Dodaj do ulubionych

Sol Y Mar Abu Dabbab Marsa Alam

10.06.12, 12:57
Witam

Tak jak w temacie, moje pytanie dotyczy właśnie tego hotelu. Czy zmieniło się coś odnośnie pokoi? Będąc tam dwa lata temu, pokoje miały wiele niedoróbek i niedociągnięć smile jak to zwykle bywa w Egipcie. Szukając nowych informacji na temat Sol Y Mar natrafiłam na zdjęcia, które pokazują zupełnie nowy standard (zdjęcie nr 2 i 5)

www.hotelsone.com/marsa-alam-hotels-eg/sol-y-mar-abu-dabbab-resort.pl.html?cur=USD&as=g&aid=6482473118&dsti=321684&dstt=8&label=ggehoeu-bh172963&gclid=CNXMwN-hw7ACFQpd3wodaj3nqQ&akw=sol%20y%20mar%20abu%20dabbab&asrc=Search
Może dotyczy to nowego skrzydła, które było jeszcze w budowie podczas mojego pobytu.
Jeśli ktoś z Was wie coś na ten temat, to bardzo proszę o informacje...
Obserwuj wątek
    • aksas Re: Sol Y Mar Abu Dabbab Marsa Alam 10.06.12, 13:16
      ja bylam w 2009 cudowne miejsce rzeczywiscie
      zazdroszcze
      Asia
    • kkk Re: Sol Y Mar Abu Dabbab Marsa Alam 13.06.12, 14:59
      byłam niedawno, mielismy pokój z widokiem na morze (bez dopłaty) ale tak jak pisałas, lekkie niedoróbki itd wink nie przeszkadza to jednak bo jest czysto itd, a to ze pekniecie na ścianie czy krzywa fuga - nie psułam sobie tym urlopu, cieszyłam się plażą, morzem i żłwiami widzianymi codziennie w wodzie, niezapomniane przeżycia.
      Dobudowana jest całkiem nowa częśc, jeszcze nie otwarta jednak (byłam koniec maja -poczatek czerwca), ja byłam chyba w starszej, troszkę nowsza jest z widokiem na baseny itd i wyglądało w srodku na ciutke lepsze może.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka