cafeszpulka 28.11.03, 14:24 Amy już prawie gotowi, wino kupiłam, ostrygi swieże znalazłam, mikrofon działa - jeszcze tylko poprzestawiamy mebelki i .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xkropka Re: żyjecie????????? 28.11.03, 14:28 Jak tylko uda mi sie wyjść z pracy przybiegnę na pomoc. Zszywacz znalazłam potężny, mogę cerberowi co w drzwiach ma stac pożyczyć i on w razie czego - tym zszywaczem... Odpowiedz Link
marella Re: żyjecie????????? 28.11.03, 14:35 Jeszcze tak, ale jest coraz gorzej !! I coraz mniej osób tutaj, jak mi sie dzisiaj nie chce pracować, zdecydowanie wolałabym szukać ostryg Odpowiedz Link
franula Re: żyjecie????????? 28.11.03, 14:37 wiecie co a mnie sie wydaje zabawne jak zaczniemy w siebie rzucac nickami forumowymi i tlumaczyc je na normalny jezyk. Jestem Bumbecki Stara Gropa Chira Marella Kkeicam etc normalnie mafia Odpowiedz Link
altu Re: żyjecie????????? 28.11.03, 14:39 CHyba tak źle nie będzie... Już siedzę jak na szpilkach... Nie moge sie doczekac... Odpowiedz Link
jolajola1 Re: żyjecie????????? 28.11.03, 14:40 żyjecie mam WC w czerwonej nibyskórzanej okładce, czerwoną bluzę, i co z tym tłuczkiem ? Odpowiedz Link
drzazga1 Re: żyjecie????????? jak rzodkiewka na wiosnę 28.11.03, 14:56 Wc w czerwonej okładce, czerwona bluzka, czerwone pazurki, ust korale z natury hihi, oczka też pod kolor i TŁUCZEK Z TASAKIEM!!! I jeszcze jeden czerwony drobiazg....będzie krwawa łuna na góra kadłuba Odpowiedz Link
monkruella Re: żyjecie????????? 28.11.03, 14:48 cafeszpulka napisała: > Amy już prawie gotowi, wino kupiłam, ostrygi swieże znalazłam, mikrofon > działa - jeszcze tylko poprzestawiamy mebelki i .... Ja to chyba z tych nerwów poprzestawiam mebelki ... w pracy! Ojej, i nie mam tłuczka! Czy ktoś tu jeszcze jest? Odpowiedz Link
klarisa Re: żyjecie????????? 28.11.03, 15:00 OGŁASZAM WSZEM I WOBEC,ŻE MAM ZROBIONĄ GRAFIKĘ NASZEGO TOWARZYSTWA. CZYLIEGAZ W PLATYNOWEJ PERUCE PRZYMAJĄCY SZYDEŁKO A TYŁ PEGAZA TO ZIELONE VOLVO!!!!!!!!!! DO ZOBACZENIA W SZPULCE WYCHODZĘ WŁAŚNIE Z PRACY)))))))))))00 Odpowiedz Link
asikx Re: żyjecie????????? 28.11.03, 15:02 Je jeszcze żyje ale jak słusznie przypuszczałam po dniu ciszy jest dzień ojojojojojojoj Za godzinę opuszczam miejsce pracy i lecę... Odpowiedz Link
wzosia Re: żyjecie????????? 28.11.03, 15:04 Żyjemy. Ja i Młody Człowiek z niecierpliwością czekamy na godzinę 17. pojawimy się wcześniej, przepchniemy sie przez ludzi mrowie a mrowie i... mamy nadzieję, że wciąż jesteśmy na liście. Na "wszelki wypadek" przyjdziemy wcześniej, ustawimy uprzywilejowaną kolejkę (tak jak w Dzikim Białku). jedynie czego nie spróbujemy to ostryg. Zosia i eMCek (21 tyg) Odpowiedz Link
chiara76 Żyjemy i nie możemy się doczekać... 28.11.03, 15:06 Jak w temacie, niestety, my będą dopiero na 17.00 sztuk dwie, a niech szef Męża mu w ostatniej chwili będzie coś smędził, to uch, nie ręczę za siebie!!) Odpowiedz Link
pierans Re: Żyjemy i nie możemy się doczekać... 28.11.03, 15:34 za 12 minut wychodze z pracy i ide wiecie gdzie! Odpowiedz Link