cut_inz 28.01.12, 01:22 Czy ktoś słyszał czy w tym hotelu zdarzały się sytuacje kiedy to po przyjeździe turystów okazuje się, że nie ma dla nich miejsca w hotelu? (biuro proponuje inny hotel) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Albatros Palace - hurghada 28.01.12, 17:10 to nie zależy od hotelu, ale od biura z jakim podróżujesz. owszem, zdarzyła mi się taka przygoda z ecco holiday, ale w sumie dostałam dużo lepszy hotel, niż ten który zamawiałam. byłam bardzo, bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mob-os Re: Albatros Palace - hurghada 28.01.12, 19:09 Rozumię z tego że Ecco Holiday ma praktykę niedotrzymywania umowy i zmienia hotele . Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Albatros Palace - hurghada 28.01.12, 20:02 mob-os napisała: > Rozumię z tego że Ecco Holiday ma praktykę niedotrzymywania umowy i zmienia hotele.." źle rozumiesz. na sześć wyjazdów z ecco, raz mi się tylko taka sytuacja przytrafiła. i jak pisałam powyżej, dostałam lepszy hotel, niż ten co zamawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gemalla Re: Albatros Palace - hurghada 28.01.12, 19:31 taką wiedzą to najlepiej dysponują w biurze podróży. Ja dostałam info(wprawdzie kilka miesięcy temu, no ale zawsze) że sun fun przoduje w zmianach hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
alex_spike Re: Albatros Palace - hurghada 28.01.12, 20:10 Była taka sytuacja w zeszłym roku, ale raczej z winy biura podróży.. Poczytaj sobie: forum.gazeta.pl/forum/w,622,128919009,128919009,Artykul_z_Onetu_Oasis_vs_Turysci.html Na moje 4 pobyty w tym hotelu, nigdy nie miałam żadnych problemów.. Odpowiedz Link Zgłoś