fastmagic29
10.10.11, 20:40
O sytuacji w Zielonce dotyczącej bezpieczeństwa większość z nas wie nie wiele. Dopiero jak dzieje się tragedia zaczynają się podnosić głosy oburzenia. Nie którzy radni nie tylko u nas siedzą w domach po 19.00 i nie widzą co się dzieje. Jakoś w gazetce miasta też nie wiele na ten temat. Burmistrz też jakoś po macoszemu traktuje chyba ten temat. Po sytuacji która miała miejsce w parku też głosy ucichną bez echa po dwóch tygodniach. :(. Tak przejrzałem co się dało i znalazłem stronę SM www.strazmiejska.zielonka.pl/ widać że Zielonka nie jest zieloną wyspą jeśli chodzi o przestępczość i łobuzerkę. Jest komisja bezpieczeństwa podobno ?! co robi? Nie atakuje radnych i burmistrza po prostu nie dajmy zapomnieć że bezpieczeństwo nasze i naszych dzieci jest WAŻNE i nie tylko pod czas wyborów. Policja czasem jest czasem nie ma, więcej nie będzie. Strażników ośmiu, śmiech na sali w Ząbkach jest 12 czy 13 i nie obstawiają nocy a nasi tak. Coś tu nie gra. Panie radny Szklarski lub inni radni którzy na pewno czytacie forum proszę wiem ze jest słaba sytuacja finansowa zróbcie coś żeby na ten cel znalazły się środki na przyszły rok. Jeśli jestem odosobniony w tym temacie to przepraszam może sie za bardzo nakręcam czasem , pozdrawiam wszystkich.