w
                chwilach stosownychsmile
      • lylika Re: Witam i o zdrowie pytam 21.05.08, 22:43
        Wiesz, że będę CIę mordować paskiem od damskiego fartucha (niebieskim) z drabiny???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka