marcik15-4 21.03.09, 22:45 Do kogo udać się na fajne strzyżenie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puzzle112 Re: Dobry fryzjer? 22.03.09, 21:43 Polecem Akademie Urody i p.Malgosie.Jest na biezaco z trendami .Zawsze wychodze zadowolona. Odpowiedz Link
marcik15-4 Re: Dobry fryzjer? 23.03.09, 09:49 Byłam jakiś czas temu i nie byłam zadowolona. Czesana byłam zawsze prostownicą (bo szybciej), a po strzyżeniu przez panią Małgosię nie mogłam się sama uczesać. Fryzura była chyba nwoczesna bo niesymetryczna, prawa strona inaczej obcięta niż lewa. Mimo całej sympati do pani Małgosi nie podobało mi się. Poza tym zapisałam się na 17 a usiadłam godzinę później. Odpowiedz Link
35heksa Re: Dobry fryzjer? 23.03.09, 13:36 Zgadzam się z opinią na temat salonu urody pani Małgorzaty , obsługa jest nie miła, jedynie dla starych znajomych parzy się kawę i ,,ucina pogawędki,, a niepunktualność to standard w tym salonie . Ja korzystam z usług salonu fryzjerskiego z Wołomina ,,Metamorfoza,,właściciel Jakub Hoppe punktualność i obsługa bardzo profesjonalna .Polecam Odpowiedz Link
mumina0 Re: Dobry fryzjer? 25.03.09, 21:05 mi też tak włosy spieprzyli... ja polecam look w M1, tam naprawde jest super. Odpowiedz Link