redakcja 22.09.09, 15:11 Janek, Turecki, Pedros? nie, Gajos. Wszyscy wiemy, jak wielką jest postacią dla polskiego kina. I ile wielkich postaci stworzył. Dziękujemy za wszystkie. Prosimy o więcej. redakcja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernard46 Janusz Gajos - gratulacje 23.09.09, 06:51 Geniusz polskiej sceny i ekranu. Ad multos annos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legniczanka Janusz Gajos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 09:40 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Zyczę zdrowia przedewszystkim ,i dziekuje za wspaniale role Odpowiedz Link Zgłoś
voytazz Janusz Gajos - wszystkiego najlepszego :) 23.09.09, 09:42 Stary ja jestem ale jary. Jak tęgi łyk pociągnę z czary, to śpiewam! Najlepsze życzenia dla najlepszego aktora :) www.youtube.com/watch?v=NMfuJAG6agE Odpowiedz Link Zgłoś
160i60 Re: Janusz Gajos - wszystkiego najlepszego :) 23.09.09, 10:37 Janusz Gajos to jeden z najelpszych aktorow swiata. Gdyby urodzil sie w Ameryce albo gdziekolwiek na Zachodzie, bylby dzis znany jak Robert de Niro czy inny Jack Nicholson. Ale i tak przewyzsza ich swoimi aktorskimi umiejetnosciami. Marzy mi sie festiwal filmow z Gajosem - czy to nie bylby piekny prezent z okazji 70-tki? Odpowiedz Link Zgłoś
ziggyskydive 200 lat!!! 23.09.09, 11:02 dzięki Chłopie za możliwości obcowania z prawdziwa sztuka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrufczella Janusz Gajos IP: *.128.12.82.static.crowley.pl 23.09.09, 10:56 Panie Januszu , to niemożliwe , Pan nie może mieć tych 70 lat!! Za dobrze Pan wygląda!! Wszystkiego najlepszego , cała Polska Pana kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa blondynka Re: 70. urodziny janusza Gajosa IP: *.aster.pl 23.09.09, 10:57 Od kabaretu, poprzez film, do teatru - od epizodu po pierwszy plan (z reklamówką włącznie)- nie umiem w Pana dorobku znaleźć roli, w której byłby Pan niewiarygodny! Gdy Pan nas wzrusza - to do łez; śmieszy (nigdy bezmyślnie!)- to do rozpuku; przejmuje - to do szpiku kości, do bólu. Jest Pan wielkim i najbardziej wszechstronnym aktorem jakiego znam. Dziękuję za wszystkie przeżycia, które Panu zawdzięczamy! Niech się schowają wszystkie zagraniczne gwiazdy - my mamy swego Gajosa i cieszymy się z tego! Życzę dużo zdrowia i kolejnych wielkich ról! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Rosa Janusz Gajos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 10:57 Wszystkiego najlepszego dla najlepszego żyjącego polskiego Aktora - tacy jak on pozwalaja uwierzyć, że aktorstwo to zawód artystyczny, anie rzemiosło. Długich lat życie i grania !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna200910 Janusz Gajos 23.09.09, 11:14 Przekazuję wyrazy szacunku i podziwu dla Jubilata, podziękowania za przeżycia i wzruszenia które mi dała Jego sztuka. Proszę o wiele, wiele, następnych! Zdrowia i wszystkiego dobrego Panie Januszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Janusz Gajos IP: 212.14.42.* 23.09.09, 11:55 Wszystkiego naj Bimber ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złotoryjanka Re: 70. urodziny janusza Gajosa IP: *.efuzja.net.pl 23.09.09, 12:00 Za ucieczkę z kina wolność, za bacha, za wszystkie te postaci, z którymi dane było mi się spotkać i za te które, gdzieś mi umknęły - dziękuję. Wszystkiego najlepszego, jednym chaustem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.roszmann Janusz Gajos IP: *.bae.pppool.de 23.09.09, 12:50 UWAZAM pana JANUSZA ZA NAJLEPSZEGO aktora naszego kraju. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas202 Janusz Gajos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 12:54 Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i jak najciekawszych propozycji filowych i teatralnych Jest Pan dla mnie jedym z najwybitniejszych polskich aktorów Jasminum, Żółty szalik czy Ucieczka z kina Wolność to role - arcydzieła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOANNA Janusz Gajos IP: *.um.warszawa.pl 23.09.09, 13:11 Najlepszy aktor teatralny i filmowy. The best.100 lat w zdrowiu i radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlotar Janusz Gajos IP: *.gwardii.osi.pl 23.09.09, 13:34 Wszystkiego dobrego Panie Januszu. Odpowiedz Link Zgłoś
easysverige.2 urodziny Janusza Gajosa 23.09.09, 13:42 Wszystkiego najlepszego to piekny wiek i wciaz na scenie!a ilosc rol z jakich zapamietamy Pana jest doprawdy imponujaca. Najwieksza przyjemnosc zobaczyc znow pana Gajosa we Wladzy o Ludwiku XVI-gratuluje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PuPuk Janusz Gajos IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 23.09.09, 13:51 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I GRATULACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁGORZATA Janusz Gajos IP: *.net.pulawy.pl 23.09.09, 13:54 Dobrego nieba nad głową, radości w sercu, tylko życzliwych ludzi wokół. Dziękuje za wszystkie role, a szczególnie za "Żółty szalik" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Janusz Gajos IP: *.osiedle.net.pl 23.09.09, 14:20 Serdeczne gratulacje! Życzę Panu wszystkiego najlepszego i jeszcze wielu równie wspaniałych ról! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: 70. urodziny janusza Gajosa IP: 84.38.160.* 23.09.09, 14:20 a gdzie mój ukochany diabeł z teatru tv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwestra Janusz Gajos IP: 217.98.12.* 23.09.09, 14:54 Dziękujemy za role, które były i za te, które jeszcze z pewnością będą. Jak dla mnie postać w "Żółtym szaliku" to niepowtarzalna rola. Z życzeniami jak najdłuższego bycia na scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Janusz Gajos IP: 80.50.17.* 23.09.09, 15:06 100 LAT PANIE JANUSZU!!! I STU KOLEJNYCH WIELKICH RÓL!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemia mazowiecka Janusz Gajos IP: *.bredband.comhem.se 23.09.09, 15:52 Najlepsze życzenia - kiedyś młodemu i niedoświadczonemu w Teatrze Ziemi Mazowieckiej a dziś największego formatu - zawsze ambitnemu i twórczemu. Winszuję efektu osiągniętego ciężką pracą! Dużo zdrowia i wielkiej fety z okazji 70-tych urodzin. K.S. Odpowiedz Link Zgłoś
bada62 Janusz Gajos 23.09.09, 15:56 Wszystkiego co najlepsze! Pójdę na film z Pańskim udziałem nawet, jeśli będzie tam Pan czytał rozkład jazdy pociągów. Błagam tylko: niechże Pan nie wpada na pomysł, ze zamiast aktorstwem zajmie się Pan winami czy czymś podobnym. Serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
socjologz Janusz Gajos 23.09.09, 16:03 To jeden z najwybitniejszych aktorów ostatniego półwiecza. Najszczersze gratulacje i życzenia jeszcze paru znakomitych kreacji, Panie Januszu Wspaniały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Janusz Gajos IP: 94.254.254.* 23.09.09, 16:09 wszystkiego najlepszego!!!sto lat sto lat...duuuuzo zdrowka!wielu nowych rol.czekamy na nie.m Odpowiedz Link Zgłoś