Dodaj do ulubionych

Spotkanie lipcowe

28.05.08, 13:42
Ha!
Obserwuj wątek
    • lylika Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 13:43
      Rzeczywiście się nudzisz. smile))
    • stara.gropa Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 13:54
      Przecież jest już ustalonesmile)
    • the_dzidka Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 13:56

Proponuję piknik na memłonie natury. Pola Mokotowskie? smile

Dzidka

~~ Outernet. To ten dziwny i niezrozumiały świat, który znajduje się
      poza Internetem. ~~
      • stara.gropa Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 13:58
        Przecież ma być piknik u Lyliki.
        • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 14:10
          w drugiej polowie tego lipca
          • stara.gropa Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 14:19
            Z Gościem Honorowym! A może z dwoma.
            • g0p0s Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 14:22
              Akcja 'Worek'? Ale to ciii!
              • stara.gropa Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 14:25
                Tym razem lądowanie.
                • g0p0s Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 16:05
                  Toż mówię: lądowanie i niespodzianka z workasmile
                  • groha Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 16:30
                    Lądowanie w Garwolinie, a niespodzianka z kociego worka?? O kurczę, to może być
                    duża polka smile
                    • lylika Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 21:08
                      Na spotkanie lipcowe bardzo ostrzę sobie ząbki. Goście honorowi, że ha! Już zaczęłam obmyślać czym gości uhonorować, ale proszę o pomoc w wymyślaniu atrakcji. Musimy też wymyślić temat. Na Lesia z gaśnicą mężydło się nie zgadza. Powiedział, że wariatów, to jeszcze jakoś zniesie, ale samobójców, nie. Chyba, że za gaśnicę będzie robiła puszka pianki do golenia.smile)
                      • cytrynka6543 Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 22:00
                        lylika napisała:

> Na Lesia z gaśnicą mężydło się nie zgadza. Powiedzi
                        > ał, że wariatów, to jeszcze jakoś zniesie, ale samobójców, nie.
                        Chyba, że za ga
                        > śnicę będzie robiła puszka pianki do golenia.smile)

Ah,co za szkoda! To jak udusisz Eulalijską niebieskim paskiem od
                        fartucha? Tak bez podkładki,na żywca,tego,chciałam powiedzieć: z
                        premedytacją???
                        • lylika Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 22:10
                          A co ma duszenie Stolarka do gaśnicy. A... już wiem pasek był od fartucha i Lesio spał na stercie fartuchów. smile))
                          • cytrynka6543 Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 22:30
                            Generalnie gaśnica,Lesio i fartuchy to jedno,a duszenie
                            Elaliji,pardon,Stolarka to drugie,ale... alibi chciałam Tobie
                            stworzyć i dać jakiś wytłumaczalny pretekst dla tego duszenia,czyli
                            fartuchy i paski. Ale jak nie chcesz,to nie wink-zabieram zabawki i
                            idę na swoje podwórko.
                            • eulalija Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 22:40
                              Zaraz, moment. Duszenie ma być 13-tego, obok, na pół lipca drugie
                              duszenie się nie godziłam!!

Ale pasek mam fajny, czerwono-granatowy, wypisz wymaluj wąż koralowy!
                              • cytrynka6543 Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 22:45
                                O,Eulalija zmartwychwstała!!!
                                Nie sądzisz,że w plenerze,w lipcu byłoby bardziej atrakcyjnie dać
                                się udusić? Może być już ten wąż koralowy skoro nie chcesz
                                niebieskiego paska.
                                • eulalija Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 22:48
                                  MLP wreszcie zre, zre, zre, zre, zreanimował komputer.

Wreszcie jestem, po tygodniu w realu czegoś mi, kurczę, strasznie
                                  brakowało. I już ten drugi odech i trzeci bieg mi się włącza.
                                  Jak tu miłosmile))))
                                  • lylika Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 22:54
                                    Nareszcie ktoś do gaszenia świec! Już mi fuuu na ustach spierzchło.
                                    Eulalijo, jak dobrze, że wróciłaś (Ty!!! Martwiłam się) i nie będę musiała ust swoich koralu nadwyrężac dmuchaniem. smile
                                    • eulalija Re: Spotkanie lipcowe 28.05.08, 23:04
                                      Ja się też martwiłam, czy ktoś tu pogasi, żeby straży pożarnej nie
                                      nadwyrężać.

Aleś to tak pięknie robiła, że jeszcze mi jakaś łezka wzruszenia
                                      powiekę łaskocze.

Byłam "poza". I komputerowo i osobiście, ale chyba coś się troszkę
                                      unormuje. Przynajmniej w kwestii komputerowej. Albo dzień dobry uda
                                      mi się powiedzieć, albo świece pogasić smile))
                                      • the_dzidka Re: Spotkanie lipcowe 29.05.08, 11:36
                                        Dobrze że jesteś, bo ja juz miałam dzisiaj sprawdzać, czy zyjesz.
                                        • lylika Spotkanie lipcowe-termin! 14.06.08, 08:58
                                          Asia proszona o przybliżenie terminu przyjazdu. Plizzz...
                                          P.S. Edyta się martwi, że może Jej nie być.
                                          • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe-termin! 14.06.08, 09:26
                                            weekend 26-27 lipca lub 2-3 sierpnia. Ktory lepszy?
                                            Sie dostosuje.
                                            Tralala
                                            • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe-termin! 14.06.08, 09:27
                                              piatki przed nimi tez wchodza w rachube.
                                              • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe-termin! 14.06.08, 09:28
                                                Goonia kiedy jest? Gooniu pliiizz
                                                • edyta95 Re: Spotkanie lipcowe-termin! 14.06.08, 09:33
                                                  ostatni, ostatni, żeby się udało, żeby się udało smile
                                                  • thorgalla Re: Spotkanie lipcowe-termin! 14.06.08, 10:14
                                                    Ja też,ja też chcę ale chyba nic z tego nie wyjdzie.
                                                    W pierwszy weekend sierpnia mam intratną fuchę więc muszę być w domu.

Asia,a rydze w śmietanie (zaległe) to dają na tych spotkaniach?
                                                    A smalec?
    • groha Re: Spotkanie lipcowe 14.06.08, 12:21
      Asiu, dlaczego nie możesz lądować w pierwszy weekend lipca, no dlaczego? Będzie
      wszystko: bób, smalec, kiełbasa, musztarda saperska, szaszłyczki, jagody, ogórki
      małosolne i dzikie ziemniaki... Po drodze zabrałabyś Thorgallę, a my
      wymościlibyśmy Wam w krzach takie mięciutkie lądowisko, że mucha nie siada. Ani
      żadna meszka, komar oraz kleszcz. Kurczę blade i nieopierzone, ale byłoby
      pięknie!
      • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 14.06.08, 13:36
        No buuuuuuu sad((((((

A bo w pierwszy to ja musze zakonczyc drugi kwartal, zeby go cholera
        wziela smile potem cholerne lipcowe pensje i dopiero moge uciec.

Torgalle musze porwac, bo bez tych rydzow to ja nie wytrzymam.
        Przesun te fuche do przodu czy co, fasolki tez dawno nie jadlas i
        kaczki z wody. Glodna sie zrobilam.

Info dla niezorientowanych: Ja i Thorgalla jestesmy strasznie zerte.
        Takie damskie woloduchy.
        • goonia Re: Spotkanie lipcowe 17.06.08, 18:51
          Ja dopiero 17 VIII na miotle wsiadamsad
          • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 17.06.08, 19:33
            znow buuu Gooniu bedziemy sie umawiac na nastepne lato, co? Moze
            przed emerytura zdazymy smile)))
            • goonia Re: Spotkanie lipcowe 17.06.08, 23:12
              pewnie, a co sobie bedziemy zalowac. A na emeryturze bedziemy miec wiecej czasu
              na umawianiesmile
              • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 17.06.08, 23:57
                czyli jak w banku, juz sie ciesze smile)))
                • lylika Spotkanie lipcowe 25-go. 22.06.08, 09:25
                  Azali jest akceptacja terminu?
                  • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 25-go. 22.06.08, 10:42
                    Oj tak tak azali !

Pasuje jak czerwone do wszystkiego smile))
                    • lylika Re: Spotkanie lipcowe 25-go. 22.06.08, 14:16
                      To mamy termin zafiksowany! Hurrra!!! Już szykuję piernaty. smile)
                      • kocio_pierzaczek Re: Spotkanie lipcowe 25-go. 23.06.08, 14:11
                        HURA! Jak dobrze, że nie późnej, boby nie było komu młodego
                        podrzucić, a tak od Kociów dwie sztuki przybędą.
    • stara.gropa Re: Spotkanie lipcowe 23.06.08, 10:16
      A może na spotkaniu lipcowym tak się zabawimy:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=80767211
      Asia będzie detektywem, bo ma doświadczenie z policjąsmile
    • g0p0s Re: Spotkanie lipcowe 24.06.08, 16:01
      A może tak do Guruy wystosować zaproszenie? A nóż się na plener
      skusi? Oczywiście nie rezygnujemy ze świeckiej tradycji spotkania
      świątecznegosmile
      • the_dzidka Re: Spotkanie lipcowe 24.06.08, 20:42
        Ja jestem za. Za terminem, za zaproszeniem, za całą resztą. A
        tradycyjne spotkanie drugopiątkowe też będzie, bo Kasiakaz się
        cichaczem zasadza?...
        • ter.eska Re: Spotkanie lipcowe 24.06.08, 21:28
          ja sie nie bawiesad((((((((((((((w lipcu obiecalyscie spotkanie w Lublinie.
          • edyta95 Re: Spotkanie lipcowe 24.06.08, 22:18
            a tym razem jakie stroje obowiązują? bo przecież nie można tak
            zwyczajniesmile
            • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 24.06.08, 23:17
              moze palemki wielkanocne albo choc tylko gustowne szlafroczki a´la
              Wandeczka?
              • groha Re: Spotkanie lipcowe 24.06.08, 23:43
                Asiu, palemki! W kolorowych piórkach i ukwieconych kapelusikach, koniecznie!
                Machające na powitanie kijami do krykieta smile
                • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 00:00
                  boje sie tylko o te spetane nogi w kolanach i wysokie obcasy. Mozemy
                  tez jesc parzybrode i prawdziwe kolduny szczegolnie jak bedzie
                  wielki upal . A potem mozemy sie wypąkać.
          • kasiakaz1 Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 18:20
            ter.eska napisała:

> ja sie nie bawiesad((((((((((((((w lipcu obiecalyscie spotkanie w Lublinie.

Tereska, a czy spotkanie warszawskie wyklucza się z lubelskim? Ustal datę,
            miejsce i godzinę, załóż osobny wątek, po 100 wpisach dojdzie do spotkania w
            Lublinie smile A nie masz ochoty na wspólną podróż do Warszawy?
            • ter.eska Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 20:01
              a wiesz,ze z przyjemnoscia,w towarzystwie zawsze razniej,ale do 25 lipca
              daleko,pozyjem-obaczymsmile))
              • kasiakaz1 Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 21:25
                A spotkanie w Lublinie? Jakieś propozycje?
                • lylika Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 22:05
                  Może być i w Lublinie, ale na litosierdzie boskie nie w lipcu! Lipiec mamy zatkany do imentu.
                  • eulalija Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 22:48
                    lylika napisała:

> Lipiec mamy zatk
                    > any do imentu.

Bez przesady, pierwsza sobota zajęta, bo nawet nie wyrwany
                    konkurencji piątek, i potem pod koniec lądowanie Asi, a dwa
                    pozostałe piątki to pies??
                    • ter.eska Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 23:00
                      moze ktos z Lublina zaproponuje cos,a ja pomoge bo narazie nie wiem jak wy to
                      organizujecie.
                      z propozycji wpadlo mi narazie do glowy zwiedzanie miejsc zwiazanych z
                      Guruą-szpital onkologiczny,elektrocieplownia.
                    • lylika Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 23:01
                      To ja ogłaszam wszyskie lipieckie piątki jako spotkaniowe;
                      z sobotą w towarzystwie i z niedzielą. Dobrze tak?
                      Ja też się cieszę.smile)) Będziemy się widzieć co tydzień.
                      I o to chodzi...
                    • the_dzidka LITOŚCI! 25.06.08, 23:13
                      > > Bez przesady, pierwsza sobota zajęta, bo nawet nie wyrwany
                      > konkurencji piątek

Ja bardzo serio proszę o wyjaśnienie, kiedy spotykamy się w lipcu.
                      Usiłowałam nadążyć za wątkami, ale nie dałam rady. Jaka pierwsza
                      sobota i dlaczego? A co z drugim piątkiem, pytam po raz czwarty?
                      Ludzie, ja naprawde nie mam czasu czytać wszystkich wątków, nie daję
                      rady nadrabiać zaległości, czy wy mnie chcecie wykończyć?
                      Odfpowiadajcie żesz przynajmniej na moje pytania!!!
                      • edyta95 Re: LITOŚCI! 25.06.08, 23:26
                        5 lipca wyjeżdzamy silną grupą w Swiętokrzyskie
                        11 lipca możemy zrobić spotkanie, nawet jedna nowa owca na rzeź się
                        prosi
                        25 lipca grill u Lylki z powodu Asiowego
                        • the_dzidka Re: LITOŚCI! 25.06.08, 23:29
                          > 11 lipca możemy zrobić spotkanie

Możemy zrobić czy robimy? Dla mnie chwilowo to punkt najważniejszy.
                          25 lipca to oczywista oczywistość, muszę jeszcze tylko znęcić Barona
                          do plucia bobem smile
                          • edyta95 Re: LITOŚCI! 25.06.08, 23:32
                            robimy, tylko nie w Oboku prosze
                            • the_dzidka Re: LITOŚCI! 25.06.08, 23:42
                              Ty wiesz, to samo miałam na końcu języka - "spotkajmy się, byle nie
                              Obok" smile)))) Czyli co. Funky Jimmy czy cosik inszego?
                              • cytrynka6543 Re: LITOŚCI! 25.06.08, 23:56
                                To ja od razu mówię,że mnie 11-tego nie będzie. Byłabym,gdyby
                                zmiana decyzji nastąpiła z tydzień temu,a tak to już po ptokach.
                                Ale Wam życzę dobrej zabawy!
                      • lylika Bez litości. 26.06.08, 08:53
                        the_dzidka napisała:
                        > Ja bardzo serio proszę o wyjaśnienie, kiedy spotykamy się w lipcu.
                        > Usiłowałam nadążyć za wątkami, ale nie dałam rady. Jaka pierwsza
                        > sobota i dlaczego? A co z drugim piątkiem, pytam po raz czwarty?
                        > Ludzie, ja naprawde nie mam czasu czytać wszystkich wątków, nie daję
                        > rady nadrabiać zaległości, czy wy mnie chcecie wykończyć?
                        > Odfpowiadajcie żesz przynajmniej na moje pytania!!!
                        ...
                        Ja tu czegoś nie rozumiem. Członek Towarzystwa, aktywny uczestnik forum ujawnia, że nie czyta wątków.
                        To może załóżmy osobny wątek: "Wątki w pytaniach i odpowiedziach". Ci członkowie Towarzystwa, którzy czytają będą streszczać wątki i odpowiadać na pytania tych nieczytających.
                        Ja się nie zgłaszam do odpowiedzi. smile))
                        • the_dzidka Re: Bez litości. 26.06.08, 23:54
                          > Ja tu czegoś nie rozumiem. Członek Towarzystwa, aktywny uczestnik
                          forum ujawnia
                          > , że nie czyta wątków.

A ja Ci jakiś czas temu napisałam, że niektórych wątków nie czytam,
                          nie czytałam, i nie będę czytała, bo zwyczajnie brakuje mi na to
                          czasu. Bardzo, bardzo bym chciała być na bieżąco, ale przy tej
                          chwalebnej szybkości namnażania się postów zwyczajnie nie nadążam.
                          Nie ma bata - nie nadążam, i już. Nie mam czasu sad

Aktywność swoją w TWCh staram się zaznaczyć innymi metodami, i moim
                          zdaniem (tylko moim!) dobrze mi to wychodzi.

Więc ponawiam swoje pytanie po raz już piąty (to tak a propos
                          czytania wszystkich postów i wątków przez bardziej czasomobilnych
                          Chmielewszczyków): Co z drugim piątkiem lipcowym? Szósty raz pytania
                          nie zadam.

Z szacunkiem,
                          • edyta95 Re: Bez litości. 27.06.08, 07:22
                            to może chociaż tytuły tych wątków przeczytaj, bo do tego Twojego
                            pytania to już mi ręce opadają. Specjalnie Ci wątek założyłam żebyś
                            wiedziała, już się zdążyliśmy tam poumawiać, a Ty ciągle jak to
                            dziecko we mgle smile
      • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 00:02
        g0p0s napisał:

> A może tak do Guruy wystosować zaproszenie?

Pani Prezesssss prosssszona o stosssssunek ...!!!!
        • ewa9717 Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 00:23
          Hm, chyba już poszła spać przed ...tym no... stosunkiem.
          • lylika Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 00:28
            To nie był stosunek tylko stosowanie smile))
            • ewa9717 Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 00:32
              Jak zwał, tak zwał, dość, że skuteczne było, bo rzeczona Papuga, acz
              nieco skołowana, odnalazła się na sąsiednim watku!
              • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 09:53
                stosunek do stosowania i stosunek ze stosowaniem to dwa rozne
                stosunki. Tak sie ustosunkowalam ze mi sie umysl zastosunkowal, o
                rety. I kadlubka od pykania rozpamietuje. Stosunkowo rzadko tak
                intensywnie mysle przed stosunkiem ...ptfuuu, przed poludniem.
                • lylika Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 10:01
                  "Stosunek do stosunku po stosunku", takie drzewiej kursowało powiedzonko.
                  Co do ustosunkowania się w sprawie zaproszenia Guruy na spotkanie lipcowe, to powiem tylko, że pan Tadeusz dotychczas nie zadzwonił w sprawie naszej wizyty u Guruy, więc nie widzę szans.
                  • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 10:09
                    a gdyby tak wziac sluchawke i wypukac bezposrednio?

od posrednikow tylko glowa boli
                    • edyta95 Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 11:06
                      wypukać bezpośrednio się nie da, albowiem jest to tajny numer. Ale
                      na piśmie można. Literki z gazet powycinać i zaproszenie
                      wystosować. Anonim podrzuci pode drzwi. Będzie jakiś dramatyzm w
                      tej sytuacji smile
                      • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 11:13
                        phiii, niech se bedzie tajny, niektorzy go maja z pierwszej reki ,
                        niektorzy moga sie postarac z drugiej lub wykrasc.
                        Chociaz anonim zdecydowanie lepszy, choc nie bedzie wymiany cennych
                        zdan. No chyba, ze Gurua swoj wyprodukuje i podrzuci TWCH pod drzwi.
                        • 36krzysiek Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 11:15
                          A gdzie TWCh ma dźwi?
                      • g0p0s Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 11:48
                        Też myślałem o formie pisemnej, tym razem bez udziału pana Tadeusza.
                        Wycinanka - świetny pomysłsmile)
                        • kocio_pierzaczek Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 13:53
                          Popieram projekt. Pamiętajcie o odciskach palców. Znaczy, żeby ich
                          nie zostawić. A jesli chodzi o stroje organizacyjne, to brylanty i
                          szmaragdy koniecznie muszą też być? A panowie? W charakterze
                          kurczaczków, coby do palemek pasowały?
                          • eulalija Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 14:03
                            A może fraki i krynoliny i kontredans wokół żeberek? Gięcie w
                            głebokich ukłonach trzeba by tez przećwiczyć smile))
                            • myszwkropki Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 18:00
                              A przepraszam, czy w drugi piątek spotkanie jest przewidywane? Po
                              raz pierwszy od czasów prehistorycznych do pracy mnie nie zapisali
                              na piątek nastegosmile I już miałam nadzieję...
                              • the_dzidka Re: No właśnie, też o to pytałam! 25.06.08, 18:58
                                Doczekam się odpowiedzi?
                            • ter.eska Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 20:07
                              powiem wam jedno:jestescie niebezpieczne dla otoczeniasmile)),czytalam posty pijac
                              kawke i cala klawiatura jakos dziwnie sie spocila(czyzby z upalu????????)smile)))))))
                              • edyta95 Re: Spotkanie lipcowe 25.06.08, 20:24
                                11 lipca zatem o 18. Przyjdzie kto będzie chciał i każdy mile
                                widziany, jeszcze tylko drobiazg, ustalić miejsce smile
                                • 36krzysiek Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 09:11
                                  To jest najbardziej skomplikowany wątek wszech czasów. Jeden wielki
                                  kołtun smile Nic nie rozumiem.Kto by pomyślał, że lipiec jest tak
                                  skomplikowanym miesiącem...
                                  • anmanika Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 09:18
                                    11-go bym mogła, tylko muszę wtedy przyjśc z mutantem co cztery łapy
                                    podajesmile)
                                    • 36krzysiek Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 09:21
                                      Jeśli chodzi o miejsce na 11-go, to na ostatnim spotkaniu
                                      reklamowano nowy lokal, coś z bramą w nazwie.
                                      • lylika Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 09:23
                                        Cafe Brama na Freta, o ile dobrze pamiętam.
                                    • lylika Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 09:24
                                      anmanika napisała:

> 11-go bym mogła, tylko muszę wtedy przyjśc z mutantem co cztery łapy
                                      > podajesmile)
                                      ...
                                      Wydaje mi się, że w Cafe Brama nie będą mieli nic przeciwko mutantowi. smile
                                      • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 10:40
                                        Program rozrywek na ktores tam lipcowe spotkanie, tu pomyslow sporo,
                                        te fikolki na przyklad jako komplet do szpagatu.
                                        www.youtube.com/watch?v=JUOtVjK-egM
                                        • edyta95 Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 10:49
                                          cudne
                                        • eulalija Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 11:03
                                          Interesujące są również sztuczki wodne. Chyba przed spotkaniem
                                          powinniśmy zbudować u Pani Prezes basen smile)) Przydałby się
                                          też "umawiaczkom" basenowym smile))
                                      • dorka_31 Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 10:42
                                        Taki pogmatwany ten wątek, że jak się tu dopiszę, to chyba nie
                                        zaszkodzę wink)

Krzów (krzy?) niestety nie zaszczycę sad( Coś innego w paradę wlazło.
                                        Chyba za bardzo chciałam...
                                        Na 25-go się szykuję i myślę, że nic nie wyskoczy...
                                        11-go miałam nie być, ale jak piszecie o mutancie to muszę
                                        pomyśleć wink))
                                    • ter.eska Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 18:00
                                      anmanika napisała:

> 11-go bym mogła, tylko muszę wtedy przyjśc z mutantem co cztery łapy
                                      > podajesmile)
                                      chcialabym zobaczyc mutanta co podaje wszystkie cztery lapysmile))))))))))
                                      • cytrynka6543 Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 18:07
                                        ter.eska napisała:

> chcialabym zobaczyc mutanta co podaje wszystkie cztery
                                        lapysmile))))))))))

No to nie ma zmiłuj ter.esko,musisz przyjechać!
                                        • ter.eska Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 18:53
                                          postaram siesmile))))))))))
                                          • cytrynka6543 Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 18:55
                                            Tylko wytrwaj w tym staraniu!
                                            • lylika Re: Spotkanie lipcowe z Mutantem. 26.06.08, 19:06
                                              To może ja przyjdę z suczką mojej bratowej?
                                              img266.imageshack.us/img266/4707/080601dziendziecka024cf6.jpg
                                              • kasiakaz1 Re: Spotkanie lipcowe z Mutantem. 26.06.08, 19:16
                                                Dla uściślenia, suczka to to kudłate, tak?
                                                • lylika Re: Spotkanie lipcowe z Mutantem. 26.06.08, 19:20
                                                  smile)
                                              • cytrynka6543 Re: Spotkanie lipcowe z Mutantem. 26.06.08, 19:27
                                                lylika napisała:

> To może ja przyjdę z suczką mojej bratowej?
                                                > img266.imageshack.us/img266/4707/080601dziendziecka024cf6.jpg

Jeeesssuuu,wypisz,wymaluj,towarszyszka życia dla Mutanta!
                                                Zabieraj Lilka,zabieraj! Ciekawam co z tego będzie!?
                                              • ter.eska Re: Spotkanie lipcowe z Mutantem. 26.06.08, 21:42
                                                ale slicznasmile))
                                              • anmanika Re: Spotkanie lipcowe z Mutantem. 27.06.08, 08:30
                                                Koniecznie! Mutant sie ucieszy, lubi takie kobitki. Nie wiem tylko
                                                jak bedzie wygladalo otoczenie po takim spotkaniu.
                                                • lylika Re: Spotkanie lipcowe z Mutantem. 27.06.08, 10:11
                                                  anmanika napisała:

> Koniecznie! Mutant sie ucieszy, lubi takie kobitki.
                                                  ...
                                                  Żeby wziąć Dianę, musiałabym wziąć także brata. Ona bez niego nigdzie się nie rusza.
                                                  • dorka_31 Re: Spotkanie lipcowe z Mutantem. 28.06.08, 14:48
                                                    O rrrany!!!!
                                                    Bierz brata, bierz suczkę, Anmanika mutanta, a ja się stawię na
                                                    miejscu jako pierwsza smile)) A potem sobie usiądę pomiędzy kudłatymi i
                                                    bedę w pełni szczęścia... smile)
                                          • kasiakaz1 Teeereska! 26.06.08, 19:16
                                            Jedziemy razem? 11 lipca? Busem, pociągiem, samochodem?
    • eulalija Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 11:07
      Nie będę jeszcze bałaganić w nowym wątku Asiowymsmile
      Zaraz ktoś przyjdzie na forum i nas obruga, że tylko o spotkaniach i
      bobie piszemy smile))
      • asia.sthm Re: Spotkanie lipcowe 26.06.08, 11:27
        Etam, obrugin sie nie boimy. W razie czego torebki przepisowo
        pakujemy, zeby legalnie bylo smile))
        • anmanika Re: Spotkanie lipcowe 27.06.08, 09:35
          Mutant w calej rozciaglosci wyglda tak:

img529.imageshack.us/my.php?image=pict0077zz9.jpg
          • lylika Re: Spotkanie lipcowe 27.06.08, 10:09
            Cud, miód, ultramaryna. smile
            • ter.eska Re: Spotkanie lipcowe 27.06.08, 16:22
              sliczny
              • kocio_pierzaczek Re: Spotkanie lipcowe 27.06.08, 18:33
                Jezu, jaki wielki. Już się bojam. A cztery łapy naraz potrafi
                podać? smile)
                • anmanika Re: Spotkanie lipcowe 28.06.08, 14:08
                  Bojac sie nie trzeba, Olutek kocha wszystkich i chetnie podaje
                  wszystkie lapy kazdemusmile
                  • kocio_pierzaczek Re: Spotkanie lipcowe 28.06.08, 17:46
                    Możliwe. Mimo to mam lekką fobijkę, ślad po dzieciństwie. Ale pies
                    cudowny - tyle puchatego futra do wtulania się w.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka