Gość: NaNcY IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 07.01.04, 15:09 Czy ktoś kiedyś oglądał film "Velvet Goldmine"(w polskim tłumaczeniu "Idol")?? Czy można go w jakikolwiek sposób zdobyć ??(bo w pierwszej lepszej wypożyczalni raczej się nie uświadczy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koza Re: "Velvet Goldmine" IP: *.telnet / *.kki.krakow.pl 07.01.04, 20:40 dobry kawałek kina... no i ten glamrock... no ale do zdobycie, to chyba tylko w wypożyczalni... polecam, warto się nachodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: "Velvet Goldmine" IP: *.pwst.krakow.pl 08.01.04, 08:24 poza filmem warto ściągnąc sobie muzykę - rewelacja (o ile ktoś lubi te klimaty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka Re: "Velvet Goldmine" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:09 Złote lata glam rocka,co?Nie wiem,gdzie w Polsce,ale na 100 % widziałam to w na stronie "Amazon" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: "Velvet Goldmine" IP: *.chello.pl 07.01.04, 22:33 można siagnac emulem wlasnie z emula mam dwuplytowa wersje, bardzo dobrej jakosci niestety nie udalo mi sie do tego znlezc napisow, wiec pozostaje wersja oryginalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selencio Re: "Velvet Goldmine" IP: *.pzuzycie.com.pl 08.01.04, 09:39 Jeśli mieszkasz w warszawie,to filmik będzie w kinie paradiso w niedziele o 13. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NaNcY Re: "Velvet Goldmine" IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 08.01.04, 19:53 Selencio naprawdę ?? No to świetnie,tyle że do Warszawy z Wrocławia kawałek jest;)Szkoda... Kubu,czy będę wielką ignorantką jeśli napiszę,że nie wiem co to emul ?? A co do muzyki to owszem,owszem-to jest jeden z powodów dla których chcę ten film zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś