Dodaj do ulubionych

Ginekolog - ŻARY

24.08.06, 21:24
Witajcie!

Szukam namiary na pewnego ginekologa, niestety nie pamiętam jak się nazywa,
byłam u Niego 4 lata temu kiedy mieszkałam przez pewien czas w Żarach ( piękna
mieścina ! ). Wiem, że przyjmuje w "przychodni" - właściwie, nie wiem czy, to
przychodnia?. No, tam jest szpital ... tam mnie przyjął, ale wiem też, że
przyjmuje prywatnie. Starszy Pan, ma ładny domek jednorodzinny. Proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • alex.x Re: Ginekolog - ŻARY 25.08.06, 10:32
      Hej, na innym forum natknęłam się przypadkowo na smutny opis osoby o podobnym
      lub takim samym nicku jak Twój odnosnie okropnego zamiaru, nie wiem czy do tego
      potrzebny Ci ten ginekolog, nie wnikam, chciałabym Cię przestrzec, bo może nie
      trafisz na kogoś kto by Ci uzmysłowił co naprawdę zamierzasz - zastanów się
      poważnie czy chcesz do końca życia być smutna , nieszczęśliwa i niespokojna ..
      czy będziesz umiała spojrzec w oczy swojej córce o której piszesz ze ją kochasz
      i powiedzieć jej " tak zabiłam twojego brata (lub siostrę), cóż tak
      wyszło,pojawił się w nieodpowiednim momencie - miałaś szczęscie że na ciebie nie
      trafiło", co będzie myślało o tobie twoje dziecko po czymś takim - czy będzie
      potrafiło Cię kochać - pomyśli pewnie jaką mam nieludzką matkę (równie dobrze
      mogła mnie zabić - co to za miłość)-jak będziesz umiała z tym życ, zapraszam Cię
      do lektury ksiązki Marii Simmy Moje przeżycia z duszami czyścowymi opisane są
      tam cierpienia kobiet które zgładziły swoje dzieci, poza tym powiedz czego
      takiego chcesz dokonać w czym przeszkadza Ci Towje własne dziecko... oczywiście
      mozesz napisać ze Cię to nie obchodzi, ja tylko napisałam to co nakazało mi moje
      sumienie a Twoja sprawa co z tym zrobisz !
    • alex.x Re: Ginekolog - ŻARY 25.08.06, 10:51
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=32170205&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka