Dodaj do ulubionych

Elphistone - Marsa Alam

10.07.14, 13:43
Witam,
Czy mógłbym poprosić o jakies nowe opinie odnosnie hotelu Elphistone w Marsa Alam? Mam zabukowany wyjazd do tego miejsca. Czytam opinie na roznych serwisach i wszedzie w wiekszosci sa to wpisy nie z tego roku. Czy jest ktos kto byl tam moze niedawno i moglby powiedziec cos nowego o tym miejscu?
z gory bardzo dziekuje!
Obserwuj wątek
    • ulka13 Re: Elphistone - Marsa Alam 15.07.14, 14:57
      Podbijamsmile Był ktoś?? pomost gotowy, kolorowe rybki dostępne? Dziękuję z góry
      • respect_my_authoritah Re: Elphistone - Marsa Alam 16.07.14, 11:08
        podbijam. ktokolwiek, cokolwiek ?smile
      • stefaniszyn32 Re: Elphistone - Marsa Alam 23.07.14, 10:47
        Dużo informacji....
        www.oceniacz.pl/hotel/3044/elephistone/opinie
        • respect_my_authoritah Re: Elphistone - Marsa Alam 23.07.14, 10:56
          stefaniszyn32 napisał(a):

> Dużo informacji....
          > www.oceniacz.pl/hotel/3044/elephistone/opinie

Jakie dużo? jedna opinia z 2014, pozostałe z dawnych lat. pytalismy w tym watku o jak najwiecej swiezych a nie tylko jedną smile
    • stefaniszyn32 Re: Elphistone - Marsa Alam 23.07.14, 11:13
      Tu jest dużo zdjęć i nowsze opinie....
      pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g311425-d547058-Reviews-Elphistone_Resort-Marsa_Alam_Red_Sea_and_Sinai.html
      • respect_my_authoritah Re: Elphistone - Marsa Alam 23.07.14, 11:14
        stefaniszyn32 napisał(a):

> Tu jest dużo zdjęć i nowsze opinie....
        > pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g311425-d547058-Reviews-Elphistone_Resort-Marsa_Alam_Red_Sea_and_Sinai.html

dzięki ale to miejsce tez juz dawno przejrzalem. jak spojrzysz dokladniej to zobaczysz, ze wiekszosc jest nie z 2014 roku.
        • karolcia_00 Re: Elphistone - Marsa Alam 05.02.15, 18:35
          Podbijam temat smile był ktoś ostatnio? wiem tylko, że w styczniu br został otwarty nowy pomost. Przede wszystkim interesuje mnie stan rafy przy hotelu oraz stan pokoi, dzięki za wszelkie inf smile
          • respect_my_authoritah Re: Elphistone - Marsa Alam 05.02.15, 20:41
            ja bylem tylko raz, w 2014 roku. miejsce ma potencjal. niestety potrzeba czasu zeby miejsce bylo super. pokoje zalezy gdzie trafisz ale ogolnie super. im blizej basenow badz plazy tym lepsze pokoje. nie dajcie sie wcisnac tylko do budynku M tam obsluga mieszka... ogolnie wiekszosc pracownikow ok z wyjatkiem menedzera recepcji. taki mega chudy w okularach z wasem. bezczel i prostak. pozostali ludzie z obslugi suuuuper nawet glowny manager calego obiektu. jedzenie dobre. rafa ok ale nie wiem jak ta przy hotelu bo nie bylo pomostu jeszcze wiec jezdzilismy do abu dabab badz do sasiednich hoteli. aaaa i przyzwyczaj sie do tego ze wlochow bedzie masa i beda wszystkich z gory traktowali smile
            • karolcia_00 Re: Elphistone - Marsa Alam 06.02.15, 19:31
              dzięki!
          • anulka123451 Re: Elphistone - Marsa Alam 01.07.15, 23:38
            Ja również podbijam temat smile Wybieram się w sierpniu. Interesuje mnie rafa (czy ładna, zadbana), jedzenie czy dobre, czystość na basenie i w pokojach i jak z animacjami smile Będę wdzięczna za każdą cenną wskazówkę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka