anastasia31 13.12.20, 20:25 Witam Proszę o interpreracje wyniku testu owulacyjnego, moj cykl trwa 31 dni a test wykonałam w 20 dniu cyklu. Druga kreska na teście wyszła dość wyrazna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Wynik testu owulacyjnego 17.12.20, 13:03 Nie ma czegoś takiego, jak stała długość cyklu. To, że zawsze trwał 31 dni, nie oznacza, że kolejny będzie trwał tyle samo. Długość cyklu jest uwarunkowana terminem owulacji (który z jakiegoś powodu może się zmienić, w obie strony zresztą), a nie na odwrót; poczytaj sobie trochę różne wątki na tym forum. Odpowiedz Link
vantiel4 Re: Wynik testu owulacyjnego 22.06.21, 11:44 raczej jestes w ciazy, mozesz do jej kontroli uzywac afrodyty smart z aplikacja na telefon, polecam Odpowiedz Link
annalewa94 Re: Wynik testu owulacyjnego 16.11.21, 22:46 Najlepiej jak się regularnie zapisuje cykle. Do planowania dziecka polecam kontrolę płodności na komputerze cyklu Cyclotest MyWay. Mierzysz rano po obudzeniu się , przed wstaniem z łóżka temperaturę najlepiej pod językiem, zapisujesz też dane dot. śluzu, leków, wagi itp. Tworzą się wykresy cyklu, wiesz kiedy następuje owulacja Odpowiedz Link
dagmara9 Re: Wynik testu owulacyjnego 16.11.21, 23:13 Nie wiem jakich testów używasz, ale tester wielokrotnego użytku afrodyta na ślinę zawsze dokładnie pokazywał mi owulację Odpowiedz Link
kamilazanglii Re: Wynik testu owulacyjnego 30.06.22, 17:28 dokładne wyniki daje komputer cyklu cyclotest MyWay Odpowiedz Link