Dodaj do ulubionych

Uwaga Sekcja Lubelska!

26.06.08, 19:08
W związku z dopominaniem się przez Tereskę o spotkanie w Lublinie zakładam
nowy wątek. Wszyscy Chętni Lublinianie i Ci Którzy Chcą Przyjechać proszeni są
o wpisanie swoich propozycji dotyczących terminu i rozrywek spotkaniowych
(zupa chmielowa?). Ja proponuje termin: kiedyś w lipcu. Miejsce: Lublin smile
Obserwuj wątek
    • cytrynka6543 Re: Uwaga Sekcja Lubelska! 26.06.08, 19:13
      Kasiu,w lipcu to my już chyba nie mamy wolnych łickendów.
      A,nie,jeszcze jest wolny 18-ty. Tylko czy to nie za dużo rozrywek
      jak na jeden miesiąc? A może tak w sierpniu? Tu terminów sporo
      wolnych. Tu dałoby się coś zorganizować. Rzuć terminem,pouzgadniamy
      (!)na forum i może się uda!
      • kasiakaz1 Re: Uwaga Sekcja Lubelska! 26.06.08, 19:14
        A możne być i w sierpniu. Ja jestem zgodna istota.
        • meduza7 Re: Uwaga Sekcja Lubelska! 26.06.08, 20:17
          Nie, bo mnie nie będzie. W lipcu.
          • ter.eska Re: Uwaga Sekcja Lubelska! 26.06.08, 21:38
            ja tez zgodna istotasmile)),mnie wlasciwie pasuje kazdy termin poza 16 sierpnia bo
            jade na zlot fanow 2+1.najlepiej sobota albo niedziela(albo to i to)bo na
            tygodniu pracuje do 16-tej,17-tej.
            • kasiakaz1 Re: Uwaga Sekcja Lubelska! 26.06.08, 21:46
              To może pierwsza sobota/niedziela lipca? Przy okazji umówimy sie na podróż do
              stolicy na 11.
              • ter.eska Re: Uwaga Sekcja Lubelska! 26.06.08, 22:28
                ja jestem zgodne dziecko,ze mna jak z dzieckiem-za reke i do barusmile)))))))).lo
                boze,pogadac z kims kogo tez zawojowala Gurua-super!!!!!
    • prologica jaaaa ! 27.06.08, 08:21
      ah czy to naprawde prawda? na spotkanie sie zalapie? ahhhh ahhh
      ahhhh......

w lublinie przybede, byle nie 2 i 3 tydzien lipca, bo wczasowac sie
      bede
      • kasiakaz1 Re: jaaaa ! 27.06.08, 12:52
        5 lipca? Zrobimy konkurencję lubelską dla świętokrzyskich krzy? o której się
        chcecie spotkać i gdzie?
        • ter.eska Re: jaaaa ! 27.06.08, 16:29
          a pewnie,ze zrobimy.
          mnie czas i miejsce wsio rybka wiec ustalajcie,ja sie dostosuje.
        • mariurzka Re: jaaaa ! 27.06.08, 17:00
          No proszę, zawitałam po długiej nieobecności, a tu takie wieścismile Chętnie bym
          dołączyła jako swego czasu samozwańcza szefowa sekcji lubelskiej ale z
          przykrością muszę stwierdzić, że nic z tego... Najprawdopodobniej zmieniam
          miejsce zamieszkania i ten właśnie weekend mam od dawna zarezerwowany w grafiku
          brata jako termin przeprowadzki... Brat jest niezbędny, gdyż dysponuje
          samochodem... Bawcie się więc dobrze beze mnie sad
          • kasiakaz1 Re: jaaaa ! 27.06.08, 22:07
            Mariu! Ty też musisz być! Zwłaszcza jako szefowa. Ustal inny termin albo co ale
            bądź!!! Albo wstąp do nas w trakcie przeprowadzki, z Roztocza wszak niedaleko smile
            • lylika Re: jaaaa ! 27.06.08, 22:12
              A dokąd to się przeprowadzacie Towarzyszko-czerwono-chmielewska? Może do Warszawy?
              • asia.sthm Re: jaaaa ! 27.06.08, 22:17
                moze do Sztokholmu ?
                Tak czy siak, szefowa od spiewania jestes, na wieki ament.

Gdzie??? Cholera jasna, gdzie sa humorne wyrywki z prac
                maturalnych?? Sie pytam, bo mam abstynecje. No?
                • lylika Re: jaaaa ! 27.06.08, 22:30
                  > Tak czy siak, szefowa od spiewania jestes, na wieki ament.
                  >
                  > Gdzie??? Cholera jasna, gdzie sa humorne wyrywki z prac
                  > maturalnych?? Sie pytam, bo mam abstynecje. No?
                  ...
                  Popieram jak nie wiem co, gdzie te prace do cholery? Też spragniona jestem. Przeprowadzka nie zając, nigdzie nie ucieknie. smile))
                • mariurzka Re: jaaaa ! 27.06.08, 22:33
                  Dobra, będzie odpowiedź hurtem:

kasiakaz napisała:

>Mariu! Ty też musisz być! Zwłaszcza jako szefowa. Ustal inny termin >albo co ale
                  >bądź!!! Albo wstąp do nas w trakcie przeprowadzki, z Roztocza wszak niedaleko smile

No właśnie Kasiu problem leży w tym, że do 5-6 lipca muszę ostatecznie zwolnić
                  obecnie zajmowane lokum, kolejni lokatorzy już dyszą mi za plecami... I tak
                  ubłagałam przesunięcie terminu z 30 czerwca na 1 week lipca... Inny termin niż
                  weekend nie wchodzi w grę, bo na tygodniu niestety mój brat pracuje... W trakcie
                  przeprowadzki też nie da rady - ona taka jedno-dwudniowa musi być.

lylika napisała:

>A dokąd to się przeprowadzacie Towarzyszko-czerwono-chmielewska? >Może do Warszawy?

Niestety, do Warszawy jeszcze nie. Opcja pierwsza - z jednego wynajmowanego
                  mieszkania do drugiego wynajmowanego mieszkania. Opcja druga (mająca miejsce w
                  sytuacji gdy wścieknie mi się współlokatorka): z obecnego wynajmowanego
                  mieszkania do domu rodzinnego, co dobije mnie chyba, bo będzie równoznaczne z
                  dojazdami do pracy rzędu 40 km. Co prawda dopiero od września, ale niestety
                  komunikacją państwową... Opcja trzecia - nie będę się przeprowadzać w ogóle, ale
                  jest to opcja wysoce nieprawdopodobna.

asia.sthm napisała:

> moze do Sztokholmu ?

Z miłą chęcią, ale wątpię czy tam potrzebują nauczycieli polonistówsmile Tudzież
                  język (a raczej jego nieznajomość) może być niejaką barierąsmile

> Tak czy siak, szefowa od spiewania jestes, na wieki ament.

A dzięki Ci dobra kobietosmile Ale jak ja mam dalej robić za szefową od śpiewania
                  to ja potrzebuję bezwzględnie Klarisę i X.kropkęsmile Bez nich nie śpiewamsmile A i
                  jeszcze G0p0s to musi filmowaćsmile

> Gdzie??? Cholera jasna, gdzie sa humorne wyrywki z prac
                  > maturalnych?? Sie pytam, bo mam abstynecje. No?

Postaram się poprawić i wrzucę coś na forum w najbliższym czasie. Z tym że w tym
                  roku u mnie takich tekstów jak na lekarstwo, robiłam w czasie sprawdzania matur
                  za takiego, co to sprawdza czy inni dobrze sprawdzili i obłędna liczba ok 400
                  prac przypadających na mnie troszku mnie przerosła.

Koniec odpowiedzi hurtemsmile
          • meduza7 Re: jaaaa ! 27.06.08, 22:17
            Gdzie się spotkamy i dlaczego u Kasikaz?
            • ter.eska Re: jaaaa ! 27.06.08, 22:54
              szkoda,ze nie bedzie szefowej,moze jednak da sie cos zrobic??????
            • ter.eska Re: jaaaa ! 27.06.08, 22:56
              meduza7 napisała:

> Gdzie się spotkamy i dlaczego u Kasikaz?
              a to chyba jeszcze nie ustalone,chyba,ze przez burze(dzieci uparly sie wylaczyc
              internet)jestem do tylu.
              • kasiakaz1 Re: jaaaa ! 28.06.08, 10:02
                Pierwsze słyszę że u Kasikaz. A może w apartamentach Meduzich?
                A może po prostu umówmy się pod baobabem na Litwie? I pójdziemy na jakaś zupę
                chmielową. Macie jakieś propozycje knajpiane?
                • ter.eska Re: jaaaa ! 28.06.08, 19:33
                  a pewnie,ze mam(nieszczescia rozswietlaja umysl),przeciez w samym centrum
                  Lublina jest KAWIARNIA CHMIELEWSKI!!!!!!!!grzeszyly bysmy nie wstapic.
                  • cytrynka6543 Re: jaaaa ! 28.06.08, 19:36
                    No ja nie mogę! Kawiarnia Chmielewski?! Musicie się tam umówić!!!
                    • ter.eska Re: jaaaa ! 28.06.08, 20:02
                      bardzo sympatyczna i bardzo stara(ponad 100 lat).
                      • kasiakaz1 Re: jaaaa ! 28.06.08, 20:37
                        Tylko czy u Chmielewskiego mają zupę z chmielu...
                        Rozumiem, że termin zaakceptowany? O której się umawiamy?
                        • ter.eska Re: jaaaa ! 28.06.08, 20:44
                          nie wiem-kurcze-czy maja zupe chmielowa,ale napewno maja duzy wybor dobrych
                          win,pycha ciasta...
                          co do czasu-nie wiem,moze 15-ta,16-ta.
                          • mariurzka Re: jaaaa ! 29.06.08, 00:41
                            Cóż, ja bym mogła ale pewnie najwcześniej w drugi weekend lipca, ale skoro
                            termin już ustalony, to... bawcie się dobrze.
                            • ter.eska Re: jaaaa ! 29.06.08, 10:47
                              termin zawsze mozna zmienic.dla mnie moze byc i drugi weekend lipca.
                              • kasiakaz1 Re: jaaaa ! 29.06.08, 11:38
                                W drugi weekend lipca bawimy w stolicy. Chyba, że w stolicy nie będzie
                                normalnego spotkania drugopiątkowego, to możemy wtedy bawić w Lublinie.
                                • mariurzka Re: jaaaa ! 29.06.08, 22:48
                                  Nieważne, ja się już nie wtrącam i nie mieszam. Znikam.
                                • ter.eska Re: jaaaa ! 29.06.08, 22:59
                                  to zrobmy konkurencje w Lublinie.
                                  Mariurzka nie mieszasz i nie znikaj.
                                  • ter.eska Re: jaaaa ! 01.07.08, 18:52
                                    to kiedy w koncu robimy?????
                                    bo okazalo sie,ze w sobote to ja bym musiala ok.19.30 zniknac,to moze w niedziele.
                                    • meduza7 Re: jaaaa ! 01.07.08, 20:17
                                      Uwaga uwaga! Deklaruję!

Może być u mnie!
                                      • ter.eska Re: jaaaa ! 01.07.08, 21:11
                                        super!!!u mnie za tloczno-nie mialybysmy spokoju(przez dzieci i ich
                                        towarzystwo,a takze przez Karo,ktory wariuje i skacze na wszystkich).to kiedy w
                                        koncu i gdzie zbiorka???????????
                                        • kasiakaz1 Re: jaaaa ! 01.07.08, 22:43
                                          No to apartament Meduzy. Proponuję, żeby gospodyni zaproponowała czas i sposób
                                          dotarcia. Podasz adres czy spotkamy się w ogólnie znanym punkcie?
                                          • lylika Re: jaaaa ! 01.07.08, 22:47
                                            Fiu fiu, dopiero cztery dni a One prawie umówione. Pozazdrościć. smile
                                            • mariurzka Re: jaaaa ! 01.07.08, 22:58
                                              Umówić, może i umówione, ale w terminie, który mnie całkowicie nie pasuje...
                                              Cóż, skoro zmiana niemożliwa będę musiała obejść się smakiem...
                                              • mariurzka Re: jaaaa ! 01.07.08, 22:59
                                                I jeszcze: coby sobie nikt nie pomyślał, że ja się czepiam jakoś przesadnie. Po
                                                prostu bardzo chciałam być, ot co.
                                                • kasiakaz1 Re: jaaaa ! 01.07.08, 23:01
                                                  Mariu, jak przybędziesz do Lublina to natychmiast zorganizujemy spotkanie w celu
                                                  uczczenia Ciebie. Tylko daj znać dwa dni wcześniej, że będziesz. A wybierasz się
                                                  na spotkania lipcowe do stolicy?
                                                  • mariurzka Re: jaaaa ! 01.07.08, 23:05
                                                    Nie, nie wybieram się, niestety. Kasiu, mnie nie potrzebne czczenie mojej osoby,
                                                    naprawdę, tylko po prostu spotkanie z Wami. Co do mojej ewentualnej wizyty w
                                                    Lublinie - nie wiem, kiedy i nie wiem, czy w ogóle, u mnie się wszystko zmienia
                                                    z dnia na dzień, jak sobie coś zaplanuję, to wiem, że będzie a tak na żywioł to
                                                    najczęściej nic nie wychodzi.
                                                  • meduza7 Re: jaaaa ! 01.07.08, 23:33
                                                    Mariu, ale jakbyś przypadkiem była, to daj znać. To się spikniemy przynajmniej z
                                                    Kasicą. Zawsze coś.
                                                  • ter.eska Re: jaaaa ! 02.07.08, 07:29
                                                    moze jednak dostosujmy sie,ja bym chciala zeby bylo nas jak najwiecej.przeciez i
                                                    tak w stolicy w lipcu bedziemy wiec moze to drugie odpuscmy i spotkajmy sie tu.
                                                  • meduza7 Re: jaaaa ! 03.07.08, 11:55
                                                    Kasiakaz zapodała, że jej nie będzie, to może zróbmy listę, co? Kto by był?
                                                    1. Meduza
                                            • g0p0s Re: jaaaa ! 03.07.08, 12:01
                                              > Fiu fiu, dopiero cztery dni a One prawie umówione. Pozazdrościć. smile
                                              Pażyjom, uwidim, czy tak jakośsmile
                                              Ale życzę oczywiście sukcesusmile
                                              • kasiakaz1 Re: jaaaa ! 03.07.08, 13:25
                                                No niestety, plany zyciowe mi się skomplikowały. W ten weekend nie ma mnie w Lublinie. Czyli albo inny termin, albo beze mnie.
                                                • ter.eska Re: jaaaa ! 03.07.08, 16:34
                                                  nie no zmienmy termin bo nam sie osoby krusza-juz druga.do kitu taki interes.ja
                                                  chcialabym poznac was jak najwiecej.
                                                  • meduza7 Re: jaaaa ! 03.07.08, 23:41
                                                    No to zmieniajmy. Jam ci otwarta na propozycje.
                                                  • ter.eska Re: jaaaa ! 04.07.08, 18:48
                                                    jam tyz otwarta,mnie w tym miesiacu kazdy weekend pasuje,wiec niech ustala
                                                    dziewczyny,ktore sa bardziej zajete,a ja sie dostosuje.albo spotkajmy sie dwa
                                                    razy,ja jutro mam wolny dzien wiec nie ma problemu.
                                                  • kasiakaz1 Re: jaaaa ! 04.07.08, 19:47
                                                    To może niech Mariurzka zaproponuje termin, bo ona jest dojazdowa, a
                                                    my miejscowe.
                                                  • ter.eska Re: jaaaa ! 04.07.08, 20:54
                                                    jestem zasmile))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka