kleopatrix Re: SIATKÓWKA 31.12.10, 11:51 No niestety, ale tak jak myślałam, w niedzielę nie możemy się spotkać. W szkole jest przerwa świąteczna i po pierwsze: od dwóch tygodni nie grzeją w szkole, więc mielibyśmy zimno, a po drugie: nikt specjalnie dla nas by nie przyszedł. Pan kierownik udzielił mi informacji, że możemy u nas w przyszłą sobotę się spotkać (koło 15-16- jeszcze godzina do potwierdzenia) bo są znowu jakieś zawody, a później jest hala wolna. W tamtej sali moglibyśmy się spotkać dopiero po tej przerwie świątecznej, czyli w połowie stycznia Także w niedzielę się NIE SPOTYKAMY Jeszcze się odezwę co do spotkania w sobotę, będę prosiła o informację, kto może przyjść. Z uwagi na fakt, że dzisiaj jest sylwester życzę wszystkim szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego roku! Pozdrawiam serdecznie Jola Odpowiedz Link
fazero Re: SIATKÓWKA 31.12.10, 12:03 Mi sobota w przyszłym tygodniu pasuje. Czekam zatem na potwierdzenie godziny, jak dojdzie do skutku spotkanie. Dzięki za życzenia i ja również Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku oraz udanej zabawy Sylwestrowej.... Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link
kleopatrix Re: SIATKÓWKA 11.01.11, 14:39 Ustalenia: - sala w zespole szkół na ul. Konopnickiej jest zajęta jedynie w poniedziałki i czwartki. Reszta dni jest wolna. - pani dyrektor powiedziała, że cena wynosi 40zł za godzinę (trochę dużo. Dziwi mnie to, ponieważ pan kierownik mówił o 40zł za dwie godziny? muszę z nim to jeszcze wyjaśnić) Proszę o propozycje w jakie dni się spotykamy - czy zostawiamy tak jak było - czyli piątki o 19.00 i niedzielę o 17.00? Proszę o informację jak najszybciej, muszę zadzwonić do pana kierownika i mu powiedzieć kiedy idziemy grać z tego względu, że musi iść z nami raz lub dwa razy z nami (dla kontroli) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kleopatrix Re: SIATKÓWKA 11.01.11, 15:17 Będę negocjowała cenę wynajmu. 40zł za godzinę to zdecydowanie za dużo biorąc pod uwagę fakt, że sala ma wielkość boiska do siatki. 40zł za godzinę to bierze pan kierownik za wynajem naszej hali. Jeśli pani dyrektor nie zgodzi się na mniej, to proszę o informacje, czy mimo to będziemy dalej zainteresowani wynajmem. Odpowiedz Link
madziula_5551 Re: SIATKÓWKA 12.01.11, 20:01 ja postaram dostosować się do reszty grupy. czekam na dalsze informacje i pozdrawiam Odpowiedz Link
fazero Re: SIATKÓWKA 13.01.11, 00:15 Witam, Ja również się dostosuje. Choć jeśli będzie to koszt podobny do sali, którą wynajmowaliśmy to sądzę że nie ma sensu zmieniać. Czekam jednak na info na forum. Tymczasem ja w tym tygodniu jestem niedostępny w wawie, wiec proszę o info sms lub via wpis na forum. Pozdrawiam J. Odpowiedz Link
kleopatrix Re: SIATKÓWKA 13.01.11, 11:08 Wsio już załatwione Jutro o 18.50 jesteśmy umówieni z Panem Kierownikiem przed szkołą. Pan Kierownik nawet nawet z nami zagra Proponuję żebyśmy może spotkali się o 18.40 przed naszą halą, bo ja np nie wiem gdzie znajduje się ta szkoła, a nie chciałabym krążyć po Radzyminie przez cały wieczór Odpowiedz Link
kleopatrix Re:Ważna informacja_amatorska liga siatkówki! 18.01.11, 08:32 amatorskaplusliga.pl/home.html Odpowiedz Link
kleopatrix Re:Ważna informacja_amatorska liga siatkówki! 18.01.11, 12:34 Prosiłabym, żeby każdy w miarę możliwości zapoznał się z tymi informacjami (ja go jeszcze wydrukuję na piątek) i żebyśmy o tym porozmawiali na najbliższym naszym spotkaniu. Ja ze swojej strony jestem bardzo chętna, żebyśmy zaczęli brać udział w zawodach Mam nadzieję, że uda nam się zebrać grupę chętnych, bo zdaje sobie sprawę z tego, że nie każdy będzie mógł aż tak mocno poświęcić się siatkówce. Odpowiedz Link
kleopatrix Re: SIATKÓWKA 19.01.11, 09:56 W piątek zapraszam wszystkich na 19.00. Godzina spotkania w niedzielę, do ustalenia. Odpowiedz Link
siatkaball Re: SIATKÓWKA 24.01.11, 17:59 Witam Pewnego dnia przypadkiem wszedłem na forum radzymina i zauważyłem, że ktoś zorganizował towarzyskie granie w siatkówkę i moje pytanie jest takie, jakim cudem? Ponieważ z 2 lata temu (podajże) ja również chciałem zorganizować taką imprezę, ale niestety pomysł szybko upadł, bo nie było wystarczająco chętnych na granie w tą dyscyplinę sportu. A teraz widzę, że już gracie spory czas i macie zapewne wyselekcjonowaną grupkę, którą zazwyczaj gracie i nie dopuszczacie nowych chętnych osób. kleopatrix napisz mi czy dużo jest osób chętnych na stworzenie 2 grupy? bo powiem tak, ze ja też bym sie dołączył + (zapewne) jeszcze jedna osoba? Odpowiedz Link
kleopatrix Re: SIATKÓWKA 26.01.11, 15:35 Witam, Oczywiście, że mamy już zorganizowaną grupę, co nie oznacza, że nikt nowy nie może przyjść. Tylko udział nowej osoby w grze może być jedynie na zasadzie zastępstwa, jeśli kogoś z grupy nie ma. Nic innego na chwilę obecną nie mogę zaproponować. Do nas cały czas przychodzą nowe osoby, ale grają tylko dlatego, jak już wspomniałam wyżej, że nie ma np. 2 osób z grupy. Jakim cudem mi się to udało? Nie wiem, może po prostu trafiłam na odpowiednie osoby Teraz to nie tylko gramy w siatkę, ale nawet chodzimy po niej na piwko i bilarda, polecam W piątek jedziemy na towarzyski mecz z Dąbrówką, później mamy plany, żeby zgłosić się do Amatorskiej Ligi Plusa. Mam nadzieję, że nam się to uda Zapraszam na grę, ale nie zawsze gwarantuję miejsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link
siatkaball Re: SIATKÓWKA 28.01.11, 23:54 No wiem, że macie zorganizowaną grupę, ale moje pytanie jest takie. Czy jest spora grupka "siatkarzy i siatkarek", żeby utworzyć drugą grupę, ktora grałaby ze sobą i byłaby zupełnie od waszej niezależna. Bo jak mam przyjść i popatrzeć, to wolę już pojechać na Polibudę, albo na AWF gdzie studiuję Ale mi się chce grać, że tak się wyrażę Pozdrawiam Odpowiedz Link
kleopatrix Re: SIATKÓWKA 29.01.11, 11:19 Jakiś czas temu było kilka osób, które były zainteresowane utworzeniem nowej grupy, ale z tego, co się orientuję, już ich nie ma. Nie było wyraźnego "lidera", który by się zajął utworzeniem nowej grupy. Odpowiedz Link
kleopatrix Re: SIATKÓWKA 01.02.11, 15:39 Salę w szkole mamy "załatwioną", także możemy przychodzić kiedy chcemy i grać jak długo chcemy. Także w piątek (04.02) widzimy się o 19.00. Godzina spotkania w niedzielę do ustalenia. Co do naszej hali to niestety, ale musimy poczekać...dopóki piłkarze jej nie opuszczą, czyli prawdopodobnie do końca lutego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kleopatrix Re: SIATKÓWKA 14.02.11, 09:26 Proszę o informację kto byłby chętny i miałby możliwość spotykania się dodatkowo w tygodniu na grę? Na razie jest propozycja w środy o 19.00. Są ferie więc przez dwie najbliższe środy nie będzie problemu z wynajęciem. Nie wiem jaka sytuacja będzie później, ale myślę, że nie powinno być problemów (chyba, że jak będą zebrania, czy jakieś inne "imprezy"). P.S Wczoraj było tak zimno, ponieważ jest awaria kotłowni. Rozmawiałam wczoraj ze "stróżem" i powiedział, że dzisiaj powinno być to naprawione. Także już nie powinniśmy tak marznąć Pozdrawiam Odpowiedz Link
siatkaball Re: SIATKÓWKA 26.02.11, 18:19 Witam. ktoś do mnie napisał, że są jakieś wolne miejsca na siatce? Można kiedyś w paść? Odpowiedz Link
kleopatrix Re: SIATKÓWKA 28.02.11, 09:06 Witam Wszystkich Z uwagi na fakt, że na FC jest wiele osób bez zdjęcia i jest mi trudno trafić na "naszych", proszę o to, żebyście mnie znaleźli i zaprosili do znajomych, jestem jako: Jolanis Niewiadomska Założyłam już grupę na FC, czekam tylko na Was. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kleopatrix Re: PILNE_poszukujemy osób! 01.04.11, 21:37 UWAGA!!! Poszukujemy 3-4 osób do chętnych w siatkę!!! Spotkania odbywają się w piątki w ROKIS o godz. 20.00 oraz w poniedziałki o 20.00 lub we wtorki o 19.00 (drugi termin do uzgodnienia) Poszukujemy tylko osób, które będą regularnie uczęszczały na spotkania, a nie tylko raz na jakiś czas! Odpowiedz Link
agnis0609 Re: PILNE_poszukujemy osób! 07.11.11, 16:57 Cześć jestem zainteresowana chodzeniem na siatkówkę wraz z koleżanką. Pytanie czy jeszcze kogoś szukacie? Odpowiedz Link
moode Re: PILNE_poszukujemy osób! 08.11.11, 00:36 agnis0609 napisała: > Cześć jestem zainteresowana chodzeniem na siatkówkę wraz z koleżanką. Pytanie c > zy jeszcze kogoś szukacie? Witam, Zapraszamy, w chwili obecnej nie ma problemu, ponieważ brakuję nam kilka osób. Gramy w czwartki o 20:00 w Zespole Szkół w Słupnie al. Jana Pawła II 14 (szkoła znajduję się przy skrzyżowaniu z sygnalizacją świetlną, pierwsze światła na drodze z Radzymina do Warszawy. Odpowiedz Link
kosabeauty Re: PILNE_poszukujemy osób! 26.12.11, 13:16 witam, czy można w styczniu 2012 dołączyć do grających? pozdrawiam KB Odpowiedz Link
jasmine-86 Re: PILNE_poszukujemy osób! 29.12.11, 18:15 kosabeauty napisał: > witam, > czy można w styczniu 2012 dołączyć do grających? > pozdrawiam > KB Hey, Jasne, że można dołączyć, aczkolwiek nie w styczniu, tylko dopiero w lutym... ze względu na różne zawirowania związane z wynajęciem sali, grę wznowimy dopiero od lutego, z powodu czego wszyscy ubolewamy Mimo wszystko zapraszamy pzdr! Odpowiedz Link
ninja2009 Re: PILNE_poszukujemy osób! 11.07.12, 21:20 Witam, jest szansa żeby przyłączyć się do was na wspólna grę w siatkówkę? Odpowiedz Link
g3xt Re: PILNE_poszukujemy osób! 17.07.12, 20:20 ja także jestem chętna na rozruszanie kości teraz mam naprawdę dużo czasu Odpowiedz Link
karolinal124 Re: PILNE_poszukujemy osób! 19.07.12, 11:22 Jeżeli istnieje jeszcze szansa dołączenia się do zespołu, to ja również jestem zainteresowana:] Odpowiedz Link
tizen Re: PILNE_poszukujemy osób! 20.07.12, 13:42 Witam, w czasie trwania wakacji, nie gramy w siatkówkę. Prawdopodobnie zaczniemy grać od września. Pozdrawiam Odpowiedz Link
karolinal124 Re: PILNE_poszukujemy osób! 20.07.12, 15:16 Dziękuję za informację i w takim razie odezwę się we wrześniu. Pozdrawiam XD Odpowiedz Link
glosator1982 Re: PILNE_poszukujemy osób! 27.07.12, 10:19 Cześć, Ja bym się także chętnie przyłączył do gry w siatkówkę. Proszę o informację we wrześniu, czy znajdzie się miejsce. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
jasmine-86 Re: PILNE_poszukujemy osób! 01.08.12, 18:00 Hej, Jak już ktoś napisał grę wznawiamy od września. Tak więc serdecznie zapraszamy nowe osoby, szczegóły podamy pod koniec sierpnia, także proszę uzbroić się w cierpliwość i uważnie śledzić informacje Pzdr! Odpowiedz Link
jasmine-86 Re: PILNE_poszukujemy osób! 10.09.12, 14:44 Witam, Od przyszłego tygodnia, tj. 18 września wznawiamy grę w siatkówkę Zapraszamy chętnych do gry we wtorki o 20:00 do Zespołu Szkół w Słupnie al. Jana Pawła II 14. Pzdr! Odpowiedz Link
glosator1982 Re: PILNE_poszukujemy osób! 06.10.14, 08:45 Witam wszystkich, Poszukuję grupy grającej w siatkę, do której mógłbym się przyłączyć. Czy w Radzyminie ktoś gra? Odpowiedz Link