Dodaj do ulubionych

Termin spotkania grudniowego.

27.11.08, 13:13
Jest komplikacja!
Rodzina pani Joanny w tym roku przyjeżdża na bardzo krótko i nie jest możliwe spotkanie między Świętami a Nowym Rokiem. Pani Joanna proponuje pierwszą połowę grudnia. Mamy podać jakieś propozycje terminów nam odpowiadających. Sprawa jest pilna!!! Grudzień za chwilę.
Obserwuj wątek
    • lylika Re: Termin spotkania grudniowego. 27.11.08, 13:26
      A niech to! Wypada, że w sobotę trzynastego, bo na 6-go nijak nie zdążymy.
      I jeszcze pierwszy post w tym wątku poszedł o 13.13 sad
      • anmanika Re: Termin spotkania grudniowego. 27.11.08, 13:29
        Rocznica stanu wojennegowink, też (chyba) w sobotę.
        • lylika Re: Termin spotkania grudniowego. 27.11.08, 13:48
          Memłono niech się obudzi i wypowiada. Plizzz...
          • the_dzidka Re: Termin spotkania grudniowego. 27.11.08, 14:05
            13go w sobotę. Jak trza, to trza?
            Sprężamy się...
    • g0p0s Re: Termin spotkania grudniowego. 27.11.08, 14:07
      Gdyby, tak jak dla części, chodziło tylko o przyjście na spotkanie,
      to można w dowolnym momencie. Ale druga część chce coś przygotować i
      liczyliśmy, że mamy jeszcze miesiąc. Trzeba negocjować jak
      najpóźniejszy termin, w ramach możliwości Guruy, nie bacząc na dzień
      tygodnia.
      • the_dzidka Chyba że w styczniu? 27.11.08, 14:14
        Myślicie, że Gurua by się zgodziła?
        • kocio_pierzaczek Re: Chyba że w styczniu? 27.11.08, 14:19
          Dzidko, świetny pomysł. Zwłaszcza, że okres przedświąteczny zawsze
          jest i tak bardzo intensywny, na przygotowania tajemniczych spraw
          będzie więcej czasu, no i może wtedy na spokojnie da się ustalić
          spotkanie na przykład na któryś piątek, coby nazajutrz do pracy nie
          trzeba było iść. Bo skoro do 13 grudnia czegoś tam się nie zdąży, to
          ja nie bardzo widzę takie spotkanie w środku tygodnia tuż przed
          Świętami.
          • lylika Re: Chyba że w styczniu? 27.11.08, 14:27
            O terminie przed samymi Świętami nie ma mowy. Pan Tadeusz sugerował początek grudnia, ja środek, więc sobota trzynasty jest jedynym realnym terminem.
        • g0p0s Re: Chyba że w styczniu? 27.11.08, 14:34
          W styczniu nie będzie Roberta z rodziną a z naszej strony Wołoducha.
          Niech tam, 13.
          • kocio_pierzaczek Re: Chyba że w styczniu? 27.11.08, 14:35
            No trudno... jak mus, to mus.
            • edyta95 Re: Chyba że w styczniu? 27.11.08, 14:37
              Ustalaj jak najpóźniejszy termin, mile widziany piątek sobota
              niedziela, ale jak się nie da to My się dostosujemy
              • heniulaa Re: Chyba że w styczniu? 27.11.08, 14:38
                błagam jakiś inny dzień tygodnia a nie łikend bo nie mogę !!!
                • lylika Re: Chyba że w styczniu? 27.11.08, 14:51
                  Niestety Heniulaa będziesz musiała iść na wagary.
    • lylika Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 14:50
      Pan Tadeusz da dzisiaj odpowiedź który dzień wybierze Gurua.
      • edyta95 Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 14:54
        Heniula to nie góra do Mahometa przychodzi
      • dorka_31 Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 14:56
        A to się porobiło! Tym razem się nie wypowiadam, bo mnie w zasadzie
        każdy dzień tygodnia pasuje (tylko 5 grudnia by mi nabruździł) i
        nawet lepiej że wcześniej, bo większa szansa, że dam radę przybyć.
        Ale cóż, zobaczymy, decyzja należy do Guruy, a my jakoś musimy się
        dostosować...
        • kocio_pierzaczek Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 14:59
          Żeby tylko nie czternasty, Żeby tylko nie czternasty, Żeby tylko nie
          czternasty, Żeby tylko nie czternasty, Żeby tylko nie czternasty,
          Żeby tylko nie czternasty, Żeby tylko nie czternasty...
          • edyta95 Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 15:03
            13 mam konwencję, ale jeśli p. Chmielwskiej będzie pasowała ta
            data, to trudno
            • kocio_pierzaczek Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 15:06
              Wszyscy teraz chyba zamarli w oczekiwaniu na werdykt...
              Kiedy zadzwoni Pan T.?
              Żeby tylko nie czternasty, żeby tylko... smile
              • papuga_ara Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 16:21
                O kurczę. A piątek 12-ego nie mógłby być? Kurczę, w sobotę rano
                miałam jechać do Krakowa na przedświąteczne zakupy z moją Mamą. No
                cóż, zdaje się, że harce trzeba będzie odbyć krótko treściwie w
                niedzielę....
                • 36krzysiek Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 19:15
                  Się porobiło! Wszystko wskazuje na to, że nie dam rady sad
                  • kocio_pierzaczek Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 19:43
                    No chyba żartujesz, Baronie_Z_Okładki. Pozostali bandziorzy proszeni
                    są o uprowadzenie i doprowadzenie okładkowej gwiazdy!
                    • cytrynka6543 Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 19:48
                      Popieram projekt,Kociu! W całej rozciągłości tematu!
                      No jak to,Barona_z_okładki ma nie być na świętym spotkaniu
                      Guruowym??? Świat się kończy i już.
                      • kocio_pierzaczek Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 20:22
                        Może ktoś zna usłużnych panów z grubymi karkami? smile
                      • 36krzysiek Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 20:23
                        Byle nie 13-go, Byle nie 13-go, Byle nie 13-go,Byle nie 13-go, Byle
                        nie 13-go, Byle nie 13-go...
                        • heniulaa Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 20:55
                          błagam niech będzie czternasty!!! bo ja w 12 i 13 mam zajęcia na uczelni buuuuuuuuu
                          • lylika Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 22:00
                            Jeszcze nieznany.
                            Pan T. nie dzwonił. Stale jestem na nasłuchu.
                            Ja Wisła, ja Wisła wzywam Cię....
                            • lylika Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 22:22
                              Permanentnie na nasłuchu...
                              • lylika Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 22:42
                                W dalszym ciągu martwa cisza.
                                Czekamy...
                                • edyta95 Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 22:50
                                  przestań czekać dziś, pan T to gentelman, po 22 nie zadzwoni
                                  • lylika Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 22:52
                                    I tu się myllsz, kiedyś zadzwonił o 22.03
                                    • edyta95 Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 23:06
                                      pewnie zegarek Ci sie spieszył smile
                                    • dorka_31 Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 23:07
                                      lylika napisała:

> I tu się myllsz, kiedyś zadzwonił o 22.03

Może mu się wtedy zegarek był rozregulował... wink)
                                    • the_dzidka Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 27.11.08, 23:58
                                      Ale nie o 22:53! smile
                                      • l.mama Re: Termin spotkania grudniowego. 12-13-14 28.11.08, 08:53
                                        dla mnie którykolwiek termin w pierwszej połowie grudnia lepszy od
                                        końcowogrudniowego, jeśli mogę pomóc w przygotowaniach, to służę...i
                                        czekam na werdykt terminowy
                                        • 36krzysiek spotkanie 28.11.08, 09:38
                                          Czy nie mozna spotkania przełozyć na styczeń, tylko tak wszystko
                                          hura, na wariata?
                                          • anmanika Re: spotkanie 28.11.08, 09:48
                                            Ja też poproszę bo mi się MORDowska wigilia plącze pomiędzy 13 a 14 grudnia. Jak
                                            znam życie to gdy spotkanie z Guruyą zafiksuje się na jeden z tych terminów to i
                                            wigilia też.
                                          • the_dzidka Re: spotkanie 28.11.08, 10:19
                                            Ja proponowałam, ale dyskusji nie było na ten temat uncertain
                                            Fakt, że na styczniowym nie byłoby wołoducha, a kto wie, kiedy znowu
                                            będzie mógł przyjechać. Ale z drugiej strony, robienie wszystkiego
                                            na hurra też mnie martwi.
                                            • lylika Re: spotkanie 28.11.08, 10:35
                                              Chyba się trochę zagalopowaliście. Tabakiera dla nosa czy nos dla tabakiery? Gdyby Gurui odpowiadał styczeń to by zaproponowała ten termin. Pani Joannie odpowiada termin w pierwszej połowie grudnia i to zamyka dyskusję.
                                              • the_dzidka Re: spotkanie 28.11.08, 10:39
                                                OK, zamyka, ale tego to nam NIE powiedziałaś.
                                                Dobrze, w każdym razie ja zgłaszam gotowośc do pomocy przy
                                                organizacji, od poniedziałku jestem do twojej Lyliko dyspozycji.
                                                Jeśli będę miała jakis służbowy wyjazd, dam Ci znac, kiedy to
                                                będzie. Używaj mnie smile
                                              • 36krzysiek Re: spotkanie 28.11.08, 11:02
                                                Po pierwsze primo dyskusję może zamnknąć jedynie zaniemówieniem
                                                którejś ze stron, po drugie primo nie podoba mi się takie stawianie
                                                sprawy,po trzecie primo styczeń do tej pory nie był brany pod uwagę,
                                                po czwarte primo się czepiam złośliwie.
                                                • anmanika Re: spotkanie 28.11.08, 11:06
                                                  Wiadomo już jaki dzień bo ja już nerwowa sie robię?
                                                  • lylika Re: spotkanie 28.11.08, 11:08
                                                    Nie wiadomo.
                                                • cafeszpulka Re: spotkanie 28.11.08, 11:08
                                                  "Niech rozsądzi nas kapusta!"
                                                  "Co, kapusta?! Głowa pusta?!"

A kapusta rzecze smutnie:
                                                  "Moi drodzy, po co kłótnie,

Po co wasze swary głupie,
                                                  Wnet i tak zginiemy w zupie!"

"A to feler" -
                                                  Westchnął seler.
                                                  • kocio_pierzaczek Re: spotkanie 28.11.08, 11:11
                                                    Czy pan T. już wstał?
                                                  • 36krzysiek Re: spotkanie 28.11.08, 11:12
                                                    Pan T. przetrzyma nas do poniedziałku, 8 grudnia wink
                                                  • 36krzysiek Re: spotkanie 28.11.08, 14:02
                                                    Czy dzwonił pan T. ?
                                                  • lylika Re: spotkanie 28.11.08, 14:21
                                                    Gdyby dzwonił, to w pół sekundy byłaby informacja.
                                                  • 36krzysiek Re: spotkanie 28.11.08, 14:23
                                                    Aaaa, to rozumiem, że nie dzwonił. A nie wiesz, kiedy zadzwoni? wink
                                                  • lylika Re: spotkanie 28.11.08, 14:28
                                                    Wiem, ale nie powiem. tongue_out
                                                  • stara.gropa Re: spotkanie 28.11.08, 14:29
                                                    A wiesz co powie?
                                                  • anmanika Re: spotkanie 28.11.08, 14:32
                                                    Pan T wystraszył się, że Baron_Z_Okładki wyskoczy z telefonuwink
    • dorka_31 Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 15:00
      I jak, nadal bez wieści??
      • lylika Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 18:03
        A pan T. nie dzwoni. Zdrowia już nie mam. sad
        • goonia Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 18:14
          Moze sprobuj Ty zadzwonic, bo niestety pan T to troche jakby rozkojarzone
          wrazenie sprawiasmile A jako mezczyzna to sobie moze nie zdawac sprawy, ze
          zorganizowanie takiego spotkania wymaga duzo przygotowan i skoordynowania wielu
          osob.
          Wszystkich panow przepraszam, no ale ja niestety mam doczynienia w wiekszosci z
          takimi nieswiadomymi narcyzami i juz tak kazdemu latke przypinam.
          • 36krzysiek Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 19:37
            Zdecydowanie zadzwonić do pana T., przecie my tu rozstroju dostajemy!
            • lylika Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 19:41
              Na mojego SMS-a z pytaniem czy już coś wiadodomo, dostałam właśnie odpowiedź;

https://img155.imageshack.us/img155/4962/081128terminvq9.jpg
              • 36krzysiek Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 20:07
                Grrrrrrrrrrr!
                • heniulaa Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 20:38
                  w nocy śnił mi się wieeeeeelki kalendarz taki w którym na każdej stronie był
                  grudzień!
                  normalnie trauma od tej niepewności
                  bo ta data to dla mnie po raz kolejny być albo nie być
                  błagam bo ja mam 5,6 i 12,13 potwornie zajęte kolokwiami i innymi tajemniczymi
                  zaliczeniami

p.s. może jaką świeczkę na tę intencje w kościele zapalić czy co?
                • the_dzidka Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 20:50
                  Kocówa Panu T.!
                  • ter.eska Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 21:06
                    błagam-tylko nie na tygodniu!!!!!!!!!!bo większość z nas pracuje,wiec
                    wyjeżdżając z miejsca zamieszkania po 16-tej dojedziemy na czarną noc(a nie
                    każdy ma możliwość urlopowania),i nie przed 10-tym bo jestem bez kasy!!!!!!!!!!!!!!
                  • dorka_31 Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 21:09
                    O rrrrany, toż to cholery można dostać! Jeszcze mam jutro najazd
                    gości, więc nawet nie bedę miała czasu zajrzeć czy wiadomo coś czy
                    nie. Miałam nadzieję, że dziś się ustali... Ale co zrobić, czekamy
                    dalej! uncertain
                    • 36krzysiek Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 21:15
                      Ciekawe swoją drogą, czy pan T. ma świadomość ile osób pała dziką
                      żądzą przegryzienia mu aorty?!
                      • goonia Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 21:36
                        wiedzialam, kurka, wiedzialamsad z tego wszystkiego zapomnialam wlasnego hasla.
                        Ale juz pamietam.
                        • edyta95 Re: Termin spotkania grudniowego. 28.11.08, 23:33
                          Lubi igrać z ogniem ten pan T, lubię Go, odważny smile
                          • asia.sthm Re: Termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 00:14
                            Ja nie wiem czy nasza Krolowa nie powinna swojej gilotynki panu T.
                            odstapic.
                            Powinna.
                            Na szafot!
                            Zle sie we mnie budzi, kłów dostaje, wrr
                            • ter.eska Re: Termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 01:44
                              a ja GO podziwiam za humor(bawi sie z nami w ciuciubabkę)i odwagę(igra z nami).
                              • lylika Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 13:29
                                Sobota 13!
                                • edyta95 Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 13:50
                                  cholera, ale nic to
                                  • edyta95 Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 14:04
                                    czy wiadomo mniej więcej w ilu osobach pani Joanna się pojawi?
                                    • anmanika Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 14:15
                                      Uffff jak to dobrze, ze 13stego. Mam niesmiale pytanie czy mozna by dokoptowac
                                      na spotkanie Tajfuna czy lista jest juz zamknieta?
                                      • edyta95 Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 14:17
                                        do Bramy da się upchać 30 osób razem z Gośćmi.
                                        • 36krzysiek Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 15:09
                                          Wiedziałem, kurka wodna, że tak będzie. W poniedziałek się okaże,
                                          czy dam radę poprzesuwać plany.
                                          • ewa9717 Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 15:51
                                            Ale za to pieśń masową, jak wam w letkich zagra, macie już ułożoną...
                                • cytrynka6543 Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 17:32
                                  lylika napisała:

> Sobota 13!

Uh,jak dobrze,że już wiadomo.
                                  • dorka_31 Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 18:53
                                    Będę drobiazgowa. A o której godzinie??
                                    smile
                                    • lylika Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 19:04
                                      O tej samej co zawsze. smile
                                • heniulaa Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 19:20
                                  no to leżę martwym bykiem!
                                  znowu mnie nie będzie plaga jakaś czy co?
                                  zawsze te spotkania są w takim terminie jak moje zjazdy na uczelnismile

studia mam rzucić czy jak?
                                  proszę o podpowiedź a autorowi najlepszego pomysłu wódkę postawię i krakowiaka
                                  zatańczę
                                  • kocio_pierzaczek Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 19:23
                                    Nie płacz, Heniula. Proponuję przyjśc na któreś spotkanie
                                    regulaminowe, jeśli nie masz zjazdów w każdy piątek - drugi piątek
                                    miesiąca w wiadomym miejscu ma bardzo chmielewską atmosferę.
                                    Szczerze polecam!
                                  • ter.eska Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 20:39
                                    a może jeden raz po prostu odpuść sobie zjazd na uczelni.Zapewniam cię,ze nie
                                    będziesz żałować,DLA GURUY WARTO!!!!!!!!!!!
                                    • ter.eska Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 20:41
                                      dla mnie ten termin jest suuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!.Po wypłacie,sobota(wiec na
                                      drugi dzień wolne,no i w soboty też nie pracuję.
                                      • heniulaa Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 20:57
                                        cud cud
                                        kochani opatrzność czuwa na półgłówkami!!!!

będę będę na spotkaniu

jaśnie pani z dziekanatu przysłała mi na skrzynkę nowy harmonogram zajęć i nie
                                        mam zajęć 13 grudnia!

• lylika Re: Jest termin spotkania grudniowego. 29.11.08, 21:45
                                          Gratulacje!!! A mówiłam, że będą wagary...
                                          • l.mama heniulaa 30.11.08, 13:36
                                            pani z dziekanatu krakowiaka zatańcz smile
                                            • ter.eska Re: heniulaa 30.11.08, 20:10
                                              brawo Heniulasmile,panią z dziekanatu całuj po pietachsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka