Dodaj do ulubionych

Beirut-Hurghada (***)

06.08.04, 12:42
Kto może podzielic sie wrażeniami z pobytu w tym hotelu ?
Obserwuj wątek
    • pc_maniac Re: Beirut-Hurghada (***) 06.08.04, 17:21
      (cyt.: ida 29-07-2004 17:22)

"bylam w beirucie 3 lata temu i bylo strasznie, szczegolnie plaza do bani,
      malutka, brak lezakow no i mazut, bo cumuja tam lodzie, odradzam!!! "
      • pc_maniac Re: Beirut-Hurghada (***) 06.08.04, 17:25
        (cyt.: daro 22-05-2004 08:55)

"witam
        zajmowałem sie tym tematem niedawno i powiem tak,brat wybiera się pod koniec
        czerwca do Egiptu i miał jechać dokładnie tam gdzie Ty ,poszukałem ,poszperałem
        i co sie okazało:
        HOTEL BEIRUT TO SYF!!!!
        free4web.pl/3/2,63006,123855,1889185,Thread.html;jsessionid=2AA9277EBB3DB73F2296115D504661B3
        doradziłem mu hotel Bella Vista z oferty Oasis tours cena prawie taka sama!!!
        nawet w biurze podróży zachwalali ten hotel a Beirut odwrotnie-smile
        free4web.pl/3/2,63006,123855,1645200,Thread.html;jsessionid=09A3D49182423BA5AB6B49FF94036F1B
        daj znaka jak wrócisz!!!!!!!!!
        miłego wypoczynku
        daro"
        • pc_maniac Re: Beirut-Hurghada (***) 06.08.04, 17:27
          (cyt.: Tom135 19-03-2004 08:04)

"Bylem w 2003, taki sobie, muchy nie daja sie opalac, jedzenie dobre ale
          podlapalem tam chorobe Lambioze i do dzisiaj sie lecze silnymi prochami na te
          pierwotniaki. Ogolnie Synaj jest lepszy - Sharm El Shaik i polecam."
          • pc_maniac Re: Beirut-Hurghada (***) 06.08.04, 17:29
            (cyt.: Adam 21-03-2004 20:45)

"Wyjątkowo podły hotel.
            Z 3*, w których byłem jedynym godnym polecenia jest Jasmine Village (patrz
            wiadomość: "Sunrice Palacio, czy Alladin?"
            Z Jasmin też można chodzić na obiadki do Alibaba(5*).
            Ma go Neckerman i chyba EurotourAT. W Eurotourze z pewnością jest taniej."
            • pc_maniac Re: Beirut-Hurghada (***) 06.08.04, 17:42
              (cyt.: ALEKSANDRA alexa21@poczta.fm 26-06-2003 19:46)

"Witam,
              Byłam w zeszłym roku w Beirucie i już bym tam więcej nie pojechała. Standart
              mocno zaniżony, obsługa OK i jedzenie dobre, ale pokoje a w szczególności
              łazienka raczej kiepskie. Klimatyzaczja głośna. Wygląda to trochę jak za PRL-u
              (pokoje mam na myśli)smile Są dwie maleńkie plażyczki, bardzo kiepskie obok cumują
              łodzie więc można się potaplać w mazucie. Wieczorkiem nie ma gdzie wyjść bo
              hotel jest oddalony od centrum, trzeba dojechać busem. Polecam raczej jakiś
              hotelik w centrum tam jest przynajmniej jakieś życie nocne i można zrobić
              podstawowe zakupy (ale jest za to głośno). I jeśli oczekuje się "normalnego"
              tzn. przyzwoitego standartu to polecam raczej hotel 4* choć podobno i te
              zostawiają czasami wiele do życzenia. Pozdrawiam i w razie pytań proszę pisać."
        • emmma Re: Beirut-Hurghada (***) 13.08.04, 15:59
          Chyba opinie o tym hotelu tutaj są "trochę" przesadzone...
          Nie wiem na jakie się wygody nastawiacie jadąc do hotelu 3* ale hotel Beirut to
          naprawdę nie jest żaden syf!
          Byłam tam w zeszłym roku w październiku. Dostałam pokój w bungalowie. Pokój był
          czyściutki, bardzo wygodne łóżka, telwizor z TV Polonią, lodówka, klimatyzacja,
          która działała bez zastrzeżen, zero robactwa. Łazienka była również czysta.
          Może przydałby się mały remont łazienki, ale naprawdę nie było co narzekać.
          Pokoje były sprzątane codziennie, po małym napiwku wyglądały jeszcze ładniej -
          ślicznie ułożona piżama czy kwiaty na łóżku.
          Jedzenie było urozmaicone, choć potrawy się powtarzały, ale było ich tak wiele,
          że codziennie można było wybierać coś innego. Śniadania - pyszne omlety,
          kolacje- super ciasta i słodkości. Do tego oczywiście rózne inne bardzo smaczne
          rzeczy. Były tez owoce. Napoje do śniadanie bezpłatne - kawa, herbata, soki. Do
          obiado-kolacji trzeba było już płacić - ale to chyba normalne poza opcją All
          Inc.
          Obsługa bardzo miła, wszyscy pomocni.
          Kiedyś w nocy rozbolała mnie strasznie głowa, to obsługa hotelu pojechała o 4
          rano do apteki po tabletki!!!
          Poza tym fajny, choć nie za duży basen - codziennie czyszczony.
          Plaża nie była za duża, ale ręczniki i leżaki bezpłatne. Zawsze było miejsce.
          Rzeczywiście cumowały obok plaży statki i to może był mały minus, ale jak na 3*
          gwiazdki to uważam, że wybaczalny.
          Ja mogę polecić ten hotel z czystym sumieniem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka