d.z 12.09.03, 11:54 Jedną zauważyłem na skrzyżowaniu Radzymińskiej i Ząbkowskiej. Czy jeszcze gdzieś na Szmulkach są??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vars2 Re: Kamery monitorujące. 22.09.03, 14:34 Chyba więcej nie ma. A przecież napewno jest potrzebna w okolicach Otwockiej, Siedleckiej, Kawęczyńskiej (okolice Bazyliki i szkół przy Otwockiej). Dla ochrony przechodniów i uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Kamery monitorujące. 23.09.03, 17:57 "Przeważnie są to biedni ludzi, bez szans na znalezienie jakiejkolwiek pracy, lecz nie są agresywni- i nie podobni do tych w blokach. Lubię ten zakatek, bo jest tu cicho i spokojnie. " tak napisales w watku: jak slawa szmulek... wiec jak jest w rzeczywistosci? zaznaczam, ze nie jestem warszawiakiem i szmulki poznalem tylko na krotka mete. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vars2 Re: Kamery monitorujące. 24.09.03, 12:58 W rzeczywistości jest tak, jak napisałem - spokojnie. I właśnie dlatego, żeby utrzymać ten spokój powinna być zamontowana kamera monitorująca w miejscu przeze mnie opisanym. Na Szmulkach jest duże skupisko różnych szół, a te przyciągają do siebie rozpowszechnioną plagę dealer'ów narkotyków. W opisanym przeze mnie miejscu można ich bardzo często spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
yarost Re: Kamery monitorujące. 14.10.03, 15:19 Jest też kamera (lub tylko atrapa) przy skrzyżowaniu ulic Radzymińskiej, Białostockiej, Łomżyńskiej obok sklepu spożywczego obecnie nazywającego się "Pelcowizna" PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
mistsh16 Re: Kamery monitorujące. 17.05.04, 15:13 Kamera jest również na skrzyżowaniu Brzeskiej i Ząbkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś