stara.gropa 17.06.09, 10:30 Co będzie w TVP od przyszłego piątku? Dla ułatwienia dodam, że wiele osób się ucieszy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara.gropa Re: Zgadnijcie 17.06.09, 11:28 A okazało się, że trafiłaś w samą dziesiątkę Odpowiedz Link
g0p0s Re: Zgadnijcie 17.06.09, 11:54 Albo płytę DVD z kursem jak na bani jeździć pod prąd Odpowiedz Link
doratos Re: Zgadnijcie 17.06.09, 13:03 Borewicz chyba już coś sprzedaje?Namawia do Play,to taka sieć jak Era czy inne,i do spółki dookoptował sobie Bruca Lee i chyba jakiegoś bobra!Zgrana paczka! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Zgadnijcie 17.06.09, 13:11 Tak! Razem z kotem Filemonem sprzedają. Zdziwiony? A ja się dziwię, że jeszcze nie masz Play Od przyszłego tygodnia Borewicz wystąpi w innej roli. Zgadnijcie w jakiej? Odpowiedz Link
groha Re: Zgadnijcie 17.06.09, 13:22 Niech zgadnę - tego zabójczego przystojniaczka inaczej, co nie pali, francuskich szczególnie, i jest lepszy od wafli, bo gryźć nie trzeba? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Zgadnijcie 17.06.09, 19:21 Nic nie rozumiem......bezzebny Borewicz cos bedzie robil z wafli...ciekawe co , bo przeciez nie parkany.... torciki wedlowskie?? Odpowiedz Link
groha Re: Zgadnijcie 17.06.09, 19:47 E, zęby to on jeszcze wtedy miał i ogólnie też był do schrupania... Odpowiedz Link
groha Re: Zgadnijcie 17.06.09, 20:34 Ewuś, przecież Borewicza nie mierzy się na centimetry, jego bierze się na oko, jak leci. I jak leży też Odpowiedz Link
lylika Re: Zgadnijcie 17.06.09, 20:50 Przyponiał mi się dowcip kresowy. Zaśpiew musicie sobie sami dodać. Przyjeżdża w konkury pan Jan do panny Hani. Ta choć też panna do ogrodu. A można. Ta przejdźmy się. A można. Ta stańmy choć na chwilę. A można. Ta na koniec usiądźmy. Co my tak będziem we troje stać! Odpowiedz Link
doratos Re: Zgadnijcie 26.06.09, 01:05 ewa9717 napisała: > Czy mogę dodać odważnie: i jak stoi? )) Ewo a czy jemu aby jeszcze stoi?!Bo kole Borewicza to uch kwiat PRL- u się kręcił a przy takim Malanowskim to cienko jakoś żadna nań nie leci!Ło Jezu a może mu łopadło...cuś tam!! Odpowiedz Link
heniulaa Re: Zgadnijcie 29.06.09, 15:31 www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-73781.html A zgadnijcie kto projektowała ta kotłownię Odpowiedz Link
heniulaa Re: Zgadnijcie 30.06.09, 18:05 Oczywista oczywistość. A szkło do makiety cięła własnym pierścionkiem z diamentami... Odpowiedz Link
lylika Re: Zgadnijcie 30.06.09, 22:21 Zgadnijcie z jakiej dzidziny ten test? Podaj trzy sytuacje, w których stan hipnozy można osiągnąć bez pomocy hipnotyzera. Zastanów się czym mogą grozić takie sytuacje. jazda samochodem jazda rowerem jazda pociągiem spacer okres niemowlęctwa patrząc w jeden wybrany punkt Na podstawie akapitu 3. wymień trzy czynniki, od których zależą efekty hipnozy. pora dnia osobowość hipnotyzera wewnętrzna energia wiedza hipnotyzera wykształcenie trans osobowość osoby hipnotyzowanej W akapicie 3. autor używa określenia "hipnoterapeuta". Wymień dwa przykłady podane w tekście, które potwierdzają opinię, że hipnoza może być terapią. możliwość lewitacji możliwość leczenia alkoholizmu możliwość leczenia schizofrenii walka z anoreksją łagodzenie bólu leczenie nerwic Odpowiedz Link
lylika Re: Zgadnijcie 30.06.09, 22:34 Do zagadki, kochani do zagadki... Kupą do niej mości państwo, bom bardzo ciekawa odpowiedzi. Odpowiedz Link
lylika Re: Zgadnijcie 30.06.09, 22:37 Dodam na marginesie, że żadnych akapitów nie było. To chyba tak żeby było śmieszniej. Odpowiedz Link
lylika Re: Zgadnijcie 30.06.09, 23:01 To jak, ktoś startuje w twj konkurencji? Zapraszamy tak czy siak. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Zgadnijcie 30.06.09, 23:03 Nie będę próbowała,dla mnie to zbyt skomplikowane zadanie biorąc pod uwagę biomet,sorry Winnetou... Odpowiedz Link
mariurzka Re: Zgadnijcie 30.06.09, 23:22 Akapity były. W dołączonym do pytań tekście. Dostałaś Lyliko wersję mix czyli pytania plus wszystkie możliwe odpowiedzi z tzw. modelu. To trzy pytania z kilkunastu z tegorocznego maturalnego testu sprawdzającego czytanie ze zrozumieniem. Tekst,do którego zostały przygotowane dotyczył hipnozy, a te wszystkie odpowiedzi, które do nich masz można było znaleźć w tekście. Sprawdzałam go w tym roku Odpowiedz Link
doratos Re: Zgadnijcie 02.07.09, 16:38 Ja miałam opcję że to nabór na następcę Kaszpirowskiego! Odpowiedz Link