Dodaj do ulubionych

prawybory w Zielonce

13.09.11, 21:40
mam duży problem na kogo zagłosować, od wielu lat szukam ugrupowania co mogło by zapewnić coś dla przyszłych pokoleń (dla młodych) nie bardzo mogę wyklarować sobie takiego wizerunku w której kolwiek partii !
Obserwuj wątek
    • plooton Re: prawybory w Zielonce 13.09.11, 23:27
      Ja się zdecydowałem na Ruch Palikota, mam już dość popisu, lewicy czy peeselu. Nawet nie słucham tego co mają do powiedzenia bo nie warto. Zawsze głosowałem na JKM, ale nie kwalifikował się do Sejmu. Teraz Tylko PALIKOT :-)
      JKM -Korwin-Mikke, dawne UPR
      • nevpeel Re: prawybory w Zielonce 14.09.11, 13:55
        plooton napisał:

> Ja się zdecydowałem na Ruch Palikota, mam już dość popisu, lewicy czy peeselu.
        > Nawet nie słucham tego co mają do powiedzenia bo nie warto. Zawsze głosowałem n
        > a JKM, ale nie kwalifikował się do Sejmu. Teraz Tylko PALIKOT :-)
        > JKM -Korwin-Mikke, dawne UPR

Pali-Kot ma już ponoć 4% a tak naprawdę to się okaże - jak na razie to nikt nic nie miał do zaoferowania dla młodych (no poza Giertychowym ochłapem) - poprzednicy tylko obiecywali i obiecywali ...
    • nevpeel Re: prawybory w Zielonce 14.09.11, 23:16
      sportif napisał:

> sio, marecki aktywisto

Polska dla Polaków, Zielonka dla Zielonkoszczaków dodając do tego nie dawny pomysł Dla Zielonki dla Bankówkoszczaków i mamy normalnie populistyczny nacjonalizm

sportif masz jakiego faworyta ?
      • nevpeel Re: prawybory w Zielonce 15.09.11, 19:12
        co sądzicie o PiS -e ostatnio zaczęli się pokazywać z młodzieżą ale programie adresowanym dla młodzieży jakoś nie słyszałem chyba że coś przeoczyłem
      • sportif Re: prawybory w Zielonce 17.09.11, 18:23
        sportif masz jakiego faworyta ?
        szczerze to nie bardzo. Przez 4 lata ich nie widać, a na dwa miesiące przed wyborami zachowują się jakby mieli polityczne ADHD
        • nevpeel Re: prawybory w Zielonce 17.09.11, 23:12
          sportif napisał:

> sportif masz jakiego faworyta ?
          > szczerze to nie bardzo. Przez 4 lata ich nie widać, a na dwa miesiące przed wyb
          > orami zachowują się jakby mieli polityczne ADHD

jak nie pójdziesz to inni pójdą i potem będą Tobą rządzić, więc trzeba iść ! tylko kogo wybrać ? cały czas mamy tych samych (chodzi o partie oraz ich klony) do wyboru, więc z racji tego co niby ma się zmienić po wyborach ?
    • malon1916 Re: prawybory w Zielonce 18.09.11, 19:45
      tutaj widze tez usunieto mooja opinie brawo brawo....pewno za dopisek:
      Polska w budowie ..... najaktywniej buduja Rychu,Zbychu,Miro i Grzechu niestety pewno jest wbrew poprawnosci politycznej moderatora!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka