dobry.pracownik 08.01.08, 10:26 Witam Czy możecie polecić mi uczciwy warsztat samochodowy w Zielonce? Mam problem z układem kierowniczym więc będzie potrzebny podnośnik... Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_007 Re: Warsztat samochodowy 08.01.08, 12:56 na Mazurskiej są 2 warsztaty -ludzie nie narzekają ja narzekałam tylko na ten pierwszy za zły lakier ale poprawili ;) bij zabij numerów nie pomnę,bo jeżdżę wzrokowo Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: Warsztat samochodowy 08.01.08, 14:25 mika_007 napisała: > bij zabij numerów nie pomnę,bo jeżdżę wzrokowo Jeszcze nie widziałem (nie słyszałem?) żeby ktoś jeździł samochodem na słuch ;-) BP, NMSP ;-) PS. Urażonych poczuciem humoru i entuzjazmem zbliżającego się urlopu, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Warsztat samochodowy 08.01.08, 19:29 hehehehe :D to był skrót myślowy :D sama często łapię za słówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobry.pracownik Re: Warsztat samochodowy 10.01.08, 14:15 Dzięki wielkie za info. Już skorzystałem Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
vipit Re: Warsztat samochodowy 10.05.25, 08:50 W samej Zielonce nie, bo korzystam z warsztatu samochodowego w Kobyłce, więc bardzo blisko. Polecam AutoMagia.pl - ogarniają wszystko jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś