Dodaj do ulubionych

Shores Golden 2012

16.04.12, 19:36
Hej szukam jakiś informacji tegorocznych na temat w/w hotelu,tzn jak pokoje ,all i ogólnie co warto wiedzieć podczas pobytu,np. które pokoje mają taras i czy np. za parę dolców można dostać lepszy pokój,czy kupioną wodę(piwo)poza hotelem można wnieść na teren? i ogólnie jakieś porady.
Aha lecę w czerwcu z mężem i córką
Obserwuj wątek
    • caprio22 Re: Shores Golden 2012 16.04.12, 19:58
      wyszukiwarka się kłania.. i forum Egipt-hotele-opinie
      • angelsik Re: Shores Golden 2012 16.04.12, 20:36
        Którego czerwca tam lecicie?My też do tego hotelu 6.06 z synkiem 4 letnim.
        • deoand Re: Shores Golden 2012 16.04.12, 20:56
          Golden Shores to raczej nie jest hotel rodzinny szczególnie dla małych dzieci
          • angelsik Re: Shores Golden 2012 17.04.12, 13:08
            A czemu tak uważasz?
            Wiesz my nie mieliśmy za bardzo wyboru, zmienialiśmy w biurze wycieczkę ( Turcja) i mieliśmy zaproponowaną do Sharm(własnie golden) albo Tunezję( chcielismy sie zmieścić w cenie z ewen toplatą do 800 zł na całości).
            Ale znajoma byla i chwaliła. Z tym ze bez dziecisad
            Daj wiecej szczegółów!
            • deoand Re: Shores Golden 2012 17.04.12, 13:53
              Dlaczego tak uważam - ponieważ byłem w Golden Shore co prawda 2 lata temu i przed kilkumiesięcznym zamknięciu Goldena na czas rewolty ale nie podejrzewam aby sie cos zmieniło . Hotel jest jednym z trzech obiektów włoskiego własciciela / Golden Aloha i Amphoras / i animacje po włosku sa przeznaczone raczej dla młodych ludzi a nie dzieci ... konkurs mokrego podkoszulka to chyba nie jest specjalna zabawa dla dzieci ? . Szczerze mówiąc nie widziałem w ogóle jakieś animacji dla dzieci ale może sie myle bo siła rzeczy zupełnie mnie to nie interesowało -jakoś tez dzieci specjalnie nie widziałem . Natomiast to co może dziecko zainteresować to płyciutka częśc rafy w Aloha Shores czyli holelu przy morzu do którego sie idzie aby sie pokąpać . Akurat w sam raz dla małego dziecka aby poogladac rybki tylko trzeba kupić plastikowe buciki aby nie zranić stopy na kamieniach .
              A może teraz jest inaczej ???
        • mucha013 Re: Shores Golden 2012 17.04.12, 18:59
          my 16,więc może się spotkamy
          • arabela27 Re: Shores Golden 2012 18.04.12, 10:08
            to prawda - byłam z 4 latką i żadnych atrakcji dla dzieci. Brak jakiejkolwiek zjeżdżalni jedyny plus to podgrzewany basen i piękna rafa w Aloha. W hotelu 90 % to włosi i wiekowo starsi albo młodzież dzieci brak
            • monik-ak15 Re: Shores Golden 2012 17.03.13, 07:59
              Witam, odświeżam pytanie o Hotel Shores Golden, wybieram się w najbliższych dniach i ten hotel biorę pod uwagę. Jest marzec i nie wiem czy w tym okresie w Egipcie są konieczne baseny z podgrzewaną wodą ? I jaka z plażą oraz czy jest rafa?
              Ten hotel podobno taki posiada, proszę o opinie .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka