shigella2 04.08.04, 10:31 jadę tam 6.08 z wawy z biurem Pegas. jeśli wiecie coś o tym hotelu i biurze podróży to proszę o info. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egipt-hotele Re: SHARM REEF- Sharm el Sheikh (****) 03.12.04, 20:07 Mam nadzieje ze juz Pani byla w Sharm el Sheikh w hotelu Sharm Reef prosze wiec o opinie i wrazenia poniewaz chce tam wyjechac w styczniu ale nie wiem czy warto sie zapisac? Dziwie sie troche ze nikt nie napisal nic na ten temat na pani pytanie? Pozdrawiam Pania i innych turystow ktorzy tam byli i prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
ali36 Re: SHARM REEF- Sharm el Sheikh (****) 10.12.04, 22:03 W styczniu wybieram się do Sharm el Sheikh - hotel Sharm Reef , proszę o informacje na temat tego hotelu oraz czy biuro Pegaz jest wiarygodne . Odpowiedz Link Zgłoś
asafazja1 Re: SHARM REEF- Sharm el Sheikh (****) 18.01.05, 19:06 Byłam z mężem w zeszłym roku w marcu. Było mało ludzi na terenie hotelu .plusy to duzy basen plus mały podgrzewany zabudowa 1-pietrowa z gory widac nawet kawałek morza jedzenie niezłe jak wszędzie miła obsługa która pamięta o urodzinach gosci blisko do Starego Szarmu do plazy dowozi busik bardzo ładne rafy Biuro Pegas bez zarzutu rezydentka nie narzucała sie nam co było także plusem Odpowiedz Link Zgłoś