anmanika 09.07.08, 10:35 Litosci: film.onet.pl/seriale/0,1784887,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmanika Re: Nowy Borewicz 09.07.08, 10:48 Rozumiem, ze to w ramach misji promuja tego hosztaplera? Kolesie z Szamboubrony zasaidajacy w radzie zalatwili? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Nowy Borewicz 09.07.08, 11:11 to ten od specjalnej brygady? Ja go lubie za prztyczka w nos szw.policji, ludzie mi gratulowali wtedy akcji rodaka. Sie nie zgadzam zeby byl hosztaplerem. Ki diabel? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Nowy Borewicz 09.07.08, 16:16 Jakbys wiedziała, co rozrabia w kraju, to mam nadzieję, że przestałabyś go lubić. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Nowy Borewicz 09.07.08, 23:37 to ja szybko zmieniam zdanie i juz go nie lubie...no cholera no, zawiedziona jestem, jak go dopadne to mu wygarne ten zawod i sama mi reka skoczy. Pogooglowalam i wyszlo mi pare hmmmm nowin sprzed okolo dwoch lat. Zbiesil sie ten R. Ale jak myslicie dlaczego go na Borewicza biora ? Jakis powod musi byc. Wie kto? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: A co z forum "07" ?? nt 09.07.08, 15:46 Co pięć minut jakaś perełka: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5439823,Kutz__Grzebiemy_w_teczkach__nie_grzebmy_w_grobach.html Jak pan bóg chce kogoś ukarać, to mu rozum odbiera... Odpowiedz Link
kamila29091 Re: Nowy Borewicz 09.07.08, 21:46 Jezu... a on to już wyszedł z więzienia?? Gościu to totalna masakra... Odpowiedz Link
groha Re: Nowy Borewicz 09.07.08, 22:52 A wywiad w poprzedniej "Angorze" ze starym, prawdziwym Borewiczem czytali może? Nie wiedziałam, że elektryk na planie wymyślił to nazwisko, hihi. Bo na początku, to on wcale nie miał być porucznik Borewicz, podobno, a 4-odcinkowy serial wcale nie "07 zgłoś się", lecz "Przygody porucznika Bolskiego". Prawie, jak "Przygody psa Cywila", nie? Ale pan Cieślak stwierdził, że to brzmi bzdurnie i on się tak nie bawi. No i wtedy ten elektryk ochrzcił bohatera nazwiskiem Borewicz, Cieślak dał mu swoje imię ("ja, mimo iż jestem Bronisław, zawsze byłem Sławkiem"), no i tak poszło na 21 odcinków. Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowy Borewicz 09.07.08, 22:54 Baron wyrwał mi już komentarz z zębów, że jak kogoś Bóg chce ukarać... Wprawdzie Baronowi chodziło akuratnie o Norwida, ale odebrany rozum zdaje się wielu dotyczy. 07 to, obok Stawki, 4 pancernych, Domu, Polskich dróg (nie bez powodu daję taką kolejność, nie oszukujmy się, znakomita większość wie, kto to był Hans Kloss, podobno 80%, kto to był Popiołek według tamtego sondażu 4%) serial z gatunku nie do kontynuowania, nie do podrobienia. Zrobią barachło, na które nikt, po obejrzeniu połowy pilota, nie będzie chciał patrzeć. Z odpowiednią intonacją w klawiaturze piszę: z g r o z a Odpowiedz Link
anmanika Re: Nowy Borewicz 10.07.08, 09:24 Ja "Pitbula" i "Gline" ogladam z duza przyjemnoscia i uwazam, sa swietnie zrobione. Wywiad czytalam, jakze bym nie czytalam przeciez z Cieslakiem na ty jestem, brudzia zesmy pili) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowy Borewicz 10.07.08, 09:33 Kino polskie skończyło się dla mnie w późnych latach 80-tych. Mam taką zasadę, że zawsze oglądam trzy pierwsze odcinki każdego nowego serialu. Najczęściej towarzyszą temu jęki rozpaczy, bolące zęby i gnijące ziemnioki w piwnicy. Jednego dobrego słowa nie można powiedzieć o grze "aktorów", zacięciu komediowym i całej tej tfórczości! Aaaaaa !!!!! Odpowiedz Link
groha Re: Nowy Borewicz 10.07.08, 11:54 A wiesz, drogi panie Baronie, że moja babcia też tak mówiła? No, zawsze powtarzała, że najlepsze kino, to było za czasów jej młodości. Pokolenie zstępujące widać już tak ma... )) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowy Borewicz 10.07.08, 12:05 Mam pełną świadomość, droga Groho, że coraz bardziej zamieniam się w zramolałego grzyba i dobrze mi z tym )) Odpowiedz Link