zolentyna 17.07.09, 15:53 Które z żarskich przedszkoli jest warte polecenia?Z którego jesteście zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.e.k.o Re: Przedszkola 17.07.09, 20:34 zolentyna napisała: > Które z żarskich przedszkoli jest warte polecenia? Moje dziecko chodziło do przedszkola na osiedlu muzyków. Można powiedzieć, że byłem zadowolony, ale z innymi nie mam porównania, więc trudno tak jednoznacznie ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś
zolentyna Re: Przedszkola 28.07.09, 15:59 Czy to jest publiczne przedszkole?Nie orientuję się,czy są w Żarach jakieś prywatne przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Przedszkola 28.07.09, 16:20 zolentyna napisała: > Czy to jest publiczne przedszkole? Tak, to Publiczne Przedszkole nr 7 im. M. Konopnickiej > Nie orientuję się,czy są w Żarach jakieś prywatne przedszkola. Tak, jest - przy ul. Czerwonego Krzyża, działa od czerwca br. Odpowiedz Link Zgłoś
dami251 Re: Przedszkola 30.07.09, 10:16 Mój synek chodził do MP8 im. Misia Uszatka na Górnosląskiej i byliśmy bardzo zadowoleni. Ciekawa jestem opinii o tym prywatnym przedszkolu, ale trzeba jeszcze conajmniej kilka miesięcy poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś