Dodaj do ulubionych

Żarski BPH pozostanie BPH?

10.12.06, 22:10
Macie przecieki? A wogole wiecie, ktory w regione BPH pozostanie? Nie usmiecha mi sie bycie klientem Pekao SA.
Obserwuj wątek
    • p.e.k.o Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 10.12.06, 22:20
      croolick napisał:

> Macie przecieki? A wogole wiecie, ktory w regione BPH pozostanie? Nie
      > usmiecha mi sie bycie klientem Pekao SA.

Ktoś mi mówił, że oddział żagański przechodzi pod Pekao, a żarski zostaje tak
      jak do tej pory. Ale swojej głowy nie dam, że tak akurat będzie. Tak czy
      inaczej proponuję BZWBK.
      • croolick Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 10.12.06, 22:30
        p.e.k.o napisał:

> Ktoś mi mówił, że oddział żagański przechodzi pod Pekao,

bylo o tym w Lubuskiej, ale to latwe do przewidzenia, bo zaganski BPH ma silniejsza pozycje a Pekao SA od dawna myslal o swoim oddziale w Zaganiu, co jednak byloby trudne do zrealizowania wobec pozycji BZ i BPH w tym miescie.

> a żarski zostaje tak jak do tej pory.

byloby super!

> Tak czy inaczej proponuję BZWBK.

o nigdy w zyciu! Dwa razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki. Jestem szczesliwy od kiedy nie mam tam juz konta :-) Ten bank to beznadzieja - moga sobie raczke podac z PKO BP, no przepraszam urazilem chyba PKO BP. Zreszta Irlandczycy po wprowadzeniu swoich zmian na gorsze szykuja sie od sprzedazy BZ. Mialem konta w PKO BP, BZ a od 7 lat jestem szczesliwym klientem BPH i nie chcialbym by to sie zmienilo.
        • p.e.k.o Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 10.12.06, 22:36
          croolick napisał:

> Ten bank to beznadzieja

No to mamy zupełnie inne doświadczenia. Mam bardzo dobre konto z
          ukierunkowaniem na bankowość internetową, w dodatku za grosze i złego słowa nie
          moge powiedzieć.
          • croolick Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 10.12.06, 22:45
            p.e.k.o napisał:

> Mam bardzo dobre konto z ukierunkowaniem na bankowość internetową,

no ja tez mam i co z tego? Kazdy bank to ma. A masz ten debilny token? Sproboj skorzystac z Sez@mu BPH, zobaczysz jak internetowe konto moze byc latwe i bezpieczne bez udziwnien.

> w dodatku za grosze i złego słowa nie moge powiedzieć.

tak? A masz darmowe przelewy (no fakt, ze obsluge rachunku place 11 zl) :-)))
            • p.e.k.o Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 11.12.06, 00:36
              croolick napisał:

> A masz ten debilny token?

A co w tym debilnego? Wogóle to korzystałeś kiedyś z tokena? A wiesz, że jego
              używanie nie jest konieczne do wykonania przelewu? To dodatkowe zabezpieczenie,
              wybor należy do klienta.

> A masz darmowe przelewy (no fakt, ze obsluge rachunku place 11 zl) :-)))

Oczywiście że mam darmowe, oczywiście tylko błyskawiczny elixir. W dodatku
              płacę za obsługę rachunku 8 zł miesięcznie :)))
              Prestiż Panie, hehe
              • gigbon Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 11.12.06, 05:41
                Od ponad 3 lat posiadam konto w banku BPH i podobnie jak croolick jestem bardzo
                zadowolony (wcześniej miałem konto w BZ - bleee!)Płacę za obsługę konta
                12,95(konto "sezam max") ale to jedyna opłata. Korzystam za to ze wszystkich
                bankomatów w Polsce za friko :-)
                • p.e.k.o Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 11.12.06, 19:49
                  gigbon napisał:

> Płacę za obsługę konta 12,95(konto "sezam max") ale to jedyna opłata.

Zapomniałeś o opłacie za wydanie i wznowienie karty płatniczej (ważnej 2 lata).

> Korzystam za to ze wszystkich bankomatów w Polsce za friko :-)

To dość ciekawa propozycja dla osób, które w swojej miejscowości nie mają
                  bankomatu swojego banku. Może się tak zdarzyć.

Ja mogę wypłacić z innych bankomatów dwa razy miesięcznie bez prowizji, ale
                  sieć bankomatów BZWBK jest tak rozległa, że nie musiałem z tego korzystać. W
                  Żarach mam aż cztery.
                  • gigbon Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 11.12.06, 20:51
                    p.e.k.o napisał:
                    > Zapomniałeś o opłacie za wydanie i wznowienie karty płatniczej (ważnej 2 lata).

pierwszą kartę w "sezam max" dostałem za darmo :-)
                    • jack555 Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 11.12.06, 21:12
                      gigbon napisał:

> pierwszą kartę w "sezam max" dostałem za darmo :-)

chciałeś napisać, że opłata jest wliczona w cenę wznowienia i prowizje pobierane
                      przy używaniu i w opłatę za konto? ;)
                      ps. to nie przytyk do bph, wszystkie banki tak robią (albo niebawem robić będą)
                      • gigbon Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 12.12.06, 05:02
                        jack555 napisał:
                        > chciałeś napisać, że opłata jest wliczona w cenę wznowienia i prowizje pobierane
                        > przy używaniu i w opłatę za konto? ;)
                        > ps. to nie przytyk do bph, wszystkie banki tak robią (albo niebawem robić będą)

Pewnie masz rację, że tak jest. Zgodzisz się chyba jednak, że 12,95 to nie duży
                        koszt biorąc pod uwagę możliwość wykonywania nieograniczonej ilości przelewów i
                        korzystania z każdego bankomatu bez dodatkowych opłat.
                        • jack555 Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 12.12.06, 18:04
                          gigbon napisał:

> Pewnie masz rację, że tak jest. Zgodzisz się chyba jednak, że 12,95 to nie duży
                          > koszt biorąc pod uwagę możliwość wykonywania nieograniczonej ilości przelewów i
                          > korzystania z każdego bankomatu bez dodatkowych opłat.

Pewnie, że się zgodzę. BZWBK jest np. droższy (konto z pełną opcją kosztuje coś
                          ok. 15 zł/mc). Co prawda nie mam zbyt dobrych doświadczeń z BPH, ale dużo gorsze
                          mam np. z WBK czy PKO BP (ten to już w ogóle tragedia).
    • jack555 Re: Żarski BPH pozostanie BPH? 11.12.06, 07:50
      proszę bardzo

gospodarka.gazeta.pl/pieniadze/1,52983,3739687.html
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka