raptularz1 08.02.08, 19:20 jesli ma ktoś fotki hotelu i okolicy bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauninka Re: Mexicana Resort 4* 20.05.08, 20:24 bylam i spedzialm tam uroczy tydzien az zaluje ze tylko tydzien!! hotel uroczy-troche sie obawialam co zastane ale wrocilismy bardzo zadowoleni! Tylko na jedzenie takie sobie...nie aby glodny czlowiek chodzil ale jakies takie dziwne te ich specjaly przemila obsluga! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaaaa2 Re: Mexicana Resort 4* 22.05.08, 22:43 www.holidaycheck.pl/hotel-informacje+o+podro%C5%BCy_Hotel+Creative+Mexicana+Resort-hid_41344.html Odpowiedz Link Zgłoś
romanio Re: Mexicana Resort 4* 24.07.08, 15:34 W hotelu Mexicana byłem ubiegłym roku. Wcześniej odwiedziłem Amar Sina i Sharming Inn, a w czerwcu Sol Verginia. Mexicana jast hotelem poprawnym, czystym, obsługa ok, jednak brakowało mi ducha. Odbieram ten hotel jako "nijaki". Ale do rzeczy, zalety: czysty, wygodny, duże pokoje, obsługa. Plaża to "Diamond beatch" a więc jedna z najładniejszych w Sharm. Wady: "bezpłciowość", brak występów /to może być czasem zaleta /, stołówka po otwarciu często nie była w stanie pomieścić wszystkich głodnych, trzeba było czekać a to z pustym żołądkiem niezbyt miłe uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
foczkano1 Re: Mexicana Resort 4* 17.05.14, 13:58 witam, leci ktoś do tego hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś