Dodaj do ulubionych

meble Haber

15.09.09, 14:45
Czy ktoś korzystał z usług tej firmy? (www.habermeble.pl/kontakt.html)

Mogę prosić o opinie - jakość, terminowość?
Obserwuj wątek
    • mesi85 Re: meble Haber 25.02.14, 16:49
      Wiem, że trochę po terminie ale może moja opinia będzie przydatna dla innych osób szukających informacji na temat tej firmy.
      Terminowość ? jak to zwykł mówić właściciel tej firmy - będą robić aż zrobią. W moim przypadku lepią meble już ponad 20 tygodni i końca nie widać bo jak się okazało gość nie zdążył zamówić jeszcze wszystkich elementów.
      Jakość? - hmmm... myślę, że idzie w parze z terminowością.

Podczas budowy miałem styczność z różnej masy fachowcami - jednych mógłbym polecić każdemu innych natomiast tylko wrogom. Firmy Haber Meble z Radzymina nie poleciłbym nawet wrogowi !!!
    • nathka80 Re: meble Haber 02.06.16, 12:00
      Nie polecam. Szkoda czasu i niepotrzebne zawracanie sobie głowy. Prace trwają w nieskończoność a po skończonym montażu brak możliwości zareklamowania produktów bo właściciel bierze pieniądze a potem nie odbiera telefonu pisząc smsy, że niczego nie będzie poprawiał. Jakość średnia i droga. Mieszkanie zostało z niepokończonymi meblami i elementami do wymiany. Szkoda emocji i czasu na taką współpracę.
      • poszkodowani2018 Re: meble Haber 09.12.18, 17:57
        nathka80 napisała:

> Nie polecam. Szkoda czasu i niepotrzebne zawracanie sobie głowy. Prace trwają w
        > nieskończoność a po skończonym montażu brak możliwości zareklamowania produktó
        > w bo właściciel bierze pieniądze a potem nie odbiera telefonu pisząc smsy, że n
        > iczego nie będzie poprawiał. Jakość średnia i droga. Mieszkanie zostało z niepo
        > kończonymi meblami i elementami do wymiany. Szkoda emocji i czasu na taką współ
        > pracę.
        • poszkodowani2018 Re: meble Haber 09.12.18, 17:58
          zapraszam na email
    • nathka80 Re: meble Haber 02.06.16, 12:25
      Na zamówione meble czeka się wiele tygodni i miesięcy a potem okazuje się, że nie ma ani mebli ani wpłaconej zaliczki. Chaotyczne umowy, brak protokołów, faktur, nie odbieranie telefonów, tym samym brak informacji to specjalność tej firmy. Zaliczkę za niezrobioną pracę już ponad rok właściciel mi zwraca. Nie zawracajcie sobie głowy takimi pseudo fachowcami!
      • kasiara28 Re: meble Haber 23.08.16, 10:38
        nathka80 - gdzie oni mają zakład lub biuro. Pod tym linkiem na górze są jakieś bzdury a w Radzyminie jakoś nie widziałam żadnej firmy Haber. Czy by na pewno piszesz o tej samej?
        • antena123 Re: meble Haber 17.05.17, 21:40
          tej nazwy firmy już nie ma , zmienił bo wcześniej zapracował na złą opinie na FCTS MEBLE z siedzibą Radzymin Wiejska 5 tak jest na wizytówce , wszystko inne jest bez zmian czyli cwaniak , partacz , niekulturalny TOTALNY CHAOS nie przyjmuje reklamacji bo on się nie myli
          Szkoda zdrowia i pieniędzy
          • poszkodowani2018 Re: meble Haber 09.12.18, 17:59
            zapraszam na email.poszkodowani2018@wp.pl
          • poszkodowani2018 Re: meble Haber 09.12.18, 18:02
            zapraszam na email poszkodowani2018@wp.pl
    • badzior2727 Re: meble Haber 05.12.18, 15:02
      Prosimy o kontakt poszkodowanych email.poszkodawni2018@wp.pl
    • badzior2727 Re: meble Haber 05.12.18, 15:03
      poszkodowani2018@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka