bibe-lot0 24.08.09, 21:56 Czy ktoś był może już u fryzjera w budynku z III etapu? Jakie wrażenia i ceny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inneska80 Re: FRYZJER 25.08.09, 09:09 sama jestem ciekawa- szkoda ze nie ma w jakich godzinach czynny-ale słuchy chodzą że klientki sa bardzo zadowolone! Odpowiedz Link
zenek1011 Re: FRYZJER 25.08.09, 15:11 WItam, Miałem przyjemność skorzystać w zeszłym tygodniu. Strzyżenie męskie- 15 PLN. Na prośbę Żony zapytałem też o cenę paznokci- Panie poinformowały mnie, że manicure kosztuje 25 PLN. Ogólnie byłem bardzo zadowolony z obsługi i oczywiście z efektu Zakład nie jest nowy- Panie tłumaczyły, że przeniosły się na nowe miejsce. Dlatego też mają sporo "starych" klientów- szczególnie przed weekendami. Pozdrawiam, Marcin, klatka A Odpowiedz Link
inneska80 Re: FRYZJER 25.08.09, 21:44 byłam zapytałam i pani powiedziała balejaż na długie włosy 110 zł! tak faktycznie stałych klientek maja dużo wiec nie mają czasu dla nowych, za obsługę i pierwsze wrażenie wielki minus Odpowiedz Link
dandd69 Re: FRYZJER 26.08.09, 10:46 Ja też daję wielki minus za obsługę, Panie strasznie nie miłe, nieprofesjonalne podejście do Klienta. Odpowiedz Link
best-agulina Re: FRYZJER 26.08.09, 11:11 Tak , właścicielka miała zakład w starej panoramie, i tez mam nie miłe doswiadczenia z tą pania , tak mnie uczesała ze w domu musiałam poprawiac , oczywiscie w trakcie tłumaczyłam jej jak ma byc ale ona ma wyuczonych kilka fryzur i nie potrafi wymysleć nic innego, zero inwencji twórczej - klapki na oczach. Odpowiedz Link
wykrzo Re: FRYZJER 27.08.09, 09:41 eeee tam.... po tym co tu przeczytałem, poszedłem na próbę zapytać i usłyszałem że jak "facet" chce na krótko to tylko maszynką. "nie warto się męczyć nożyczkami". cóż... Odpowiedz Link
inneska80 Re: FRYZJER 27.08.09, 11:17 ja mam super fryzjerkę w Warszawie (tylko mi troszkę nie po drodze teraz) ale już jej nie zmienię- chciałam mieć bliżej w Radzku ale trudno nie to nie. Odpowiedz Link
adarkowska Re: FRYZJER 25.09.09, 17:26 Witam jestem pracownikiem tego salonu tak sobie czytam wszystkie opinie i jestem rozczarowana bo wszystkie klientki wychodzą raczej zadowolone możne warto spróbować skorzystać z usługi. A co do czasu dla klientów ja mam go zawsze Pozdrawiam wszystkich !!! Odpowiedz Link
aniluapluap Re: FRYZJER 01.09.09, 12:09 Witam wszystkich! ja mam natomiast pozytywne wrażenia, najpierw byłam się zapisać, Pani bardzo miła i uprzejma, strzyżenie z modelowaniem i farbowaniem na jeden kolor 90 zł (cena nawet przystępna), generalnie jestem zadowolona. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
inneska80 Re: FRYZJER 02.09.09, 09:40 to może trafiłas na ta milsza panią. Więcej tam nie pojde- jest mi tylko szkoda, bo ten fryzjer jest pod " nosem" Odpowiedz Link
asia-998 Re: FRYZJER 03.09.09, 13:09 JEST FAJNY FRYZJER NA PRZECIWKO BANKU PKO BP NAD DROGERIĄ NIE JEST MOŻE SUPER TANIO BO STRZYŻENIE PANI 40 ZL PAN MASZYNKA 20 ZL A RĘCZNIE 45 CHYBA ALE JEST MŁODA DZIEWCZYNA TAM I MA RĘKE NAPRAWDE. POLECAM BYLAM ASIA BLOK E Odpowiedz Link
inneska80 Re: FRYZJER 10.09.09, 09:03 Asiu a jesli chodzi o paznokcie, można sobie tam pomalowac czy nie? Odpowiedz Link
adarkowska Re: FRYZJER 25.09.09, 17:31 Tak można pomalować paznokcie i to bardo ładnie pani miła i profesjonalna Odpowiedz Link
xymox7 Re: FRYZJER 15.10.09, 17:47 Korzystam z usług tego salonu od kilku lat i teraz mimo że mam daleko i pod nosem kilka salonów,nie zmieniam.Jestem zadowolona bo obsługa i wykonanie jest fachowe,pani Dorota umie właściwie doradzić np.co do wyboru koloru farby i nie narzuca swoich pomysłów oraz jest punktualna i to mi odpowiada.Ponieważ ma dużo "starych" klientek, więc lepiej z pewnym wyprzedzeniem zapisać się.a klienci tez są różni,nikomu się nie dogodzi i zawsze znajdzie się jakaś maruda; jak to w Radzyminie.... Odpowiedz Link
superkitka20 Re: FRYZJER 19.10.09, 11:48 Korzystałam z usług salony fryzjerskiego w sobotę i jestem bardzo zadowolona, panie były miłe, fryzura udana więc naprawdę mogę polecić. Odpowiedz Link
menia82 Re: FRYZJER 15.09.09, 09:13 Fryzjer zaliczony (około 1 wrzesnia). Zapisałam się wcześniej telefonicznie, Pani bardzo miła (przez telefon), zapisała, chciałam do właścicielki p. Doroty, i tak mnie zapisała. Wizyta - hm, w sumie tak pół na pół, obsługa miła, ale ze strony praktykanki. Pani Dorota do której byłam zapisana, i byłam punktualnie, akurat miała umalowane paznokietki i nie raczyła nawet mnie poinformować, że nie będzie się dotykała do moich włosów, tylko coś zaczęły rozmawiać z drugą panią, i ta druga pani (nie wiem jak miała na imię), łasakwie zaprosiła mnie na mycie i strzyżenie (praktykantka umyła włoski), a ta druga pani (nie Dorota), mnie ostrzygła i umodelowała, no i tutaj stety muszę powiedzieć że jestem SUPER ZADOWOLONA, włoski mi tak super ukształtowała, że praktycznie w codziennej pielęgnacji nie wymagają użwania szczotki do modelowania, wystarczy sama suszarka, rękę ma dobrą do strzyżenia. I nie wiem czy polecać czy nie, bo z obsługi jestem niezadowolona, ale, z czym, wyszłam na głowie z tego zakładu, jestem i to bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
delinka1 Re: FRYZJER 04.11.09, 13:07 hej, ja byłam na manicure i: 1) bardzo miła Pani, więc to na plus. Ale samo wykonanie manicure: niedokładne, niedelikatne i generalnie na nie. Raczej tam nie wrócę z paznokciami. 2) Atmosfera: wg mnie pewnym standardem jest, ze jak ktos (=potencjalna klientka) wchodzi do takiego salonu to spotyka sie z usmiachem, zainteresowaniem, czy chociaz zwyczajnym pytaniem "W czym mozna pomoc?" a tu niestety traci kulturą z czasów PRL. Zamiast grzecznego powitania jest obcięcie wzrokiem, w najlepszym przypadku ignorowanie. Nie znoszę czegoś takiego. Odpowiedz Link
czitoszielony Re: FRYZJER 05.11.09, 13:19 Ludzie niektórzy wypowiadający się na tym forum są mało kulturalni i aroganccy potrafią tylko krytykować obgadać kogoś za plecami nawet sąsiadów a na klatce się uśmiechają są dwulicowi wiec spójrzcie na siebie i dajcie wszystkim spokój przestańcie pisać te głupoty!!! Odpowiedz Link
ane-ta7 Re: FRYZJER 24.11.09, 11:47 witam!czy może ktoś z Państwa podać mi nr tel.do tego zakładu marcinoz76@o2.pl Odpowiedz Link
inneska80 Re: FRYZJER 27.09.10, 15:00 czy ktoś był na balejażu lub strzyżeniu w salonie Artego VIP lub Warsztat fryzjerski????? Odpowiedz Link