Dodaj do ulubionych

{historia} Nowy artykuł

28.12.04, 16:08
Artykul o zarskich banknotach zastepczych 1917 - 1923.

zary.zagan.org/articles.php?id=17
Obserwuj wątek
    • w36 Re: {historia} Nowy artykuł 01.01.05, 03:10
      Gratuluję ładnego opracowania, udało Ci się zwięźle i dostępnie ująć cały
      kontekst historyczny. Temat notgeldów jest niezmiernie ciekawy, tylko my w
      Rudzie niestety :( jesteśmy nieco uczuleni już na sam dźwięk tego słowa ;).
      Wiesz tak może z daleka i nie na codzień Bronek ma swój specyficzny koloryt i
      można go w pewnych sprawach doceniać, niestety jako współforumowicz na naszym
      forum miejskim czasami okropnie przegina z promocją swojej osoby i z pewnymi
      jego specyficznymi "zabawami", które tak uwielbia. Wybacz że poruszyłem sprawę
      Twojego oparacowania akurat w tym smutnym kontekście.
      Pzdr.
      • croolick Re: {historia} Nowy artykuł 02.01.05, 01:47
        W sumie to wydaje mi sie, ze Cie rozumiem. Ja tez nie zawsze lapie te wszystkie
        bronkowe aluzje a z drugiej strony nie czytam waszego forum i faktycznie dla
        mnie jest on takim fajnym internetowym oryginalem, ktorego nie musze znoscic na
        codzien. Ale z drugiej strony jak kogos sie nie lubi to wystarczy go ignorowac i
        tyle, dlatego tak nie lubie wszelkich form cenzuraowania czasem li tylko
        "moderowaniem" zwane. Tu w sieci kazdy powinien miec mozliwosc wygadania sie, a
        jak mi sie nie podobaja czyjes poglady to po prostu nie czytam jego opini,
        postow, maili czy tez nie odwiedzam jego stron. Dzieki Bronkowi zostala
        poszerzona moja wiedza zarowno o notgedach, jak i Gornym Slasku oraz Rudzie Sl.
        Dzieki za kompelement.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka